{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Zafira 2004

4.265 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke Jacobsen .
Kvinde | 33 år | Oprettet: 8. nov 2004


Hollandsk Varmblod Zafira

Fødselsår:
2004
Højde:
Ca. 160 cm.
Temperament
Super temperament med den rette gnist og tænding. Vil meget gerne arbejde!

Hun er en selvstændig hoppe der ved hvad hun vil. ;-) Men samtidig utrolig kærlig og knytter sig meget til sin ejer.
Gangarter
3 fantastiske gangarter med masser af sving og bæring. Kan ikke rigtig fremhæve nogle af dem, da vi får ros for alle hendes gangarter. Hun har til langt de fleste stævner fået 8 i gangarter, så de er super på trods af hendes størrelse. :-)
Stævner
Vi har endnu ikke redet så mange, da jeg ikke har haft hende så længe. Har med forrige ejer gået til og med MB0

HURK udvidet D-stævne d. 27. januar 2012:
Fredag
LA1: Knap 58%
Kommentar: Rigtig øv stævne! Fira havde slet ikke været på toppen op til stævnet (pga. tænder/dyrlægebesøg), og havde derfor ikke rigtig været redet i ugen. Men nu var der meldt til, og det var på hjemmebane, så det skulle bare prøves af. :-)

Stald Vældgaard Rideskole d. 20-21 April 2012:
Fredag
LA1: 63,5%
Lørdag
LA1: 70,0% - 2. plads med kun 0,04% op til 1. pladsen
Kommentar: Super godt stævne. Tilmed også første stævne på udebane, og endda udendørs! Fira var SÅ sød og eksemplarisk at have med. Havde jeg slet ikke turde håbe på. Vi havde et par rigtig gode ture, hvor hun knap kiggede, og var 100% med mig hele vejen igennem. SKØNT!! :-D

Han Herred udvidet D-stævne d. 28 April 2012:
Fredag
LA1: 68,08% - 2. plads
Kommentar: Super godt stævne. Fira var endnu engang en lille stjerne. På trods af en meget tung bane, og en farlig vindmølle klarede vi jo alligevel det hele i stiv arm ;-) Endda kun med ét point fra 1. pladsen!

Morsø Rideklub C-stævne d. 17-20 maj 2012:
Torsdag
LA1: 58% - ganske okay ridt faktisk, men det regnede helt vildt, og banerne (især opvarmningen) var en stor mudderpøl, så fik ikke rigtig varmet hende ordentlig op, da det var fuldstændig umuligt at ride i. Så på trods af det, var hun ganske sød at have med.
Lørdag
LA3: det gik slet ikke den dag. Fira sprang rundt, blev bange for de underligste ting. Har aldrig oplevet hende sådan før! Hun var slet ikke sig selv. Så det gik bare slet ikke den dag, desværre.
Søndag
LA1: 63% - Hun var så sød den dag, men da hun havde skabt sig sådan om lørdagen, turde jeg ikke andet end at ride på opvarmningen i rigtig god tid, så jeg havde en chance for at kunne få hende redet lidt mere træt end dagen før. Hun var heldigvis sig selv igen, så det blev til en masse skridt. Men pga. de meget mudrede og tunge baner, var hun simpelthen så træt da vi kom på banen, så hun havde slet ikke energi nok til at vise sine øgninger (som klart er en af hendes stærke sider). Men på trods af en utrolig træt hest, var det en super afslappet tur på banen, og hun gjorde hvad jeg bad hende om, så godt som hun kunne. Hun var helt flad.
Kommentar: Alt i alt et okay stævne. Har aldrig haft hende med til så stort et stævne, hvor der hele tiden er noget at kigge på. Og med de dressurbaner der var, klager jeg ikke!

