{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Danielle *Solgt* [Tidl. hest] 1996

2.861 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line L
Kvinde | 33 år | Oprettet: 21. jan 2006


Traver Danielle *Solgt*

Fødselsår:
1996
Højde:
Cirka 150.
Temperament
varm, og utrolig udholdenhed!
Gangarter
Mjah. Travhest - vidst ikke mere at sige :P
Stævner
Distance 15. km
Et stævne med en andenplads (LX)
Stamtavle
Far: Granit Bangsbo

Mor: Helene Mic
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg kom idag til at kigge på min profil - og synes bestemt at Danielle har fortjent lidt flere ord, end dem jeg havde skrevet for så længe siden!

Men.. Jeg mødte for første gang Danielle i... Puha... 2004?!
På daværende tidspunkt troede jeg, at det at en hest "står på madres" ville sige "at sove på en ÆGTE madres" og ordet "hoppe" var i mit hoved oftest forbundet med kaniner.. Konklusion: Jeg kendte vidst ikke specielt meget til selve heste-verdenen :b .
Danielle var heller ikke selv den mest rutinerede hest - "stop og start"-knapperne virkede knap sjældent på hende (Ikke at de virkede så godt da hun blev solgt heller - hun havde sine egen ideer til tider. haha :b ), og hun var først lige blevet tilredet, efter at have gået travløb i godt to år.

Men.. Årene gik, og man kan da vidst roligt sige vi voksede sammen. Vi blev bedre og bedre i dressuren, og jeg tror vi begge nød det lige så meget!
- Men det vi blev mest kendt for, var vidst to ting: Vores tricks fra jorden, og vores... TURE!!
For nøøj, hvor var det dog tider! Igennem vores 4 år sammen flyttede vi gårde maaaange gange - men uanset HVOR vi endte, skulle vi nok sørge for at få tvunget nogle med på tur (og til sidst fulgte folk somregel med frivilligt ;b ) .

Mig og Danielle var igennem meget på de få år jeg havde hende - og selvom vi havde vores uenigheder, må jeg nok indrømme.. Jeg kom sgu til at holde af den hystade :b .

D. 5 april 2008 måtte jeg tage afsked til Danielle - da jeg valgte at sælge hende. Men, Danielle er en kanon hest, som jeg ønsker alt godt fremover - pas godt på hende Jeanette ;)
Kommentér på:
Traver Danielle *Solgt*
Annonce