{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sunrise *Sunnie* 1998

2.283 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura Navntoft
Kvinde | 25 år | Oprettet: 23. nov 2011


Anden særlig race Sunrise *Sunnie*

Fødselsår:
1998
Højde:
160 cm.

Temperament
Hun er hoppe med kæmpe H. Passer det ikke damen, så gør hun det ikke.
Men det er ligemeget, for jeg ELSKER min røde hoppe. Fordi hun er helt unik.
Gangarter
Skridt: Middel.
Trav: Middel.
Galop: Middel.
Middel gangarter. Som ca. ligger på en 6,5 til stævner. Hun fungere udmærket til mit behov, så længe vi passer og hygger os sammen.
Stævner
Vi starter en masse stævne bla. Klub stævner, 4 - dags stævner, Regionsstævner og vi er lige så småt begyndt på distriksstævner.
Vi starter: Lb2 og La1, da Sunrises kapacitet ikke holder til mere. Hun er også ved at være en gammel dame og med gigt, er det ikke altid lige nemt. ;-)

2016 - Sunnie er taget ud af konkurrencer og hygger sig kun med Ld-Lc sammen med min søster. Dette er kun hvis der er stævne i klubben eller lige i nærheden.
Stamtavle
Grønt pas, så ingen stamtavle desværre :-/
Køn
Rød hoppe, det siger vel ingenting om tempramentet vel? ;-)
Bemærkninger
Sunnie er min helt igennem bedste ven! Og jeg elsker at bruge alt min tid på hende. Min gamle dame har desværre fået konstateret gigt, så stævner er desværre ikke længere det helt store, men vi prøver at arbejde os derhen af. Jeg har snart haft hende i 7 år! Og hvor er tiden dog gået hurtigt. Selvom hun er rød og har det "fantastiske" temperament som røde heste har. Så er hun helt igennem en unik og speciel bedsteven for mig.

2016 - Sunnie er gået på halvpension, og nyder livet. Hun bliver redet 3-4 gange om ugen af min søster og ellers hygger vi os med skovture. Hun kan desværre ikke holde til det niveau vi nåede sammen og det har jeg efter lang tid erkendt.
Kommentér på:
Anden særlig race Sunrise *Sunnie*
Annonce