{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lindholms Model [Tidl. hest] 2003

2.753 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Lindholms Model

Fødselsår:
2003
Højde:
158
Temperament
Delvist doven. han skal lige sparkes lidt i gang for at komme til at gå der, hvor han skal. Ellers har han et super temperament. Han bliver ikke sur og har ingen unoder.
Gangarter
Skridt - over middel
Trav - middel
Galop - meget kort, middel

Vi arbejder med gangarterne, så han kommer op og får noget større gang. Dette har allerede udviklet sig meget! Desværre har han en tendens til at korte sig når vi kommer på banen til stævner, så han får det ikke rigtig vist :(
Stævner
Ingen endnu. Ejer har startet et enkelt stævne på ham.

RIK d. 15. oktober
LC - bredde: 6. plads + 3. uplaceret ud af 25 ryttere
LC1 - Rigtig fin tur, var dog lidt tam, da han var lidt spændt - 158 point - 65,83 % (2.plads)
LC2 - igen fin tur, men meget meget træt ponyhest - 150 point - 65,22 % (3. plads)
OBS: min fod var her kraftigt forstuvet og kunne knap gå, så det var fandme sejt gået af ham!


RIK d. 4. februar 2012
LC-bredde: 3. plads + 1. uplac ud af 12 ryttere.
LC2 - Rigtig fin tur, red dog fejl og havde ellers nogle lidt dyre fejl. 65,218 % (2.plads)
LC3 - Kom rigtig pænt rundt, der var desværre bare ingen energi i hesten længere, så han fik ikke vist halvdelen af hvad han kunne :( 65,00 % (2.plads)

Skjern d. 25. marts 2012
LC3 (LC-bredde) - 64,17 % - Har aldrig haft bedre tur rundt på Molle, denne gang fik han virkelig vist sin gang. Han kunne have gjort det bedre overhovedet. Desværre var dommeren ikke helt så enig.
LB1 (LB-Bredde) - 62,50 % - Nå, men så fik vi da det prøvet.. Han gik super fint rundt, der var dog en del småfejl. Vi havde desuden også kun øvet LB-øvelserne i en uge, så det var en rigtig fin tur jeg havde. Igen var jeg dog uenig med dommerens point, men sådan er det ;-)

Ørnhøj rideklub 28-04.12
LB1 - 62,63 % - 1.uplac.. Model var super fin, han gik sit bedste... Han havde stukket af med mig to gange lige inden vi skulle ind, så han var lidt oppe og køre og pga. banen fik han vist sin nytrænede styrke og gang..desværre..
LA1 - 56,16% - igen var banen tung og dyb, og pga. højere krav, var det endnu svære for ham at være med.. han gjorde igen sit bedste, vi havde nogle dyre fejl, men nogle gange skal man tage chancer - vi prøver bare igen ;-)

Søndertoft d. 27. maj 2012
LC3 - 165 point - 68,75 % - 1. uplac.
Hesten gik super fin rundt, selvom rytter og ponyhest ikke var helt enige om, hvordan programmet skulle forløbe - hvad kunne det ikke være blevet til? :D
LA1 - 161 point - 61,93 %
Ponyhesten var ved at blive træt, men var der 100 % for mig. Vi lavede desværre nogle dyre fejl, som trak ned, men dommeren sagde, at det var et fin program, og det nok skulle blive rigtig fint, når han fik den sidste styrke og lidt mere rummelighed.. Men hvis han fortsætter med at forøge sine procenter i LA1 med 5 % kan det heller ikke gå helt galt ;-)
Stamtavle
Ukendt
Køn
Vallak
Bemærkninger
Model er en skøn hest. Han er min nye halvpart. Han har tidlgere gået LA1, men har ståët lidt stille med træningen, så vi skal til og i gang igen. Mit mål med ham er forhåbentligt at kunne starte LA1, 2 og 3 på C-stævne niveau (han er en lille hest, så vi er realistiske).

Molle er sådan en hest, som altid er glad, når man kommer. Han elsker opmærksomhed og især godbidder er en vinder. Han er en hest, som altid leverer en fin tur. Det er ikke altid han er lige villig, men alle har gode og dårlige dage. Han synes nogle af de svære øvelser er bøvlet og kompliceret, men han har heller ikke den store træning, så det handler forhåbentligt blot om tid, før han får styr på det også.

Alt i alt er jeg glad for, at jeg har fået muligheden for at ride ham, og jeg håber, at jeg kan udvikle ham og mig selv i forløbet.
Kommentér på:
Anden særlig race Lindholms Model
Annonce