{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Rolighedens Cassiopaja [Himmelhest] 1999

1.781 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Holstener Rolighedens Cassiopaja

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er 176 målt d.27.12.11
Temperament
Hun er en utrolig cool hoppe.. Reagere desværre lidt for meget på de mest underlige ting..
Gangarter
Skridt: Træder en hov over eget spor
Trav: Træder i sit eget spor
Gallop:
Stævner
Det ved jeg ikke om hun har.. Men er redet op til alle LB og nogle LA programmer så muligheden ligger der
Stamtavle
Far: LAURENZ

Farfar: LORD
Far's farfar: LADYKILLER XX
Farmor: VORDULA
Far's morfar: COR DE LA BRYÉRE

Mor: CASTIE

Morfar: CASTOR
Mormor: FINADYNE XX
Køn
Hun er en (s)køn hoppe
Bemærkninger
Jeg har lige købt hende så kender hende ikke så godt hvordan hun er nu, men for ca 2 år siden lånte jeg hende for en kort periode.

Jeg nåede ikke selv at komme i sadlen men som man kan se på billederne fra dengang havde jeg 2 piger oppe at prøve at ride hende. Hun fik også lov til at prøve at springe, men det var tydeligt det var noget der skulle arbejdes med.

Dem der har avlet hende skrev til mig herover om jeg kendte en der var interesseret i Cassie for nu var hun til salg igen.. Jeg kunne ikke andet ind at slå til og med hjælp fra dem er drømmen om at hun skal være min blevet muligt.

Jeg ved det kommer til at kræve tid og penge for at få hende i fornuftig stand.. Men håber "lille" pigen bliver glad for at være hos mig.

Cassie kom hjem til mig den 27.12.11.. Jeg tror aldrig jeg har mødt en så møgbeskidt hest.. Vi var nødtil at prøve at vaske hende selvom årstiden ikke lige er til det. Hun er så smurt ind at det er noget der kommer til at tage tid for det er så svært at få af..

Hun kan ikke gå op i en trailer så var nød til at bestille dyrlæge til at give noget beroligende, for synes hun er nød til at blive tjekket igennem for at se om der er en chance for at hun kan blive ridehest igen. Så i dag den 29 december kl 14 skal jeg hen til Kasernes hesteklinik hvor undersøgelsen finder sted.. Krydser alt jeg har i håb om at hun ikke fejler noget..

Cassie skal blive hos mig til den dag hun ikke kan mere lige meget hvad.. Ridehest eller ej..

D.17.01.12
I dag kom Elisabeth og Sisser for at se til Cassie samt Elisabeth skulle op på hende for at se hva hun sagde til det. Cassie tog det hele som om hun aldrig havde lavet andet:D

D.18.01.12
JUBIIII min første ridetur på lille pigen..
Hun var noget bange for mange ting og det gjorde det hellere ikke bedre at jeg var nervøs, men alt i alt en super dejlig tur selvom.. Vi skal bare lærer hinanden bedre at kende så er jeg sikker på hende og jeg nok skal få de fedeste ture sammen.. Kan slet ikke få armene ned sikke en sejr.

Jeg har været igang et godt stykke tid nu med arbejde med hende i longen, da hun har været noget uopdragen og troede hun skulle bestemme og mente bestemt det var hende der skulle bestemme farten.. Sådan er det ikke længere.. Hun er blevet rigtig lydhør over for stemmen.. Man kan se hun nyder at blive arbejdet med..

Hun skal have bygget nogle muskler op især ved krydset, men er sikker på hun nok skal blive mere harmonisk når de muskler er kommet på..

Hun er virkelig en drøm der gik i opfyldelse..
Kommentér på:
Holstener Rolighedens Cassiopaja
Annonce