{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Halkærhus Painted Lacey 2011

1.243 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Halkærhus Painted Lacey

Fødselsår:
2011
Højde:
Hmm... en god meters penge...

D. 21.08.11: 112 cm

D. 15-03.12: 123 cm

D. 14.07.12: 132 cm
Temperament
Sød og rolig, ikke så vant til mennesker endnu, men det bliver hun hurtigt. Hun er nysgerrig og tager alting meget fornuftigt.

Sommer 2012: Lacey er blevet en rigtig nussegøj ;0) Dejligt!
Gangarter
Ser ok ud, især hendes trav er super-god, men det viser sig senere...
Fransker en smule, men ikke af betydning.
Stævner
Nope..
Stamtavle
Mor: Halkærhus Samara, ½ Pinto, ½ New forrest
Mormor: Konny, Pinto
Morfar: Boomerang, New forrest

Far: Thor, Pinto

Hun er dermed helsøster til superponyen Aladdin ;0)
Køn
En gudesmuk hoppe
Bemærkninger
Lacey er født d. 19.05.2011. Vi fik Lacey i går, d. 20. juli, så vi kender hende ikke rigtigt endnu. Hun er bare så smuk! Vi har også hendes mor, Halkærhus Samara og hendes bror, Halkærhus Painted Pony, Aladdin ;0) Vi har fået Lacey og hendes mor, Samara af Manny og vi vil altid være taknemmelige for det - 1000 tak Manny ;0)

Update d. 24.07.11.
Lacey vil meget gerne snakke og også kløes - bare ikke når hun er våd! Men vi skal stadig være utrolig forsigtige med hende. Sad i dag i boksen og bare nød hende og Samara, og pludselig kom hun helt hen og bed mig i fingeren ;0) Skyndte mig at finde en godbid frem, som hun endte med at tage - desværre tabte hun den igen.

Hun er rigtig sjov at iagttage, og der er ingen tvivl om at hun er i familie med Aladdin: Hun stamper med forbenene - ikke bare skraber - og ryster med hovedet inden hun ruller sig, nøjagtigt som han gør - sjovt ;0)

D. 02.08.11. I dag fik Lacey grime på, det gik forholdsvis nemt, men man er jo en dame med egen vilje... I morgen kommer smeden og beskærer hove, det bliver spændende!

D. 21.08.11. I dag har jeg trukket Lacey i grimen for første gang, hun var SÅ dygtig - og bagefter snorksov hun ;0)

D. 21.09.11. Lacey er i boks med føllet Unika om natten nu, og går så sammen med mor om dagen på folden. Det klarer hun super flot. -Hun kan selv finde ud af at gå ind i den rigtige boks. Spændende når Felix kommer hjem og de skal blive ude i løsdriften de 3 følbasser sammen.

December 2011: Lacey er helt vænnet fra og går nu i løsdriften med Felix og Unica.

Februar 2012.
Lacey er blevet rigtig fin. Hun er godt sat sammen og virker fornuftig, Har lige haft smed til hende igen, han er ikke en mand der strør om sig med store ord, men han er vild med Laceys bygning og udstråling. Dejligt at høre ;0)

Samara er flyttet ud til vores andre heste, så nu er der kun Lacey tilbage af vores hos Lene og føl-/ungheste-børnehaven ;0) Hun trives rigtig fint.

27.07.12: Lacey og My er flyttet med på Spangsbæk ;0) JUBII
Kommentér på:
Anden særlig race Halkærhus Painted Lacey
Annonce