{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lundgaards Chivas Regal [Tidl. hest] 1999

4.190 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline
Kvinde | 26 år | Oprettet: 13. feb 2010


Anden særlig race Lundgaards Chivas Regal

Fødselsår:
1999
Højde:
145 i stg.
Temperament
Chivsen er lidt af en hidsigprop, når det lige kommer over ham.. Han er kastereret rimelig sent, så det kan evt. være grunden?:-).
Specielt under ridningen kan han godt være lidt "varm" engang imellem, men lidt speciel ska man jo være <3!
På staldgangen er han verdens største nussetrold <3.

Han kan gå sammen med alle heste på fold, selvom han gerne vil bestemme :-).
Gangarter
Alle gangarter omkring middel.
Galoppen skal klart fremhæves!:-).
Stævner
Med mig:

Halloween D-stævne SAO ll d. 13 november 2011
LC1 - 3 plads, ca. 60%.
LD spring - uplaceret, 2 stop. Hæ, han blev liiidt hidsig..


Julespringnings stævne D-stævne SAO ll d. 28 december 2011
Bane på 70-80 cm (LD-LC) - To nulrunder :-). Hele rideskolen red imod hinanden, så havde self. ikke nogen chance i;. Men Chivsen var god!<3.
Der blev givet 4 rosetter ('Trøstepræmie for at falde af', 'bedste tid', 'bedste vendinger' og 'klubbens fighter') Og så blev Chivas og jeg da lige fighterne + rosette, når vi lærer Chivsen at springe :-D.
Stamtavle
Mormor: Isabella II
Mor: Campari

Far: Toffi
-Han er 3/4 DSP og 1/4 Araber :).
Køn
Vallak, som nogle gange tror han stadig er hingst :-).
Bemærkninger
Jeg fik ham hjem d. 4/8 2011 :)

Chivas er en super dejlig pony!:-)<3. Han er en rigtig lille nussetrold og han blir' bedre mht. ridningen for hver dag der går!:)<3.

Chivas har rykket sig rigtig meget i dressuren på den tid jeg har haft ham :-). I starten spændte han meget op og ville ikke gå helt ned på bidet, så han kunne komme op og bruge ryggen ordentligt, men det gør han nu! :-). Han er desuden og begyndt at slappe meget mere af <3. Men han kan self. stadig have de der dage hvor han er lidt en hidsigprop, hæ<3. Pt. rider vi dressur på ca. LB-LA niveau :-). Han kan diverse øvelser så som schenkelvigninger, versader, kontraversader, forpartsvendingerne, tilbagetrædninger osv. :).
Han går stabilt til bidet i alle tre gangarter.

Vi springer bane på ca. LC-LB højde :-). Her har vi rigtig meget der skal arbejdes på da Chivas er en lille hidsigprop, som bare gerne vil løbe stærkt på en springbane. Men han er blevet MEGET bedre til at vente på mig og er blevet meget lettere at få til at slappe af igen :-).

Jeg får undervisning af Peter Mertz om tirsdagen (Dressur/Springgymnastik) og torsdagen (Springning), samt dressurundervisning af Mette om mandagen :).

På tur er Chivas bare den sødeste, selvom han er rimelig frisk. Men hvem ville ikke hellere have en jordetur på travbanen i stedet for en hyggelig lille tur ned til fjorden?:-).
Han elsker simpelthen at komme ud på en lille skridttur, og bare gå at slappe af <3.

Han er rød, med en meget lang man, rødstrippede hove, en lille stjerne samt en snip :-). Bette ginger pony *;

Jeg elsker den pony utrolig højt!<3. På den tid jeg har haft ham, indtil videre, er han begyndt at fylde utrolig meget i min hverdag!
HVER GANG man kommer ude på gårdspladsen og kalder på ham vrinsker han efter en fra hans udeboks!<3. Når man øver HMS med han, stoler han 11o% på en og er virkelig lærenem :-)! Under ridningen vil han ALTID gøre sit bedste og han rykker sig hele tiden!:-*.
Dejlige pony!


Logbog:
-Torsdag d. 4/8 2011.
Chivsen kom ud på rideskolen :-). Han tod det rigtig pænt, selvom han ikke har begejstret for traileren, hæ i;.

-Onsdag d. 14/12 2011.
Chivas har allerede rykket sig utrolig meget!<3.
Han går stabilt til bidet i alle ganarter, kan lave diverse sværere øvelser, spænder ikke så meget op mere og kan lave nogle super overgange, i dressur :-).
I springning går det også meget bedre! Han er begyndt at vænne sig af med den 'sjove springteknik', dvs. at han ikke hopper elevatorhop mere og er så småt også holdt op med at stoppe, ved mindre at han synes det er virkelig farligt xD.
Idag sprang vi en bane på ca. 1 meter :-).

-Lørdag d. 24/12 2011.
Ye, så prøvede Chivsen lige at løsspringe lidt i dag <3. Det var han sq fin nok til, selvom han i starten ikke helt forstod hvad det gik ud på, men tror også at det var første gange han prøvede (-;. Han endte på en oxer på 1,10 meter, men han kunne sagtens have hoppet højere :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Lundgaards Chivas Regal
Annonce