{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto ludvig 2008

1.038 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

nadja A
Kvinde | 38 år | Oprettet: 16. sep 2010


Pinto ludvig

Fødselsår:
2008
Højde:
160 vokser stadig bliver ca 167
Temperament
meget rolig men dog unghest kan være lidt doven under ridningen
Gangarter
Middel
Stævner
Ikk endnu håber det kommer
Stamtavle
Ingen
Køn
Vallak, blev vallak torsdag i uge 31 2011
Bemærkninger
Har lige købt ludvig og Han er helt fantastisk glæder mig meget til at tilride ham tror Han bliver en fantastisk dressur hest.

Ludvig er meget tynd lige nu så Han er kommet på græs for at blive federe op, man kan se at Han er en hest der ikke er vant til at gå ret meget ude men Han fandt hurtig ud af hvor dejligt det er. Her forleden skulle jeg prøve at ligge dækkene på ham det havde Han ikk prøvet før men det tog ikk mange minutter for at vænne ham til det selv om Han syntes at den var lidt mærkelig at have på, Han gik helt til siden he he. Ludvig er en meget kærlig hest som meget gerne vil have menneske kontakt jan vrinsker hver gang jeg kommer og går.
Om ikk så længe skal Han ned og tilrides det bliver så spændende at skulle arbejde mere med ham men jeg tror nu Han er meget lærenem.

ludvig er nu under tilridning og der er lagt videoer ind.

han er super lære nem og sikke en gang han har, jeg tror han bliver en rigtig dygtig dressur hest. jeg har været oppe på ham og han var bare så sød, han lavede ingen unoder og søger selv ned til bidet, glæder mig til at komme på ham igen.
-------------------------------------------------------------------------------
har nu fået ludvig hjem og er begyndt med undervisning på ham som sagt er han meget lærenem lidt doven så man skal drive lidt på ham men når han har forstået hvad du vil gør han det også. han er ung og skal lære meget endnu men tager de fleste nye ting i stiv arm.
han kan godt blive lidt forvirret hvis der er for mange heste i ridehuset men det skal han nok få lært, han er en hest som jeg er meget tryg ved at ride på selv om han er så ung, han har et fantastisk sind
Kommentér på:
Pinto ludvig
Annonce