{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Jackmann(GULD PONYEN)<3 [Tidl. hest] 2007

2.858 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josephine Alstrup
Kvinde | 25 år | Oprettet: 22. aug 2010


Anden særlig race Jackmann(GULD PONYEN)<3

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca. 142 m. Sko
141 u. Sko

Han går med sko på alle fire
Temperament
Dejlig rolig, men stadig opmærksom, Rigtig sød, iforhold til han kun er 4 år! -Meget nysgerrig og han elsker nye udfodringer.
Gangarter
Skridt: Dejlig, Går frisk frem, tripper lidt. Middel
Trav: Dejlig frisk, og går godt frem af, til tider løber lidt. Middel
Galop: Dejlig frisk, stor og rummelig, Har en dressur galop, Men også en god spring galop, da han har en stor galop. Over middel! Galop er hans stærkest gangart.

Han går ned i alle 3 gangarter:D!
Stævner
2011,

Taarup Arabians,D. 17/12,Dressur
LD1- 2 plads, 66.0%. Han gik perfekt!!(første stævne)

2012,

Rideklubben Rido,D. 12/05, Dressur
LD1- 2 plads,65.33% (var lidt tændt)

Rideklubben Rido,D. 12/05, Dressur
LC1-Upladseret,61% (første LC)

Rideklubben Rido,D. 13/05,Spring
Minispring- 1 plads,fejlfri (Første Springstævne)

Fredemaksgård,D.19/05,Spring
LD(70 cm)- Disk (mega fræk)

Pårup Rideklub,D. 20/05,Spring
LE(60 cm)-1 plads,fejlfri i tiden 54.7 sek. (Han kunne ikke være bedre)

Børnedyreskuet,D. 15/06,Dressur
LC- Upladseret...(Kunne haft været bedre)

Børnedyreskuet,D. 16/06,Spring
LD-upladseret, 12 fejl(Rigtig Fræk)

Børnedyreskuet,D. 17/06, Komstumespring
LE-upladseret, 4 fejl(vi var EM fan)

Skal til at starte LE-LD i spring!!
Stamtavle
Ukendt..

Grønt hestepas
Men der er sikker på at der er Connemara og Fjodhest i ham.
Køn
Ja,han er køn! han er den kønneste!!:D

han er en køn vallak.
Bemærkninger
Jackmann er en flot blaning, af Connemara og Fjordhest, Sikkert mere. Han er dunfarvet med sorte ben,man og hale.

Sød og frisk, Elsker at lege med sin tunge, og leger med alt han kan komme til at lege med!,han synes og det er sjovt og bider og slikke alt... heldigvis bider han ikke mig.

Jeg har kun haft ham siden D. Lørdag 26/11 2011, Og er derfor ikke nået så langt med ham ENDNU!!

Dressur:
Han er rigtig god i dressur,Han går ned med det samme. Han har nogen rigtige gode gangarter,han kan de fleste dressur øvelser: Kontra, Schenkelvining, Tilbagetrædning, Chanceman. Dejlig blød og bøjlig,han kommer rigtigt ind og bøje sig.Han reigere meget på ben.

Spring: Blevet rigtig god!!!,er kommet rigtig langt, Han springer nemt en bane LD-LC. Han har sprunget 120 i løsspring, Kan godt finde på at kikke lidt på springet
Han har fået en rigtig god teknik! , vi er godt igang med, Han tøver ikke eller noget han tager det med stiv arm. Han kan blive helt kulret af det, han er ikke til at stoppe igen;) Han elsker det! Mig og Jack har et mål, og det er at være så god til at springe at han er klar til Tina Lund kursus til efteråret. Så jeg håber det sker af hele mit hjerte:)

Tur: Rigtig sød, Opmærksom på den nysgerige måde:D Tripper lidt, men det bare fordi han gerne vil frem! Han synes at det hele er spænede. Og hvis han bliver bange så er det nogen må ting.. Fjolle Jack;)

Andet: Jeg låner søde Jackmann, som tildagligt bliver kaldt Jack, Af Louise Jørgensen. Og det er jeg rigtig glad for.Han er en super dejlig pony,nem og have med at gøre. Prøver til tider af,men det gør man i den alder.Han går lidt op i trailern, og står lige så stille der inde, Han kalder lidt på en ven. Han er også rigtig sød når vi er ude:D! Skal igang med at starte en hel masse stævne, men skal lige lære hinanden og kende først.


Historien om mig og Jackmann:

Jeg havde en part en navn Lasse,vi red mange spring stævner da jeg var en springrytter. Han han blev ved med at stoppe og rive ned, og til sidst gad jeg det ikke mere for jeg vil videre med spring. Så fik jeg den ide og lave en anonce med udlånes spring pony. Og der skete ikke rigtig noget, men en dag var der en der skrev at de have en sød pony der udlånes. Og i det samme skrev jeg "hva kan den?" og håbede på det var en springpony. Han så skrev hun:"Hej jeg har pony'en Jackmann han er 4 år g ca. 143 i stangmål jeg har sprunget på ham lidt man har ikke gjort så meget ved det men han har sprunget 1.20 i løs uden at rykke ned. men under rytter mangler han mere træning da han rykker lidt ned men har er sød og rar med masser af gå på mod. han dressur er næsten helt på plads lige nu er han igang med at lære sideøvelser som går godt".. Så kunne jeg godt regne ud at det var ikke heltspring pony, men jeg tænkte jeg kunne give det en chance og det gjorde jeg. De sagde var han stod og så skulle jeg ud og se ham søndag. d 13 november kl. 15.30.
På dagen var jeg virkelig spændt,det ude i Hestehavens Rideklub jeg skulle se ham, jeg gik ind i stalden hvor jeg ser en dun farvet pony. Han var så sød!! jeg kigget på mens de sadlet ham op. Ejen startet med at ride ham,og så mig. I lige det jeg satte mig op, vidste jeg at det skulle være ham. Jeg red lidt og jeg blev ved med at bliver gladere. Han prøvet et lille spring på ham, han var perfekt!!! Det var en super springpony som jeg havde drømt om men en pony som jeg elsker og af hele mit hjerte. Og har sprunget på ham,vi skal nok komme langt i Spring!!!

I LOVE YOU JACKMANN!!


J
JA
JAC
JACK
JACKM
JACKMA
JACKMAN
JACKMANN
JACKMAN
JACKMA
JACKM
JACK
JAC
JA
J


J: Jeg elsker dig!
A: Alder bedst!
C: Cyklen er ikke mig.. men det er du!
K: Kender dig så godt allerede!
M: Miin springstjerne!
A: Amenam.. du er lækker!!!!
N: Nej du er ikke den bedste springer, men... DET BLIVER DU!
N: Now are you my!

**NYT NYT
Idag D. 08/08 2012 blev Jack hentet han skulle hjem til hans rigtige ejer. Håber Jack for det rigtig godt ved sine nye ejer når han bliver solgt:') Du vil altid være i mit hjerte!
Kommentér på:
Anden særlig race Jackmann(GULD PONYEN)<3
Annonce