{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race DAUGAARDS MR.BEAN [Himmelhest] 1996

4.294 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race DAUGAARDS MR.BEAN

Fødselsår:
1996
Højde:
1,24 Bette pony ;)
Temperament
Han er en rolig pony, nem og have med at gøre, han er sød mod små børn, men kan dog godt vise sig for de lidt ældre ;)
Gangarter
Skridt, Trav, Galop
Stævner
Han har startet en masse spring stævner :)

Før jeg begyndte at ride på ham gik han MB & MA Og har endda starte 1.20 til sløfte!!

Og jeg har startet en LC2 på ham hvor vi red ind på en 4 plads (:

Også har jeg startet 50 og 60 cm på ham til sløjfespring med 2 fejlfri (:

Fjordvang D. 03-11-2012

Kristine's første stævne på Mr.bean!

Bom på Jord - 2. plads
40cm - 1. plads


INTERSHOWHORSE - Bedste Løsspring - 2 PLADS!

Stamtavle
Ukendt
Køn
Vallak
Bemærkninger

Mr.Bean er ponyen i mit liv, nok ham der betyder mest for mig, jeg har haft ham hele mit liv, og han bliver her indtil han ikke kan mere.

Mr.Bean ( Også kaldt Bønne ) er en lille ældre herre, Han har levet livet fuldt ud og vi håber han stadig gør det mange år endnu!
Min mor fandt Bønne på et marked som stadig er der i dag en gang om året, han stod fastbundet til en hestetrailer helt udsultet og tæt på døden, her var han kun 1 år. Min mor kunne ikke holde det ud så hun købte ham. Han var igennem mange dyrelæge tjek får han var i orden igen.
Efter han var blevet redet til fandt man ud af han havde et fantastisk spring evne, Min mor kendte en der passede perfekt til ham, hun red ham mange år, sammen startede de højder til 120cm til stævner (Han er selv 124cm) Han var selv op og løsspringe 130cm, men aldersgrænsen holdte ikke længe. Men på det tidspunkt var jeg begyndt at ride lidt, der gik dog lang tid før jeg begyndte at ride rigtig på ham.
Jeg husker tydeligt da vi flyttede på gård men hestene, der var ingen ridebane så man blev nødt til at på foldende. Jeg ville rigtigt gerne prøve at springe på ham, men det opgav jeg hurtigt da jeg blev bukket af efter hvert spring jeg tog, Så vi forsat bare med dressuren. Vi startede vores første dressur stævne kort tid efter, vi red LC2 til en flot fjerde plads og jeg var rigtig stolt af ham, og mig selv selvfølgeligt.
Vi skulle renovere derhjemme så vi flyttede hestene ned hvor de stod før. Der lærte jeg at springe ham, og en hel masse andre ting der var nyt for både ham og mig. Da vi flyttede hestene tilbage igen var ridebanen klar og vi havde fået nogle spring hjem, hende der red ham får var flyttet med, med sin egen hest. Vi fik noget undervisning og det gik super godt, vi sprang nogle pæne højder engang imellem. Jeg prøvede mig hjem, vi sprang 90 uden sadel, og 80cm uden trense, det gik rigtigt godt, der var flere gange hvor jeg sprang uden sadel, vores balance var perfekt sammen.
Vi havde fundet et sløjfesprings stævne ude på Stutteri Fauerbirk, Hvor vi fik to flotte fejlfrie runder i 50 og 60cm. Lidt synd vi ikke fandt flere stævner til ham før jeg faldt for aldersgrænsen. Jeg red ham stadig, men jeg var alt for stor, først da jeg fik Zeus stoppede jeg med at ride på ham hvilket jeg selv syntes var lidt synd for Bønne. Men så stod han bare der.
Da han kom på sommer græs blev han forfangen, fordi han ikke lavede noget, han stod bare nede på ridebanen om dagen, han havde slet ikke tabt sin vinterpels, så vi klippede ham. Pludselig kom der en friskere pony! Men han havde stadig ondt i sine ben. Men ind over sommeren blev det bedre og bedre og han kom op på sin fold igen hvor der næsten ingen græs var der stod han et stykke tid, men nu her hvor der ikke er så meget krudt i græsset er han kommer ind på en anden fold, og jeg er gået i gang med noget genoptræning så vi han få ham til at køre igen!:)

Det er simpelhen begyndt at gå så godt igen, Han har fået ny rytter som rider ham fantastisk godt! de vandt både første og anden plads til deres første stævne:)
Kommentér på:
Anden særlig race DAUGAARDS MR.BEAN
Annonce