{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race CHAPLIN 69 [Tidl. hest] 2001

3.799 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

© Lunde  .
Kvinde | 27 år | Oprettet: 9. okt 2009


Anden særlig race CHAPLIN 69

Fødselsår:
2001
Højde:
140 cm. uden sko.

PERFEKT :D
Temperament
Chapper er simpelthen det sødeste, mest madglade væsen på denne jord.. Han slapper af selv når han lige er flyttet til et nyt sted hen.
Men han bliver nu lidt vild på tur! Det skal jo også til!
Han er det sødeste til ponygames, og syntes vidst der er ret så sjovt:-P
Men er der lige lidt græs i nærheden kan man da godt mærke at han lige synes det er lidt spændende!

Er ikke bange for noget og sød til alt ..

Skøn pony! :)
Gangarter
Tror ikke de er det helt vilde, men de er fine til hvad han bliver brugt til :)
Stævner
Starter pt. LB* og LB** på D og C-plan
Har gået fejlfrie LA* og LA**

Stamtavle
Nej, desværre ..
Køn
Dejlig vallak ..
Bemærkninger
Chaplin blev min den 23. december 2011..
Han er bare skøn! Den lille pony tog det så fint at komme et helt nyt travlt sted hen (er blevet opstaldet).. Han gik direkte ind i boksen og dagen efter lå han da og sov :)

Chaplin skal bruges til spring og dressur og ellers lidt af hvert, og så næste år skal han med mig på efterskole ;)

Han er helt mørkebrun uden nogen aftegninger overhovedet :)

25/10-2011:
Har idag været ude og ride ham 2. gang, som min pony.. Har redet dressur de to sidste dage, og kan da godt mærke at jeg lige skal lære ham at kende. Men allerede idag kan jeg mærke fremskridt.. Og så er han bare så nem at have med at gøre..

27/12-2011:
Så blev Chapper lukket sammen med 4 andre hyppere, og han tog det bare så fint! Den ene har han gået sammen med i weekenden, men de andre har han ikke. Man kan godt se, han er typen der holder sig i baggrunden og ikke blander sig i om de andre står og hviner :) men gaaal en tonser de lige to og det var altså min powni der lå forrest :P rart ikke at have en alt for dominerende pony:)

29/12-2011:
Sprang for første gang på ham idag, siden han blev min.. Sprang kun enkeltspring omkring 90 cm. (han har ikke sprunget siden jeg prøvede ham sidst, ca. 1 måned siden.) Han var super sød, og sprang rigtig godt :)

06/01-2012:
Fik dressurundervisning i dag. Han skal lære at bære sig selv og ikke bare hænge i tøjlen; masser af arbejde til mig. Masser af dressur til ham :)

08/01-2012:
Så fik jeg springundervisning på Chapper. Det var godt endelig at komme igang! Jeg skal bare arbejde en masse med at få ham til at galoppere opad, så han ikke bliver så flad og piller bommene. Det skal nok blive godt :)

14/01-2012:
Så fik jeg da lige dressurundervisning for 2. gang, og drengen var da bare super! Han er allerede så meget bedre efter bare en uge! Meget mere smidig og samarbejdsvillig! Kan virkelig mærke forskel fra sidste gang! :)

20/01-2012:
Så fik bassen lært to nye tricks :P
Han er bare så sød!

29/01-2012:
Havde drengen med hjem idag. Gik en tur med ham, med mor og hundene. Han var rigtig nem!

06/02-2012:
En helt almindelig hverdag hos Chapper idag. Han har simpelthen udviklet sig så dejligt i dressuren! Skønt! Og så er han da bare så sød! :*

21/02-2012:
Vanding i ridehuset idag, så ingen dressur. Red en 30 minutters tur i rebgrime i stedet! Og han var så sød! :-)

23/02-2012:
Har haft Chapper i 2 mdr. idag!!
Han var skøn, satte først et lille kryds op og trænede afstande og til sidst satte jeg en lodret på 80-90 og han gjorde det så godt, i forhold til at det er et par uger siden jeg har sprunget sidst. Dejlige pony! :-)

28/02-2012:
Fik dressurundervisning idag, og han gik da bare helt super! Det er efterhånden lidt tid siden vi har fået undervisning, så er ret stolt af ham Chappermanden der! Første stævne på lørdag, så må vi se hvordan det går:-)

03/03-2012:
Var til første stævne idag, og Chaps var bare SÅ sød! Han sprang så fint, og var SUPER sød at have med ude! Han er da bare en lille engel! Så får han fri imorgen, og så undervisning mandag!. Dejlig pony jeg har mig!:-)

15/03-2012:
Fik springundervisning idag, og han var intet mindre end fantastisk! Han har fået så meget mere galop i sig, og han hoppede så godt! Sprang lidt tempospring, og derefter en lille bane på omkring 90. Jeg fik ham så godt frem og op, så han blev en bette hoppebold! Sød pony jeg har :-*

29/03-2012:
Springundervisning igen idag. Sprang bane på 80-90 cm. Kun 1 stop, udelukkende min skyld! Så det er fint :-)

21/04-2012:
Red ponygames idag! Han synes tilsyneladende det var ret sjovt, og havde godt med fart på! Du skøn Chaps!
Intet slår en skøn dag i stalden, med andre hestefreaks:-P

