{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara - Hedegårdens Junker |B-pony| [Tidl. hest] 2002

18.407 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Connemara - Hedegårdens Junker |B-pony|

Fødselsår:
2002
Højde:

149 cm. med sko færdigmålt i Sverige!!
Temperament

Junker er en livlig pony, der er fyldt med energi. Han elsker at springe og ride terrænspring. Han er en meget følsom pony der er meget venlig, jeg tror at selv et lille barn på 1 år kunne håndtere ham.
Gangarter

Skridt: Lange og rolige skridt

Trav: stor rummelig trav. Det er en meget speciel trav og man kan tydligt se at der er spansk hest i connemara på ham.

Galop: taktfaste rummelige skridt

Han er meget sikker på benene
Stævner
B-EQUIPAGE !!!

Vi red CNCP90 m. placeringer til stævner... Vi stillede til landsstævner og C og D stævner. Vi red på Sjælland, i Jylland og i Sverige, men mest på Sjælland og i Sverige. Vi er kvalificeret til CNCP1*. Vi har prøvet jagt to gange, hvor vi vandt begge gange. Om vinteren red vi spring og dressur stævner i LB** og LB3, og om sommeren red vi kun military i CNCP90 (LB**-LA*).

Vi blev klubmestre i pony military 2013 !<3

Og har i alt vundet 28 rosetter, 4 staldplaquetter, 2 dækner, 3 medaljer Og så en masse doteringer og ærespræmier.
Stamtavle

Mor: Cirkeline 1 kl. C 529 DK

Morfar: Øxenholm M.A.S.H 1kl. ECH 35 DK

Mormor: Øxenholm Claire 1kl. EC 211 DK

MFF: Rory Ruadh 1 KL. ECH 28 DK

MFM: Milford Mistress 1 KL. EC 249 DK

MMF: Øxenholm Godot 1 KL. ECH 17 DK

MMM: Strandhill Colleen 2 KL. EC 103 DK

_____________________________________________________

Far: Rebel Justice 1kl. 962 CPS IRL.

Farfar: Murphy Rebel 696 CPS IRL.

Farmor: Tulira Lily 6592 CPS IRL.

FFF: Rebel Wind 127 CPS IRL

FFM: Muffy 2157 CPS IRL

FMF: Clonkeehan Auratum 104 CPS IRL

FMM: Rock Of Cashel 2476 IRL

FMFF: Naseel OX
Køn

Vallak
Bemærkninger

Da jeg startede på Junker kunne jeg ingenting overhovedet ikke andet end at side og styre en hest. Og derfor var jeg fuldkommen urutineret i dressur, spring og terræn. Vi har kendt hinanden siden starten af 2011. Junker havde stiv ryg, låst nakke, skæv kæbe og skarpe tænder, så vi måtte starte helt for fra sammen. Alt hvad vi kan nu og har opnået har vi lært sammen!

Dressur: Junker er meget god til dressur og har et meget stort talent for det. Da jeg fik ham havde han stiv ryg, låst nakke og skarpe tænder så vi havde mange problemer, men efter at det er ordnet og han er rask har vist stor talent for dressur. Junker er en pony der er lidt højt stillet og det er bare naturligt for ham at være sådan, og det er ikke alle dommere der kan lide det, men han er kommet meget mere ned nu :-). Vi rider bl.a. Galop pivoetter, trav-og galopversader, kontragalop, trav-og galop schenkelvigninger, trav- og galop øgninger, bagpartsvendninger og meget mere. Til træning rider vi omkring LA-PRI og til stævner rider vi op til LB2 indtil videre.

Spring: Junker er helt vild med at springe, og han gør det med stil :-D Han er meget hurtig til at vende rundt, og han elsker at løbe hurtig. Junker er meget lydig under springningen, og er meget let på tøjlen, og adlyder 100% for bennene. Han springer alt både vandgrave, hække, tørgrave og meget mere. Til træning springer vi LB-LA-MB og vi rider LB på distrikt plan til stævner.

Terræn: Junker er kanon god til terræn og han springer alt så længe rytteren er med på det. Junker har redet mange jagter og derfor er han meget rutineret i terrænet. Junker og jeg elsker begge terræn meget højt og det er helt klart vores stærkeste side. Til træning rider vi cncp90-cncp1* og til stævner rider vi cncp90 på distrikt og landsplan.

Tur: Junker er helt kold på tur og gør ingenting andet en bare at gå. Junker siger intet til at gå på larmende plader og andet der larmer og er "farligt". Og vis der er en lille forhendring så stopper det os ikke. Junker elsker en hurtig galoptur på marken og den skal helst være lang. Junker har nemlig en utrolig fart og det er næsten overnaturligt at han kan løbe så hurtigt. Vi har ikke mødt nogle der er hurtigere end os endnu.

22 Januar 2011:
Vi hentede Junker i holbæk på holbæk rideklub. Jeg var vildt lykkelig for at jeg måtte låne ham, for hvis jeg kunne bevise at jeg kunne (kan) passe en pony selv så kunne det ske at jeg måske ville få ham.

1 Maj 2011:
Jeg blev konfirmeret, og fik Junker. Da jeg så at han var min gave begyndte jeg at græde, for nu havde jeg endelig fået min drømme pony. Den lykligste dag i mit liv :-)


Hold da op Junker, hvor tiden dog flyver afsted. Det er som var det igår vi fandt hinanden, og nu er vi B-equipage i military, og går og springer 110 højder. Det er som var det igår du havde problemmer med ryggen og ikke kunne ride ordentligt, og nu rider vi PRI niveu i dressur. Det er som var det igår, at du stoppede på mange spring i terrænet, og nu springer du alt uden som det mindste at rynke på næsen. Det er utroligt hvad vi har kunne udrette sammen. DU ER UTROLIG. Og jeg ville ønske, at jeg kunne sige det her til dig, og at du så ville forstå hvert et ord !!! Jeg er så stolt over at kunne sige til folk, "Ja det her er så MIN pony." Og jeg ville sådan ønske, at vi bare kunne være sammen for altid og til evig tid.<3


Tricks:
Stå på 2 paller
Smile
Spise fra ske
Tørre mund af efter mad
Give (pote)
Neje
Kysse
Spanske skridt

TILSALG: http://emmaeventing.wix.com/emmamhansen#!junker-salg/c16o9
Kommentér på:
Connemara - Hedegårdens Junker |B-pony|
Annonce