{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Nitte [Himmelhest] 1990

3.990 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

~ Maria & Star ~
Kvinde | 24 år | Oprettet: 14. aug 2011


Anden særlig race Nitte

Fødselsår:
1990
Højde:
158 cm. Dejlig størrelse
Temperament
I stalden: Hun er meget rolig lige meget hvad der sker. Om der er musik, larm eller uro er hun afslapet. Men når sadlen skal på vænder humøret lidt, hvis det stod til hende skulle sadlen aldrig nærme sig hende. Men alligevel er hendes øre altid fremme! Hun har en meget dejlig personlighed, men hvis de andre heste kommer for tæt på ”Brøler” Hun lidt af dem.. Du dejlig!

På fold: På folden er Nitte en alle kan med, hun kan være sammen med dem alle, hun er en af de store heste så hvis vejret er dårligt kan der stå op til to heste bag hende så de ikke får regn eller sne på sig, hun er der for dem alle! Det er endnu ikke lykkeds for mig at gå ind i stalden uden at hun løfter hovedet og går et par skridt hen mod mig..!

Med rytter: Der hvor hun er opstaldet nu er der desværre ikke nogen ridebane, så vi rider en masse ture i stedet. Men Nitte elsker jo at løbe såé det er jo fristene at sætte i fuld gallop og jorde afsted, det passer lige damen.. Men hvis man bare giver hende løs tøjle og sætter afslappet går hun helt stille. Såé hun kan sagtens...

• Rolig
• Godmodig
• Såé sød
• Arbejdsvillig
• Tillidsfuld

Hendes dejlige personlighed og gode sind er helt unikt!
Gangarter
Nitte har tre fine gangarter, nogle bedre end andre..

Skridt:
I skridt er hun fin, ikk så fremad gåede, men opmærksom.

Trav:
Okay trav, lidt "Tøffetrav" Men ellers fin.

Galop: Hun har en meget hurtig galop, lidt svær at stoppe for hun elsker jo at løbe..
Stævner
Dressur stævne SDR - 149 point og 62,08%, 5/12. plads.
Stamtavle
Far Pinto: Sofus PIH 4
Mfar Dansk varmblod: May Sherif DVE 250
Køn
Ja da! Både udenpå og indeni, min dejlige hoppe.
Bemærkninger
Mig og Nitte træner ofte, hvor hun følger mig! Nu er hun efterhånden blevet så dygtig at hun følger mig overalt uden grime :) Hun har lært at smille også! Hun er nem med sådan noget og vil gerne!

Dejlige Nitte er den mest velopdragene hest jeg nogen sinde har mødt! Hun er virkelig dejlig :) Min "Number one" Hun er en special hoppe.. men aligevel helt unik, Nitte er en hest som er tillidsfuld, tålmodig & hurtig..! Mig & Nitte er tæt knyttet, hvis du spørg mig :) Hun er det der fylder mest i min hverdag, men det nyder jeg. Nogle gange er det da hårdt at skulle tage sig sammen til at cykle derop, me når jeg er der er det svært at tage hjem. Mig og Nitte har kendt hinanden i et godt stykke tid nu.. Og vi har haft mange oplevelser sammen, gode & knap så gode.

Altså hvis jeg skal være helt ærlig er der ikk noget ved dejlige Nitte som jeg ikk bryder mig om. Nitte og mig har det super godt sammen, hun kender ikke kun min stemme, men også mit udsende og personlighed.
Hun er enormt rolig så enhver kan sætte sig op på ryggen af hende uden nogen skade. Nitte har et hjerte af guld og fyldt med kærlighed! Der findes ikke noget bedre end at bruge en hel dag i stalden med hende, vi hygger oz altid. Jeg har hende stort set som min egen, og det er bare det bedste. Nitte er min størrste drøm! Mit Et&Alt. De fleste skriver det om deres heste, men jeg mener det helt ind i hjertet..