Stald Vældgård Rideskole d. 6. og 8. Juli 2012
Fredag
LA1: 68,6% - 1. plads
Søndag
LA1: 66,4% - 1. plads
Kommentar: Super fint stævne. Fira var SÅ sød at have med. Fredag stod det ned i stævner da vi var på banen, så hun kiggede lidt ekstra, men gjorde hvad jeg bad hende om. Søndag var det vanvittig varmt, og opvarmning var indendørs (sauna), så det blev ikke til så meget opvarmning. På trods af det havde varmen pillet al energi ud af hende, så hun var træt. Hun gjorde hvad jeg bad hende om, og kiggede stort set ikke. Super fint stævne. :-)

Farsø Rideklub D-stævne d. 29-30 September 2012
Områdemesterskab med anden rytter i sadlen.
Lørdag
LC3:
LC3 områdemesterskab:
Søndag:
LB1 områdemesterskab:

Stald Vældgård rideskole D. 5-6 juli 2013
Lørdag:
LA1: 65,7% - 1. Plads
LA1 Vældgård cup: 66,9% - individuel 1. Plads
Søndag:
LA1 Vældgård cup: 68,3% - individuel 1. Plads
Samlet resultet Vældgård cup: 135,2% - 1. Plads :-) :-)
Kommentar: Må sige jeg er ret godt tilfreds med weekendens resultater! :-) Fira har været igennem et større skadesforløb, og har derfor ikke været på en stævneplads i 10 mdr. Der var selvfølgelig en del små fejl da vi endnu ikke er i top form, men det var alligevel nok til at hive 4 røde rosetter med hjem. Super go Fira-hest.. <3

Fira har gået nogle få stævner i 2014. Både lidt D og C stævner (LA'er) med fine resultater og et par rosetter. Det er dog ikke blevet til så meget da hun har stået en del skadet.
Desværre bliver det nok ikke til flere stævner til damen, da hun har pådraget sig en seneskade der ikke rigtig vil blive i orden igen.
Stamtavle
F: Patijn
FF: Kolonel

M: Rachel
MF: Fortissimo
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Fik min dejlige Fira hjem d. 6. november 2011, så har ikke haft hende så forfærdelig længe endnu.

Vi er så småt ved at have fundet ind til hinanden, og jeg nyder hvert et sekundt i hendes selskab. Hun er en fantastisk hoppe med den helt rette gnist og gang til at gå de sjove klasser, uden at hun på nogle måder er varm og svær at styre, og dermed utrolig nem at håndtere i alle situationer. Hun kunne aldrig finde på at lave ulykker under rytter, og er et rigtig lille nussehoved i stalden.

Er blevet utrolig glad for hende - det er en rigtig fantastisk lille baby hest jeg har fået mig. Og som ligeledes skal blive hos mig indtil hun ikke kan mere. :-)
glæder mig meget til at se hvad fremtiden bringer!

Da jeg ikke har haft hende så længe endnu, har jeg ikke så mange forskellige billeder af hende - de vil løbende blive opdateret.


Det er vist på tide med en lille opdatering herfra. :-)
Fira har desværre været igennem et længere skadesforløb som startede i oktober 2012 og har varet indtil nu, sommeren 2013. Det blev desværre et længere forløb som bundede ud i en lille kodeledsforvridning, og en meget stædig hest, der ikke ville vise hun havde ondt, og derfor pådrog sig en større aflastningsskade i bækken, samt en overbelastning i glideleddet i hasen. Så det har vi bakset med de sidste 9 måneder. Hun er heldigvis kommet hel igennem, formegntlig helt uden mén, og vi er nu ved at være så langt i genoptræningen, at dyrlægen har sagt god for at vi så småt kan begynde at tage ud til lidt stævner. Det har vi været i denne weekend og på trods af, at det er 10 mdr. siden hun sidst har gået stævne, har hun bare været så sød og eksemplarisk at have med! :-) SKØNT! Og med gode resultater ;-)
Så vi regner med og håber på at det er slut med flere skader nu, og at vi derfor rigtig kan komme igang med stævnerne igen..

Opdatering Februar 2015
Der er sket en masse de sidste par år. Desværre flest nedture i form af en lang række skader og dermed mange tvungne pauser. Her sidst en slem seneskade, som efter en lang pause og et meget stille genoptræningsforløb, brød ud igen. Af den grund har jeg valgt at trække Fira ud af sporten og i stedet give hende et års ro med et føl, i håb om at der kommer en fantastisk lille mini-Fira, der om nogle år kan vise sig frem i sandkassen i stedet for hende. Hun venter føl efter Blue Hors Zatchmo slut maj 2015. :-D Det bliver SÅ spændende!
Efter føl pausen får hun en chance mere mht. ridning, da hun virkelig elsker at yde og lave noget. Det er dog ikke hensigten hun kommer ud og gå stævner igen. Hun skal bare have det godt og hygge sig til hun ikke kan mere. Vores store dressurdrømme har vi desværre måtte ligge på hylden.
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Zafira
Annonce