{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race MISS JOKER BLAZE † R.I.P † [Himmelhest] 2001

3.180 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrine Olsen
Kvinde | 31 år | Oprettet: 1. jul 2009


Anden særlig race MISS JOKER BLAZE † R.I.P †

Fødselsår:
2001
Højde:
155 istg m. sko
Temperament
Varm, samt fremadgående.
Gangarter
Over middel.
Stævner
Ingen med mig..

Stamtavle
Nej, grønt hestepas.
Registreret som konkurrencehest i 2008.


Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Miss Joker Blaze kaldes i dagligtale "Hotten" el. "hottelotte"

Miss Joker Blaze, som i daglige tale kaldes Hotten. Hun er nem at havde med at gøre og altid super flink, under ridning kan hun er hun fremadgående og lidt tempo, men sød.. Hun elsker en rask galop over marken. Hun er sød på folden, og er ikke type der gider tosse rundt, men går dermed altid stille og roligt på folden. Hotten springer MED MEGET STOR LYST, hun hopper lige lidt med forben i vejret lige inde et spring og trækker meget, hun elsker springning og er udelukket springhest, lige nu arbejder vi på at få et ordentlig tempo på en springbane..
Men udover det er Hotten en stor kælegris :-D

NYT - 7/8-2010
Hotten er kommet med op på Savnemosegård, Landbrugsskole Sjælland afdeling Sjælland (Roskilde)

01/10- 2011
Hotten er begyndt at gå helt super, har haft mange problemer med at hun hopper meget i vejret når man skulle galoppere, og bagefter helt umulig at trave på - dog er hun blevet utrolig fin, både traver og galoppere uden problemer :-)

NYT - 14/10 - 2011
Jeg har valgt at tage Hotten til Vemmelev selvom jeg stadig skal gå på Vilvorde og bo i Roskilde til 2 December, da jeg en dag kom i stalden efter jeg havde været hjemme i EN DAG, min hest var nyklippet og da jeg kom i stalden stod min hest UDEN sit dækken i blæsevejr og i små regnvejr - JEG VAR RASENDE , jeg ringede straks til staldens to lærer, som ikke helt sagde så meget - jeg sagde nu kommer min hest hjem til hende der bestemmer over stalden, det her var græsen. Min hest flytter derfor nu ned på VRCL (Vemmelev Ridecenter) JUBII siger jeg :-)


NYT - November 2011
Min hest er faldet til på Vemmelev og synes det er mega hyggelig. Hotten bliver ikke redet så meget, men synes godt nok hun var lige for meget frisk engang og undersøgte lidt på det foder hun fik som de andre heste også blev fodret med og så engeri i fodret og tænkte nu skal jeg op og købe foder og nu får hun foder uden noget engeri, dette kan allerede mærkes på hende, super dejligt! ;-)

NYT - 3 December 2011
Jeg har købt noget maginsum som jeg fik anbefaldet til hende som skulle hjælpe på hende fremagående, hun er stadig frisk - men hopper IKKE i vejret mere efter hun har fået det - Galoppere dog i 40 min idag og hesten var ikke engang træt, godt hun skal igang med at rides hverdag igen hehe :-D
Kommentér på:
Anden særlig race MISS JOKER BLAZE † R.I.P †
Annonce