{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Polsk Ædelt Halvblod Dama (Lady) [Himmelhest] 2005

6.238 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cecilie Larsen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 25. jul 2009


Polsk Ædelt Halvblod Dama (Lady)

Fødselsår:
2005
Højde:
147 cm.
Når hun er hidsig og gør sig stor, så bliver hun hest:D
Temperament
I stalden er hun helt rolig, når vi rider bliver hun rigtig ilter og er meget fremad gående, og tripper meget i skoven, men altid styrbar, lady er aldrig løbet med mig eller smidt mig af. Hun bliver roligere og roligere her for tiden, det så rart.
Gangarter
Skridt: Lady har fået den dejligste skridt, hvor hun træder godt igennem og kan gå med både samlet og lang hals imens hun ligger stabilt til bidet. Og hun går ikke pas gang mere.

Trav: Lady har en flot og fremadgående trav. Traven er blevet god at sidde i og hun går helt stabilt til bidet. Hun tar flotte skridt.

Galop: Galoppen er blevet så god, hun spæner ikke afsted og spænder helt op mere, hun går til bidet, og i en kort galop hvor vi kan begynde at lave flere og flere øvelser.
Stævner
Spring:
D.12-11-11: LE spring - fejlfrit og en roset:D

D.12-11-11: LD spring- fejlfrit og en roset:D

Juleshow: Par springning sammen med Michelle på Charmeuer.
(startede bare med de små klasser for lige at prøve hende af da hun jo aldrig har staret før.

Jagt i SPR:
D. 07/01-2012 Vinterjagt- Fuldført 1 stop men fordi masteren+de 3 foran mig stoppede så hun kunne ikke komme forbi:( ellers var hun så sød!

Dressur:
D.13-11-11: LC1 red til 62,48 % eller så noget:) det var helt fint!

Skal snart ud og starte nogen udestævner, og stævne på mak til juni:-)
Stamtavle
Fuld stamtavle.
Men den kommer senere, da det står på polsk og vi lige skal have det oversat.

Hun er Polsk Sportspony med Trakhener, Connemara, fuldblod, , Knapstrupper osv. hun er blandet i en kop med lidt af hver af de gode racer;-) Og vi tror også der er lidt spansk hest i hende da hun går meget som dem, og er bygget ligesom dem, meget kompakt.
Køn
Lækker Hoppe.
Bemærkninger


Var ude og prøve Lady D. 05/07-2011 og vidste med det samme at hun skulle med hjem, så den 24/07-2011 købte vi hende<3 Hendes navn er Dama men når det bliver oversat hedder hun Lady, så vi kalder hende Lady.
Lady er en nysgerrig energisk pony med masser af krudt i røven. Hun er den bedste pony man kan ønske sig, for hun kan og vil det hele, altså en allround pony:-D Hun elsker at vise hvad hun kan, i det hele taget bare opmærksomhed. Hun er ret så hoppet for det meste og vil gerne bestemme, så nogen gange skal hun sættes lidt på plads men ellers er hun super sød. Hun er blevet rigtig sød i skoven, og meget mere trafiksikker, der er ikke så meget der skræmmer hende mere , Lady er blevet rolig forhold til da jeg lige havde fået hende. Hun er modsat min gamle pony Bolette så jeg skulle også lige vænne mig til at ride hende. Jeg har selv redet hende op til hvad hun kan nu, og hun er ved at være rigtig god.
Hun kan øvelser til LB-LA i dressur, og vi har sprunget 110 i 3 kombination(desværre uden video? ) og springer normalt også bane på omkring 1 meter. Og 120 i enkelt spring.

D. 24/9-2012: Idag har Lady stået halt i 5 uger og det er blevet værre her den sidste uge, så vi havde haft dyrelægen på besøg og hun ville have hende til røngten. Vi troede alle sammen at det bare var det samme som sidst hvor hun fik en sprøjte i kodeledet og så skulle vi gå med hende nogle uger, men det var meget værre. 3 dage efter var vi til røngten og knoglen i kodeledet var helt ødelagt, der var faldet stumper af og der var intet at gøre :-( jeg var helt knust og tom indeni:-(
Så vi kørte hende til en pension hvor hun skulle slutte sine dage fordi forsikringen ikke ville tillade at aflive hende før hun halter i skridt, håber ikke der går lang tid.. Men vi sagde farvel og gav hende de majs godbidder hun elsker så højt, men det var virkelig hårdt..
Hun for det godt der hvor hun skal op om et par dage <3
Elsker dig mere end noget andet og vi vil altid gøre det <3
Nåede og have dit 1 år og 2 måneder og du blev lige 7 år i Onsdags hvor vi gav dig heste kage :-( <3 Sov godt min søde <3 Aflivet D. 12 Oktober 2012

Kommentér på:
Polsk Ædelt Halvblod Dama (Lady)
Annonce