{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Sif frá Skarholt 2007

3.172 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maiken
Kvinde | 38 år | Oprettet: 5. sep 2009


Islænder Sif frá Skarholt

Fødselsår:
2007
Højde:
Stor 2'er... Vel omkring de 138-139cm i stangmål.
Temperament
Rigtig sød, nysgerrig og nervefast hoppe. Hun er 100% styrbar - så skønt!
Hun tager alt nyt i stiv arm, og er frisk på at gå igennem nye ting.
Sif er den mest rolige hest, som har fuld tillid til mig, som leder. Hun gør alt for at tilfredsstille mig. Hun er 100% stabil i al slags miljø.
Gangarter
Skridt
Tölt (jeg bruger den ikke)
Trav
Galop
Stævner
Ingen - jeg er 100% skovtursrytter, og rider udelukkende akademisk for at vedligeholde styrke og smidighed, så min hest holder sig sund og rask, og ikke mindst stærk, til at kunne bære sin rytter!
Stamtavle
DK2007208688

Afstamning:
F. Oddi frá Árbakka
FF. Órækja frá Árbakka
M. Kolbrá frá Stóra-Hofi
MF. Kjarval frá Saudárkróki
Køn
Hoppe
Bemærkninger
FØDT 1. JUNI 2007.
Jeg forsøger at ride Sif efter Akademisk Ridekunstens regler.
Sif er barfods-hest, har aldrig haft jernsko på, og skal aldrig have det! Vi rider på alt underlag, hvilket er muligt, da hun har sunde hove (grundet optimal fodring og trimning, samt bliver brugt jævnligt). Hun står opstaldet i løsdrift/Paddoc Paridise med fri adgang til hø/wrap og halm i slowfeedere, vitaminer, mineraler, salt, div. urter/planter, samt vand døgnets 24 timer.
Jeg rider bidløst (jeg har aldrig prøvet at ride Sif med bid) og ejer ikke en sadel. Jeg rider på mit elskede lammeskind, hvilket gør det muligt for mig, at give Sif de mindste signaler og hun stadigvæk kan mærke dem, samt jeg mærker hver eneste lille bevægelse i hendes muskler.
Alt i alt er jeg vel lidt alternativ på heste-området, men jeg gør det der i min verden ser ud til at være optimalt - og som fungerer for mig.
Jeg er 100% skovtursrytter, men går som sagt meget op i, at hesten har opbygget muskler til at bære rytteren, så jeg rider efter principperne inden for den Akademiske ridning. Sif synes baneridning er kedeligt, men jeg forsøger alligevel ind i mellem at træne på banen, longere osv for at holde hende sund.
Jeg har kiropraktor på Sif ca. hver halve år for at forebygge evt. kommende skader.

Jeg har kendt Sif faktisk siden jeg begyndte at interessere mig for heste. Min veninde købte hende og 2 andre små søde Islænder-hopper samtidig (da de var 1,5år), og de har gået og hygget sig sammen med den store flok af andre islændere på gården. Jeg har fulgt med i deres opvækst og været med til at vænne dem til at blive striglet og trukket med på ture.

Jeg har fulgt lidt med i Sif's tilridning og har i ny og næ været oppe på hende (var bl.a. "figurant" hele 2 gange under rytter-tilvænning). Da jeg besluttede at Ása skulle sælges, fik jeg rigtigt øjnene op for Sif. Jeg har altid været forelsket i hendes fine mussegrå farve, og hendes nysgerrige sind.
Skrev kontrakt på Sif 19. oktober 2011 og så blev hun min.

19/9-17 har Sif fået nyt hjem, efter 3års mange lange overvejelser. Heldigvis har hun fået det bedste hjem, og jeg er så taknemmelig. Fik 6 gode år med Sif.
Kommentér på:
Islænder Sif frá Skarholt
Annonce