• En fin dame
• Elsker at løbe
• Super sød!
• Gyldenrød..
• Madglad
• Et hjerte af guld
• Unik!
• Lidt tyk


Inden jeg kendte Nitte cyklede jeg, Sara, Katrine og Jacob op til de folde omkring stalden.. der var 4 heste og det eneste jeg viste var at hesten hed Nitte og var en hoppe :) Jeg så 3 tykke heste, den ene var en friser som jeg syntes var helt vildt smuk (Kiani) Den "friseren" stod på fold med var en hest som lignede en vallak men var en hoppe "Føreren" på denne fold (Puk) Længere nede stod også to heste.. en der så ret ung ud, hun var meget nysarig og ville gerne snakke & kæle (Smilla) Og den sidste den tykkeste nemlig en rød hoppe som holdt sig lidt for sig selv, mine ord var bare "Skal hun fole?" (Nitte).. Sådan endte det :)

Endag havde jeg aftalt at skulle ride en tur med Ida (Puk's ejer) Vi fik sadlet op og var klar. Vi snakkede på vejen og det gik rigtigt fint. Men da vi kom ned af stien ved marken kunne jeg ikke rigtigt holde Nitte tilbage.. Hun ville bare løbe. Men ligepludselig fik hun overtaget tøjlerne og satte i fuld galop! Det gik så stærkt, jeg ved ikke hva' jeg tænkte og hva' jeg gjorde, jeg kunne bare høre Ida råbe efter mig, men ikke hvad. ligepludselig drejede hun skarpt op af stien og jeg røj ud på halsen. Men inden hun fik fart på igen var jeg på plads. Men så..! En BIL! Jeg kan bare huske jeg klynkede "Nitte, stop" Jeg dragede alt hvad jeg kunne og fik hende væk fra stien. Hun sænkede farten og jeg sprang af, i galop. Hun stoppede og det var endelig over! :) Jeg var lidt spændt de næste gange, mest på små ture langs vejen. Men det gik hurtigt over og jeg blev helt tryg igen :)

Mig & dejlige Maiken hyggede med dig på folden :) Det var en dejlig, meget varm sommerdag. Vi så noget i hækken og tænkte det var en kat eller en hund. Men nej, et menneske. Vi turer endelig gå ned til ham og spurgte hvad han lavede på en fold.. "Jeg plukker bær" Okaaay...? Vi gik op til Nitte pigen igen. Men han væltede, ind i rosebusken, Vi trode han var død. da han havde ligget der i et stykke tid uden at bevæge sig gik vi derhen igen :) Han var oppe igen. Og så hjalp vi ham ud med sin stok og rulle ting... xD

Stævnedagen kom og Nitte og jeg skulle være klar kl.14.00 ca. Hun havde lige været ude i en times tid. Æv! Hun var våd, jeg tog to tæpper på hende og træk en halv time med hende i ridehuset. Hun var stadig ikke tør. Jeg måtte gå igang med fletningerne så, puuhaa det var hårdt, jeg prøvede at strigle hende lidt. Lidt efter lidt kom min moar og hun fletede resten :) Nitte blev så fin. Vi nåede det lige, jeg blev hentet og der var lidt problemer med at få hende ind i traileren. Men nu var hun inde. vi kom for tidligt og Nitte kom ind i Smillas boks mens jeg så nogle af de andre... Nu blev det tid og jeg skulle opvarme, både jeg & Nitte var nærvøse. Nu blev mit navn råbt op. Da vi startede slappede jeg lidt mere af, men Nitte løb helt vildt hurtigt! Og gik ikke pænt :( Ja, men fint nok. Jeg var stolt af Nitte, hun var meget dygtig. Det gik fint nok. 62,08 % Og 140 point :) 5/12.

-----------------------------------------------NYT----------------------------------------------

Mandag d. 13 August 2012 fik jeg at vide at Nitte skulle aflives, det er mit livs væreste nyhed! Hun er og vil altid være min BEDSTE VEN! Hun er bare ALT for mig. Da hun i længere tid har haft ondt i sine bagben, er det ved at være slut! Vi har haft en fantastisk rejse og den er desværre snart slut! Men Nitte vil altid have den største plads i mit hjerte! For der findes ingen hest det er så gode som Nitte! Hun er UNIK! :) Og jeg takker hende for alt vi har været igennem! :'( R.I.P Nitte!
Kommentér på:
Anden særlig race Nitte
Annonce