{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Silas*. 2003

809 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Trine&Silas
Kvinde | 29 år | Oprettet: 17. sep 2010


Anden særlig race Silas*.

Fødselsår:
2003
Højde:
1.31
Temperament
Stille og rolig, kan være stædig til tider.
Gangarter
rigtig flotte tunge gangarter.
Stævner
Ingen
Stamtavle
grønt pas. så desværre.
Køn
En meget køn Vallak
Bemærkninger
Silas som bliver kaldt Manse eller stilasen, jeg fik ham den 8 Januar 2012, af min mormor. Silas har nu været hos mig i snart 3år. Og vi er bare blevet rigtig tætte, vi har et helt særligt bånd til hinanden, og somme tider kan han drive mig til vanvid, men altså? man kan da heller ikke andet end og holde af ham! vi har haft vores op og nedture. men alligevel har vi klaret det!.

D. 6/6-13.
Silas og mig skulle ud trække en tur, da jeg kom ud på asfalten, gik han langsomt, (plejer ikke og ligne ham) han humpede afsted med det ene ben, jeg forslog at vi gik ned til vi kendte som har meget forstand på heste, det var kun 200meter ned af vejen, jeg fortalte ham om problemet, men han kunne desværre ikke rigtig se noget, jeg besluttet mig for at tag hjem og lave lidt gymnastik med ham, som jeg fik avide. Efter der, satte jeg ham ned på folden igen.

7/6-13.
Dagen efter gik jeg ned for at hente ham, han stod det samme sted som jeg satte ham om aften, lige tæt på leddet og foran vandet. Jeg tog ham med op til gårdenpladsen, men han vil ikke rigtig gå, jeg blev nød til at tvinge ham. Da vi langt om længe kom op. satte jeg ham ind i en anden fold, så jeg kunne gå og holde øje med ham, men det blev kun værre og værre, til sidst ringede jeg til dyrlægen, han kom så ud, og så ham. Det viste sig så at det var forfangenhed han var løbet ind i. Han gav ham noget smertestillende og noget medicin, men han var ikke sikker på at det hjalp ham, fordi det allerede havde taget meget på ham. Vi satte ham ind i en boks, med et stort tykt lag halm, han lå for det meste bare ned, og jeg holdte mig meget ude ved ham. Han måtte stå i boksen i 14dage og til sidst kunne jeg begynde og trække små ture med ham, og til sidst efter en måned, måtte jeg ride på ham igen, hvor det bare var igang med træningen. Nu rider jeg på ham hverdag, fordi det kan holde hans forfangehed ved lige. Jeg er bare så glad for at han overlevede! og han kæmpede sig igennem det. det var virkelig hårdt og se ham sådan!.

Kommentér på:
Anden særlig race Silas*.
Annonce