{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Hudson [Tidl. part]

1.295 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*SKRK* Ellen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 13. sep 2011


Anden særlig race Hudson

Fødselsår:
Højde:
Hudson, også kendt som Hudde, er 148 cm høj, uden sko. Er altså lige præcis pony.
Han er robust og kraftigt bygget, så mine lange ben virker ikke alt for lange til ham. Selvom han er så robust er han ikke specielt tung at ride!(:

Han har store ben og hove, så han bruger full i både gamacher og klokker.

Han har en lille fin pony mule, så et hovedtøj i str.cob skal spændes i inderste hul i næsebåndet. Sær bygning :-DD.
Temperament
Hudde er generelt en rolig pony. Han vil helst bare tulle rundt uden at lave noget, og kan protestere hvis man forlanger noget af ham :-D.
Han kan se spøgelser alle steder, og det skifter meget hvad han synes er farligt. Den ene ende i ridehallen i Skørping var farlig uanset hvor mange gange han så den, og han kunne hoppe til side og løbe væk hver eneste gang.
Han har en speciel personlighed, men det er derfor jeg elsker ham (-:<3.
Gangarter
Da jeg havde halvpart i ham i Skørping havde han nogle okay gangarter, men ikke noget særligt. Han trådte ikke ordentligt igennem.
Men efter han er kommet til Arden og er blevet redet en masse af en berider er hans gangarter blevet meget bedre, og han træder nu rigtigt godt igennem, og går meget mere opad og hans bevægelser er blevet større. (-:
Stævner
Hudde har gået op til PRI med gamle ejer (-:

Jeg har redet en hel del stævner på Hudson, og vi er gået fra Ld2 til Lb1 på det 1 1/2 år jeg havde halvpart i ham. Jeg håber det bliver til flere stævner :-)
Stamtavle
Jeg har den ikke :-)
Køn
Vallak :-)
Bemærkninger
Jeg fik halvpart i Hudson, da jeg sagde min gamle halvpart op, fordi jeg faldt af hende hver gang jeg red på hende, og jeg var blevet bange.

Hudde skulle rides lidt mere, så Eva og Cecilie (hans ejere) søgte en halvpart til ham. Jeg prøvede ham, og jeg kunne rigtig godt lide ham.
Vi arbejde rigtigt hårdt, ikke kun med ridningen. Vi longerede en masse, og lavede en hel masse arbejde fra jorden.
Vi lærte hinanden bedre og bedre at kende, og han betyder rigtig, rigtig meget for mig.

Det har lært mig rigtig meget at have halvpart i Hudde, for jeg har fået en masse hjælp og undervisning af hans ejer, Eva. Både i ridning, longering og jordarbejde. Jeg har været med når han har haft smed, massør, kiropraktor og dyrlæge, og har lært så uendeligt meget af det hele.

Nu er Hudson flyttet til Arden, og han er blevet redet en masse af berideren derovre, og har udviklet sig rigtig meget på kun 2 uger. Jeg har fået lov at fortsætte med at ride på ham i Arden, og jeg får undervisning af Carina Krüth en gang om ugen, på Hudson. Han er blevet en hel anden pony at ride på, og jeg lærer noget nyt for hver eneste gang jeg rider på ham.

Hudson er en af de ponyer der har betydet allermest for mig, og jeg blev knust da jeg først fik at vide at han skulle flytte. Men det er så godt for ham at være i Arden, og jeg får så meget ud af at ride på ham og få undervisning. Men jeg ville ønske jeg så ham mere end en gang om ugen, og hver gang jeg er kommet hjem fra at have været ude ved ham, savner jeg allerede at ride på ham.

Jeg elsker dig over alt på jorden<3<3.

28/9 2011:
Nu har jeg redet undervisning på Hudson i Arden 4 gange. Det går bedre og bedre for hver gang, og vi har udviklet os meget. Vi arbejder virkelig hårdt begge to, og så er det skønt at det går den rigtige vej!(':

Tusind tak til Eva og Cecilie for at have ladet mig have halvpart i Hudde, og for al den undervisning jeg har fået! Og endnu mere tak fordi jeg stadig må ride på ham. (-:


OPDATERING:

Hudde er nu blevet solgt til en sød familie, hvor han nok skal få det rigtig godt!
Kommentér på:
Anden særlig race Hudson
Annonce