{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Paint Im a big Investment/Hope R.I.P. [Himmelhest] 2008

3.944 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Yankee
Kvinde | 38 år | Oprettet: 20. nov 2006


Paint Im a big Investment/Hope R.I.P.

Fødselsår:
2008
Højde:
Målt i september 2011 til ca. 155 cm

Målt d. 25/09-12 til ca. 161 cm

Hun tagr et par cm endnu og ender på omkring 163 cm
Temperament
Dejlig rolig.... lidt sky men altid i godt humør, Kan dog også godt være en hoppe med stort H
Gangarter
Gode af en Paint at være,
Stævner
26/05-2012 Solbakken´s Pinsestævne

LD1: 62% (delt 2 plads)
LD2: 61,11 (Delt 3 plads)

02/06-12 Pokal/Træningsstævne på Sig Rytterklub

LX - 62.50%
LX2 - 63,33 %

Klasserne var lagt sammen, Vi var i alt 5 starter. Fik højest % i LX, Men blev overhalt i LX2 så det blev en samlet anden plads :-)

01/09-12 Dressur Stævne Tistrup og Omegn Rideklub

LD2 - 63,9% (1 plads)
LC1 - 63,7% (2 plasd)

07/04-13 Dressurstævne Guldager Rideklub

LD1 - 64% (7 ud af 22)
LD2 - 66,67% (Delt Første plads)

Klassen var en procent klasse for LD1,LD2,LC1 og LC2. Der var 22 starter.

18/05-13 Solbakkens Pinsestævne:

LC1: 69,17% 1 Plads
LC2: 72,17% 1 Plads

Samt vinder af deres Vandrepokal
Stamtavle
Far: Wall Street Wizard

Mor: JJ Brilliant
Morfar: JJ Bar King
Køn
En megat køn hoppe
Bemærkninger
Ring ring "Jeg har et godt tilbud til dig" Ja sådan lød det for 2 år siden da min veninde ringede til mig " jeg har fået tilbudt en hoppe på 1 År og tænkte straks på dig" desværre havde jeg ikke råd til hende dengang så det endte med at min veninde købte hende med henblik på at jeg skulle købe hende når pengene var til det....Desværre er pengene til hende der ikke endnu MEN....

Ring ring "Har du fundet noget at ride på" "nej ikke endnu" "Kunne du tænke dig at få Hope ud, Har ikke rigtig så meget tid til hende" Og Ja sådan begyndte det hele :-p

I går fik jeg hende så hjem, hun er bare super dejlig og glæder mig meget til at skulle igang med hende.
Meningen er at jeg skal ride hende et par gange i ugen da hun jo ikke er så gammel og min ryg også skal kunne være med.

04/04-12
Ja nu må der vist heller komme en opdatering :-) Meget er sket siden jeg fik lov at låne Hope, Det største af det er at hun nu delvist er min, Har nemlig fået lov at købe hende på afbetaling :-) Det er bare det dejligste der er sket.
Ridningen er gået meget op og ned, Vi har måtte holde nogle pauser pga. hun er vokset og vi har været inde i nogle dårlige perioder.
Men nu går det frem ad igen og hun er ved at blive en rigtig fin lille hoppe både til dressur og spring. Vi har løssprunget hende et par gange og hun elsker det... Her i Weekenden skal jeg så ud og springe på hende for første gang, Glæder mig bare helt vildt :-)

28/05-2012:
Er bare så stolt af den lille hypper.... vores første stævne sammen (Og hendes første overhovedet) er vel overstået og det gik bare meget bedre end forventet, hun opførte sig næsten bedre end hvad man kunne forvente af en 4 års.... Dog hvis man skal sætte fingeren på noget der skulle gøres bedre skal jeg have bøjet hende lidt mere i volterne og hun skal rides mere frem.... Men det kommer. :-) i næste weekend tager vi så afsted igen. Glæder mig rigtig meget til at se hvad vi kan opnå der.
Efter næste weekend tager vi sommerferie fra stævner, vi skal stadig træne, men stævner kommer vi først til igen til august/september.

08/04-13:
Så er det igen tid til en opdatering fra os af :-) Ja meget er sket siden sidste år, mange op- og nedture, glade smil og mange tårer. Hope er bestemt ingen nem hest og det har hun bestemt bevist her hen over vinteren.
En rigtig dejlig ting er at jeg er færdig med at betale af på hende så nu er hun endelig helt min :-)
Det gik rigtig godt for os i efterårret og vi forbedrede os en hel del, men i slutningen af November ramlede det hele sammen, hun begyndte igen at løbe af med mig, bukke og stejle , min daværende part og min veninde prøvede begge at ride hende og der var der intet, så problemet måtte jo være mig. En rigtig dårlig periode som virkede endeløs..... Hvis bare jeg travede og skridtede var der ikke rigtig noget, men så snart jeg skulle galopere tændte hun helt af og jeg kunne slet ikke styre hende ikke engang i skridt... Jeg endte med at blive mega bange for at ride hende og derfor stod hun næsten stille hele vinteren.
Jeg begyndte så at træne fra jorden og gå ture med hende i håb om at hun ville få lidt mere respekt for mig, samtigdig begyndte jeg at få lidt undervisning, det er bare gået kanon godt efter det, hun lytter meget mere til mig nu og vi er virkelig kommet langt. Der er stadig problemer når jeg har galoperet, men er ikke længere bange for hende og tør tage kampen op, hun læber heller ikke af med mig eller bukker og stejler :-)
Vi har lige været til vores første indendørs stævne og hun var bare total Cool og så sød at have med og det blev også til en delt førsteplads, så er rigtig glad og stolt....
Fremtiden bringer flere stævner hvor vi her vil satse på LC klasserne... Glæder mig rigtig meget til at komme afsted igen.

Der kommer mere tekst efterhånden
Kommentér på:
Paint Im a big Investment/Hope R.I.P.
Annonce