{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Luna [Tidl. part] 1997

2.428 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura F. Drost
Kvinde | 29 år | Oprettet: 7. sep 2010


Anden særlig race Luna

Fødselsår:
1997
Højde:
150 cm

En lille dejlig hest :D
Temperament
Skønt,
lige tilpas rolig samtidig med at hun er opmærksom :)
Gangarter
Skridt:
Lidt langsom,
men der kan godt komme fart på hvis man er lidt efter hende.

Trav: Super, god fremadgående :)

Galop: Også super,
hun kan løbe rigtig hurtigt hvis hun gider :P
Stævner
Springstævner med ejeren Jose, på Dutterup
der hvor hun står :P
Stamtavle
Ved ikke,
men hun er en blanding af Araber, Fjordhest og New Forest :D
Køn
Hoppe........!
Bemærkninger
'Ejer -Josefine Wittendorff Olsen.'

Luna
er en rigtig skøn hoppe, som jeg har haft på i ca. 2 - 3 uger.
Hun laver ingen unoder, for det meste altså :D
Hun står ude på Stald Dutterup, hvor der er rigtig hyggeligt. Hun springer virkelig godt, kan så godt lide at springe på hende det er en sand fornøjelse :)
Lige for øjeblikket har hun muk, så hun kan ikke lave det store.
Luna har været hos en hestehandler og været rideskolehest :/
så lidt synd at hun ikke har den bedste fortid for det fortjener hun.
Fordi hun har været rideskolehest har hun derfor også svært ved at knytte sig til en, men det gør ikke noget.
Ligesom Augusta rider jeg også bidløst på Luna :P
Luna er rigtig god til tricks som ejeren Jose har lært hende, hun kan bl.a kysse, ryste, løfte ben og smile :D

Alt i alt så er jeg rigtig glad for at jeg har fået Luna som part, og håber på nogle gode minder :D

03-11-11
Luna var super sød idag, hun lystrede næsten alt hvad jeg sagde. Gad ikke ride så jordtrænede hende og det var rigtig hyggeligt. Bliver mere og mere glad for hende. Der er kun gået 2 måneder siden jeg fik part på hende, synes det føles længere. Der var også rigtig meget krudt i hende i dag, hun galoperede rundt på banen. :D

26/01-2012
Jeg er begyndt fra starten af januar, at få dressur undervisning. Jeg synes det går super godt, hun kan virkelig gå pænt nogle gange, selvom det er uden bid. Vi får undervisning af en på gården der hedder Stina, og jeg synes at hun er en ret god ridelærer. Jeg har lært 1000 gange mere end jeg nogensinde har gjort da jeg gik på rideskole.

Jeg stopper parten på Luna, efter sommerferien da jeg flytter til Roskilde, hvor jeg skal gå på Landbrugsskolen. Det bliver meget spændende, men jeg kommer nok til at savne Luna, da jeg er blevet ret glad for hende.

I dag var Josefine (Lunas ejer) og jeg, ude at ride i skoven. Hun red på en pony, der hedder Penny og mig på Luna. Det var ret glat, så Luna gled en gang i mellem. Men jeg blev ret overrasket over Luna, hun gik forest det har jeg aldrig prøvet før og det gik fint. Hun blev self bange for nogle ting nogle gange, hvor hun stoppede op eller prøvede at vende den anden vej. Men ellers var hun ret nem at overbevise, om at det er ikke hende der bestemmer :)

1/4-2012
Jeg har nu haft Luna som min egen, og skal have hende en uge til, fordi ejeren er i Indien. Det har været en så god uge, vi har både fået undervisning i spring og dressur. Vi har været ovre på nabogården, og prøvet Ponygames, rigtig sjovt at prøve noget lidt anderledes :D Vi har også haft dage, hvor vi bare har hygget, og jeg har sluppet Luna løs på banen ;) Vi har også været i skoven. Hun er bare en stjerne :*
Jeg glæder mig ligeså meget til næste uge med hende :D<3

03/08 - 2099 (12)
Jeg red på Luna for sidste gang i går. Vi legede Ponygames sammen med Freja, det var super sjovt. Jeg kommer nok til at savne hende ret meget, hun er sgu en dejlig hest. Hun er helt vildt doven, hun kan næsten ikke mærke når man klemmer til med schenklerne, på banen kan hun lige pludselig finde på at løbe den anden vej end den man vil have hende til og jeg kan lige med nød og næppe styre hende i skoven og på marken, men så når det er sagt så er hun alt i alt en skøn hoppe. Hun kan lide alle, og vil rigtig gerne blive nusset om. Hun finder sig i alt,og hun springer rigtig pænt hvis hun selv vil. Og løbe stærkt det kan hun sørme også. Jeg har været rigtig glad for af have part på Luna, hun er en skat! Jeg håber jeg kan besøge hende og Jose når jeg kommer hjem i weekender :)

Kommentér på:
Anden særlig race Luna
Annonce