{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Lillelunds Helle 1998

3.098 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Lillelunds Helle

Fødselsår:
1998
Højde:
166
Temperament
I al håndtering fra jorden er hun en engel, og især virkelig nem at have med i byen. Under rytter er hun en meget RØD HOPPE som er ½ fuldblod:)
Gangarter
Brugbare ;)
Stævner
Military CIC** A-hest i military

Spring LA

Dressur LA

Gennemført Nordisk Mesterskab for seniorer 2015
Stamtavle
F: Helenikos XX
M: Tabita RDH
MF: Waldstern
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Helle er en lille spinkel hoppe, som man vidst godt kan kalde ret speciel. Mit kendskab til hende startede med at min veninde havde lånt den af sin veninde, og så spurgte hun om jeg ville ride den en dag. Jeg stod på det tidspunkt med en skadet 4 års, så jeg var bare lykkelig for at få noget at ride på. Helle havde dog inden min veninde lånte hende haft et par måneders pause, og hun var nok lidt for ivrig efter at komme igang igen (hun mente at halv parade måtte betyde galop) Man skulle endelig ikke lægge benene til hende, og have så blød en hånd som muligt, da det mindste træk i munden gav en ret så kratig reaktion. Min veninde klikkede ikke helt med Helle, så det blev ret hurtigt til at jeg fik lov at ride hende dagligt:)
Man kan sige at fordi vores samarbejde i starten var så elendigt og forvirrende for begge parter har det været fantastisk hver dag at kunne mærke fremskridt med Helle. Hun er bestemt en enmands hest, som alt for let bliver forvirret, hvis hun ikke får de præcis samme signaler fra sin rytter. Men dette gør også blot at hun er meget underholdene og ride, og klart en udfordring. Det er også lækkert at ride en så sensibel hest som Helle. Hun er let i hånden og lystrer straks for sædet. Pisk og sporer har jeg slet ikke prøvet at have med på hende, da der ikke har været grund til det.

Jeg springer mest på Helle til stævner da det helt sikkert er her hun er bedst, og så elsker hun at springe. Men jeg har dog meldt hende til i nogle små LC klasser i dressur, så der svedes for tiden i dressursadlen og de stive dressurstøvler. Det skal nok blive sjovt også.

Jeg har nu købt Helle da min 5 års desværre ikke bliver ridehest. Planen er at vi skal leje med en masse military her sommeren igennem.

Helle og jeg deltager nu i militarystævner på 1* niveau i Danmark, Tyskland og Sverige.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Lillelunds Helle
Annonce