{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Østerstrovstrups Sisco<3 [Tidl. hest] 2006

4.083 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ida & Sisco
Kvinde | 23 år | Oprettet: 3. dec 2011


Anden særlig race Østerstrovstrups Sisco<3

Fødselsår:
2006
Højde:
Han er 148 cm
Temperament
STALD :
Sisco er sød på stald. Nem at trække ind, men han får selv lov til at gå ind fra folden sammen med Thais. Når han kommen ind i stalden går han selv ind boksen, hans boks er stor. Han er nem


FOLD :
Han er sød på fold, han kommer når jeg kalder på ham og så vrinsker han også ;) Han kan gå med alle på fold. Lige nu er det han der er lederen på folden, han er ikke en hest som bider og sparker andre heste.


DRESSUR :
Vi rider meget dressur både hygge og seriøst. Jeg har været til 4 dressurstævner på ham og det er gået overraskende god! :D Han kan og gå schenkelvigning ;) Jeg arbejder meget med at få ham til at gå tilbidet i galopen, for det har han lidt svært ved, men det går fremad! :D


SPRING :
Sisco elsker at springe, jeg har ca. sprunget 85 på Sisco, og han sprang 120 i løsspring! :D Vi skulle jo ikke have det alt for højt første gang vi gjorde det ;) Han elsker VIRKELIGT at springe! ;) Han kommer helt op at køre når der står spring inde på banen, og vil bare springe over dem :D Det er MEGET sjældent han stopper! Men han gider ikke springe små spring!

TUR :
Sisco er sød når man rider tur, han er bange for store sten, lastbiler og traktor især hvis de larmer;) Så han er ikke 100 % trafik-sikker :) Han rider godt fremad ;) Han er god at ride tur på og han kan også godt lide det ;)
Gangarter
Skridt: God

Trav: Rigtig god, meget nem både at ride letridning og nedsiddnig :)

Galop: God
Stævner
Vi har startet et enkelt elevstævne.

Spring 80cm (gamle ejer) ved ikke plasseringen ;/

LE - 2. plads. Ved ikke hvad vi fik i procent??

LD1 - 1. plads. Ved ikke hvad vi fik i procent??

LC1 - Ikke nogen præmie, vi blev nr 7 :) -64,5 i procent :D Det gik rigtig godt!!!<3

LC2 - Ikke nogen præmie, kan ikke huske hvad jeg blev... -61,1 i procent :D Det gik rigtig godt!!!<3
Stamtavle
Ingen stamtavle.
Men han er halv haflinger og har noget islænder i sig :)
Køn
Ja, han er super smuk.. Eller.. Vallak er han jo faktisk.
Bemærkninger
Vi havde fundet en sød lille pony på nettet og blev enige om at tage op at kigge på ham. Vi havde taget traileren med, så hvis vi kunne li ham, kunne jeg få ham på prøve.

Sisco var super sød, jeg sadlede ham selv op og det gik så fint da jeg red ham.
Vi blev hurtige enige om, at tage ham med hjem.

Sisco blev min d. 18 maj 2011.

Sisco er bange for store sten,lastbiler og trakor især hvis de larmer;) Så han er ikke 100% trafik-sikker :)

Om sommeren bliver han lys, og får nogle grå hård, og så når det bliver vinter bliver han helt mørkebrun :) Lidt mærkeligt :)
Nu har jeg haft Sisco i 2 år! Og har oplevet mange sjove ting med ham;)
Jeg har ALDRIG fortrudt jeg købte dig<´33:-*
Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg elsker dig med ord! <3<3

