{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Mini Fax [Tidl. hest] 2003

1.056 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kikki R
Kvinde | 50 år | Oprettet: 15. sep 2007


Pinto Mini Fax

Fødselsår:
2003
Højde:
115cm
Temperament
Frisk og fremad gående til tider lidt af en udfordring for min datte på 7 år. Men vi har ikke haft ham så længe så der er store forbedringer , så han skal nok blive en dejlig ride pony med lidt mere træning.
Nu har Ea fået godt styr på Frede og han er blevet en fornuftig pony hvor hun selv kan løfte ben osv han kan dog stadig finde på at lave et lille buk når han sættes i galop . Han går fint til bidet nu og er efterhånden godt gående for sådan en lille bandit ;o)
Gangarter
Han går friskt frem i skridt og hans trav er blevet rigtig fin især hans fritrav, har ikke set sådan en lille en strække de små ben sådan før. Han laver desvære nogen gange lige et lille buk inden han sætter i galop men ellers er den fin
Stævner
Skal til sit første jule klubstævne lørdag på midtfyns rideklub både i holdridning og spring.
Det gik rigtig godt til det første stævne hvor Frederik red en rød roset hjem i holdridningen, Springningen skal de træne noget mere på. Skal til stævne igen i Februar, hvor min datte vil prøve at ride et program selv.
Stamtavle
Grøntpas
Køn
Vallak
Bemærkninger
Frederik som han hedder til dagligt er først flyttet ind til os for 2 måneder siden han er en meget frisk lille dreng som ikke var særlig godt opdraget. Vi bruger meget tid på ham så mine 2 piger kan få en dejlig pony, det går allerede meget bedre og han er med til undervisning på rideskolen en gang om ugen og ellesr bliver han redet her hjemme.
25-3-2013 Frede er nu solgt til en ny familie
Kommentér på:
Pinto Mini Fax
Annonce