{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Frami fra Gudenådalen 1997

1.004 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amalie R
Kvinde | 18 år | Oprettet: 23. aug 2011


Islænder Frami fra Gudenådalen

Fødselsår:
1997
Højde:
135. Er født sent på året, så var meget lille hans første leveår. Men pludselig begyndte han at vokse og fik ganske normal højde for en islænder.
Temperament
Er meget ilter og lidt nervøs for rigtig mange ting. Fx når man fylder vand i truget. Blev sent kastereret, da han egentlig var et muligt hingsteemne, men var som sagt for lav i hans unge år. Han er stadig meget hingstet. Er meget egenrådig og vil selv bestemme, hvilket kommer til udtryk vd at han kan finde på at stejle når der er noget han ikke vil eller er utryg ved.
Gangarter
Er 5 gænger. Har set alle gangarter på marken. Viser gode bevægelser og gode benløft.
Stævner
Ja nu må vi se. Skal lige have ham redet ordentlig op først.
Stamtavle
Far: Ljómi fra Björk DK 97
Mor: Elja fra Efri-brúnavöllum li IS
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Han har den fineste lille halvmåne i panden:-)
Har haft ham siden han var 3 år, men det er ikke altid han har stået hjemme hos mig selv. Han er desværre ikke blevet redet, da jeg ikke har haft tid, men skal snart i gang med ham. Han har gået i et par år uden nogen træning og er derfor ikke så nem at håndtere. Er meget stædig og egenrådig+ det nervøsiteten også gør ham svær at arbejde med.

13/4 Er her i foråret startet helt forfra med håndteringen af Røde. Hans nervøse temperament gør, at jeg i en lang periode faktisk slet ikke kunne komme til ham, men ved hjælp af meget tålmodighed og godbidder er han blevet så tillidsfuld at han selv kommer når man går ind på marken og egentlig gerne vil nusses med. Jeg er ikke gået videre end til at trække med ham, hvilket også går fint. Det er vigtigt at han føler tillid og ikke bliver bange for det der skal ske. Det er en proces som har lange udsigter, men ikke alle heste er lige nemme jo.
Kommentér på:
Islænder Frami fra Gudenådalen
Annonce