_____________På ride lejeren 2011!_______________
Vi kørte i lidt over 2 timer for og komme hen til langeland;)
Da jeg skulle hente Sisco fra folden kom han løbende hen til mig og vrinskede, det var så sødt<3 Vi skulle ride den første dag så de kunne se hvor gode vi var, og Sisco var rigtig sød ;)
Dagen før vi skulle bade var red vi ned så hestene lige kunne se vandet inden de skulle bade:)
Da vi skulle bade red vi igemmen skoven og ned til stranden, da vi var der nede satte vi i fuld galop! det var mega sjovt ;) Da vi var ferdige med at galopere satte mig og Anne katrine, Sisco og Capello ud på folden som de havede lavet .Da der var gået et stykke tid skulle vi bade.! :) Sisco ville gerne i vandet men da vi var kommet i skynte han sig op, vandet var vist lidt koldt, så måtte hen jo gå ned i vandet igen :) Det var rigtig sjovt ;) Og han ville gerne der ned igen. Da vi skulle hjem fra bade turen red mig og anne katrine ved sidden af hinanden, de andre var et stykke foran os, men da de drejede ind af stien og Sisco og Capello ikke kunne se de andre mere blev bange og løb ret hurtigt Capello var foran Sisco men heldivis drejede Capello den rigtige vej, jeg kunne ikke se noget for jeg fik hele tiden en gren med blade i hovedet!;) Men ingen af os falde da af! ;)
Næste dag skulle vi springe men vi måtte ikke springe særlig højt :/ Og der var 2 der faldte af.!
Det var jo ikke så godt. Vi skulle også lave horsemanship inde i ride hallen de havede taget en stor boldt, en pasenning, en paraply og nogle bomme ;) Sisco var sød og han ville gerne over pasenningen men han var ikke så glad for paraplyen ;) Så skulle vi ride ponygams på den udendårs ridebane vi blev delt op i to hold, der var nogle spande vi skulle gå på og et bom så var der også en kurv hvor der var nogle bolde i, man skulle tage en og ride hen og pudte det i et næt, bagefer det var der en fiske stang hvor man skulle tage en fisk med den og pudte det i en spand ;)
Vi havede sat en spring bane op ( altså til os selv ) med deres spring, og sådan noget til at vande ride banen med, som vi skulle løbe igennem ;) Det var sjovt ;)
Da vi skulle hjem sage ride læren at hun aldrig havede set en hest som Sisco en hest som gør alt hvad jeg bedte ham om og en hest som aldrig havede prøvet på at smide mig af :) ;) <3<3
Det var en RIGTIG GOD ride lerjer ;) :)


S
Si
Sis
Sisc
Sisco <3
Sisc
Sis
Si
S


______________________________________________________________

Jeg var ude og ride på en stubmark sammen med en fra min klasse der hedder Louise ;)
Da jeg var kommet der op red vi først lidt rundt så hestene lige kunne se hinanden og blive varmet op. Vi red først bare lidt stille galop frem og tilbage. og så lidt hurtiger :) vi kunne slet ikke stoppe hestene igen ;) Vi red skridt hen tilbage ;) Der var et æble træ hvor de fik nogle æbler Sisco skummede rigtig meget ;) Vi tog en tur til hvor vi ikke red særlig hurtigt der hen og så red vi RIGTIG hurtigt tilbage og så lavede Sisco et rigtig højt buk spring så jeg fløj op i luften og så løb Sisco alt hvad han kunne ;) min mor så på og sage at hans hale stod lodret op i luften da han lavede buk springet <3 ;) da jeg skulle hjem red vi forbi vores hus og hentede Charlie <3
___________________________________________________________________________

Der oppe hvor jeg har Sisco op staldet, var der kommet en ny hest. Og den kan Sisco rigtig god lide<3 ( Det er en hoppe ) ;) Da jeg skulle op og ride var han rigtig frisk, det er langt tid siden han har været så frisk;) Sisco kikkede meget efter hende oppe fra ride banen;) Og hver gang han kom op i den enden hvor folden var ved siden af, løb den nye hest op til ride banen :-) Og så løb hun rundt på folden.



S : Snakkesalig
I : Idas pony <3
S : Sød / Smuk :-*
C : Charmerende!
O : Opmuntrende :D

Jeg er begyndt at lære Sisco tricks, og det går rigtig godt! :D
Han kan..
- Smile :D
-Kysse :-*
-Neje ;)
-Løfte ben ;)

Kommentér på:
Anden særlig race Østerstrovstrups Sisco<3
Annonce