29/04-2012:
Så kom Chapper hjem! Hans nye makker Ricardo er bare for sød! En lille pippihest! Det er så dejligt at have ham hjemme. Nu kan jeg selv styre hvornår jeg skal ride, og er ikke afhængig af toget mere! Skønt! :-)

19/05-2012:
Er begyndt at træne mere løsgørende træning men Chapsen, Vi arbejder på at han skal reagere bedre og mere følsomt for shenkler og tøjler samt få en bedre balance. Det går allerede fremad efter en uge med denne metode.
- Og så skal vi vidst også lige have redet noget af det overskydende fedt af :-P

29/05-2012:
Chapsen var en stjerne idag! Fik øvet galopanspring fra skridt og han var BARE god! Vi trænede også en smule sidebevægelser, hvilket også gik super! Han virker meget tilfreds med at ride på denne måde. :-)

09/06-2012:
Så fik jeg springtrænet på græs for første gang, og Chapper var så sød! Det er bare ekstremt irriterende at hver gang jeg laver en fejl, viser Chapper mig det, og jeg kender bare min efejl alt for godt! Utroligt jeg ikke kan forstå det!
Vi havde også et lille fald, men det var også min skyld!

Nu har jeg også fået min licens, så nu skal vi ud til nogen C-stævner! :-)

14/07-2012:
Sommeren er godt i gang og vi har været på træningslejr i Silkeborg hos BlueBerry Hill, og været hjælpere på Ridelejren Englykke :-)

09/08-2012:
Ja, så er der 6 dage til jeg drager afsted på efterskole, Chapper kommer derned 4 dage senere.. Jeg kom fra ferie i Italy for en uge siden, og vi er allerede godt igang igen. Har sprunget lidt, ikke så højt, da vi arbejder på at han ikke skal hænge i tøjlen. Det går super godt, og han er bare søøø'. Det bliver et super spændende år med masser af oplevelser, både med og uden hyphest. Glæder som en sindsyg! BU 12/13 <3

21/09-2012:
Så har vi været på efterskolen i halvanden måneds tid, og det er bare skøøønt! Har desværre ikke alverdens tid til at gå og hygge med Chapsen, fordi jeg ikke har ridning som linje eller valgfag. Men alligevel er det dejligt at have ham hernede. Vi får sprunget lidt og får lidt undervisning af John Hvalsøe Saul, og det går fint. Min ponz er jo dejlig som altid. er også begyndt at finde lidt stævner inden min ponytid desværre udløber :-(.. Nå men alt er dejlig her på BU og der er så mange dejlige mennesker og heste! :-D

04/11-2012:
Så er ponyman blevet klippet og vi tager til stævne her om en times tid. Han var så sød at klippe.
Nå men vi er klar til at starte lidt LB'er idag :-)

05/12-2012:
Ih hvor vi hygger! Der er sne, juletid og stadig et par stævner inden nytår! Fx. Mbrk i weekenden! Plus vi skiftede linjefag på BU idag og jeg har fået ridning. Så endnu engang undervisning af John, hvilket bare går forrygende! Chapsen havde oven i købet så meget energi at han klemte et par buk ind i det hele.
Og så er han bare fantastisk i dressuren for tiden! Det bliver squ ikke meget bedre med hesten! Bortset fra at den mørke tid hvor ponyårene slutter nærmer sig:-( kommer sådan til at savne det!
Men chappe er i hvert fald en stjerne!

18/12-2012:
Der er ridetræf på BU imorgen! Chapper skal gå ponygames med Mathilde og han har bare været megasej (vild :-P) til det her de sidste par dage! Bagefter skal han så gå en 80'er klasse med mig! Det bliver awesome eftersom han bare er flyvende når vi springer hernede! Det rykker for vildt! John får virkelig det bedste frem i ham! Så mht til hyppen er det lækkert her!

04/03-2013:
Nu er der jo desværre ikke flere stævner, men Chapper er bedre end nogensinde! Han er blevet fantastisk i dressuren, har mere energi og stopper meget sjældent i springningen.. Det er så fedt! Lige nu har vi linjefagsdage på efterskolen, så jeg er lige kommet ind fra en fed undervisning! Han var så ukompliceret som han kunne være <3 Han er bare den bedste!

09/06-2013:
Lidt tid siden jeg har opdateret her. Vi har mandag, tirsdag, onsdag, torsdag været på linjefagstur. Vi red 4 timer fra BU til Stengaarden i Haslev. Tirsdag red vi dressur, hvor jeg red en LB1 på A-bane til 64%, bedømt af John. Om eftermiddagen sprang jeg 90 på græs (LA**). Han gled lidt men var super sød. Onsdag red vi på gårdens terrænbane, hvor han var en stjerne! Jeg har aldrig prøvet det før, men vi sprang både banket, vand, huse og alt muligt andet. Han kiggede stort set ikke og stoppede kun en gang, da afstanden overhoved ikke passede. Lækker pony!

09/08-2013:
Så er jeg desværre stoppet på BU og om en uge begynder gym-tiden. Chapper er stadig tilsalg, men jeg rider ham hver dag. Vi trænede dressur idag og han lagde sig super fint og arbejdede godt. Dejligt!

29/03-2014:
Chapper er idag flyttet til sin nye ejer, 9-årige Jessica, der skal bruge ham som springpony. Han får det super godt hos hende, og jeg glæder mig bare til at følge dem.



Kommentér på:
Anden særlig race CHAPLIN 69
Annonce