{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Danny Hedegaard [Tidl. part] 2002

1.910 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Malouh
Kvinde | 33 år | Oprettet: 8. jul 2007


Oldenborg Danny Hedegaard

Fødselsår:
2002
Højde:
158 cm
Temperament
En rigtig Oldenborger, roligt gemyt, benene plantet solidt på jorden, kan lokkes til en masse, hvis bare mad er inkluderet.
Gangarter
Middel
Stævner
Landsfinalerne 2011
Pas de deux - endte med en 5. plads

10. December 2011
LC2 - 58 %

20. Januar 2012
Pas de deux - LC2 - 1. Plads vundet med over 70 %

14. april 2012
Pas de deux kvalifikation - kvalificeret til landsfinalerne.

29. juni - 1. juli 2012
Landsfinalerne - Pas de deux - samlet 5. plads

28. juli 2012
LC2B Pas De Deux - Amagermesterskaberne - 70% - 1. plads!

18. August 2012
LA2A - Klubmesterskab KRK - 54,138 %
Stamtavle
F: Carthe Blanche XX
M: Donna af Ulstrup
FF: Fanaan XX
FM: Diamant Blanche XX
MF: Pele Lille Evagård
MM: Daeisy
FFF:Nininsky XX
FFM: Sensitive Lady XX
FMF: Gummo XX
FMM: Tudor me Buda XX
MFF: Thor
MFM: Etna Marienhøj
MFF: Dux
MMM: Heidi

Forældlingsprocent på 58,2%
Køn
Vallak
Bemærkninger
Danny er min halvpart, som jeg har redet siden sep. 11.
vi rider hovedsageligt skovtur og dressur, hvilket han er en fantastisk hest til.

Danny er som de fleste andre heste ualmindelig madglad, han vil gå langt for en gulerod ekstra, eller en tot wrap, men det er en del af hans charme.

I dressur er han god og stabil, men der skal trykkes på de rigtige knapper for at få det rigtige ud af det, selvom det en gang imellem kan være frustrende, er det også en fantastisk følelse når det så går rigtigt så får man også følelsen af at svæve på en sky.

I skoven er han kold overfor det meste, og nyder altid en god galop, et hop over en pind eller 2 kan han også lokkes til.
Vi nyder også en tur ud i vandet i ny og næ, og bade, også længe der ingen køer på stranden er, forholder han sig roligt.

I sommeren 2011 deltog jeg sammen med en klubkammerat at ride Pas de deux, vi søgte om Wildcard til landsfinalerne, og på 1½ måned, fik vi trænet op og kom afsted, vi endte med en samlet 5. plads.

I løbet af foråret 2012, er det kun gået fremad med vores ridning, specielt i dressur, det er så dejligt, at han samarbejder med en så godt som han gør.

I april 2012 kvalificerede jeg mig endnu engang sammen med min makker til Pas de deux til landsfinalerne 2012. vi var dog også de eneste i vores distrikt som ville ride med, så sværere var det ikke.

I Juni tog vi så afsted, vi sejlede Odden-Århus, og hestene tog det helt fint, og det var fantastisk at man kunne spare så mange km. og tid. Det er trods alt en lang tur fra København til Århus på vilhemsborg hvor landsfinalerne bliver afholdt.

den første dag red vi obligatorisk program, hvor vi lå til en samlede 2. plads, desværre havde vi enkelte kiks i søndagens kür, så vi endte endnu en gang på en samlet 5. plads.
Men vi havde en masse gode momenter og blev belønnet med 9. tal bl.a. i sværhedsgrad, og den ene dommer gav os 80% for kuren.

I slutningen af juli 2012, red Danny og jeg Pas De Deux - Amagermesterskaberne i Kongelundens rideklub, sammen med min faste makker, vi havde et super godt ridt, på trods af jeg glemte banen, og min makker havde et uheld med galoppen. Samlede endte vi dog med 70%
Er super glad for resultat, men mest af alt for Danny, som altid er en kammerat og hjælper en igennem på bedste vis.

i August 2012 red vi vores første LA2 sammen, øvelserne har vi som sådan intet problem med, tempoet er desværre noget andet, også fik jeg redet min ene kontra forkert, men Danny var en guttermand, og når man ser igennem varmen, og forsinkelse, så var det et helt okay program.

Hen over efteråret 2012, har vi arbejdet meget med tempo og fremaddrift, og endelig har det belønnet sig, vi er kommet op i tempo, og han får mere og mere styrke, samtidigt har vi fået redet nogle fede skovture, det er næsten altid en god tur på ryggen af Danny, han gør sit for at tilfredsstille sin rytter.

Henover december og januar, arbejder vi stadigvæk med tempo og veksling af dette, men vigtigst af alt gælder det for os om at have det sjovt og hygge os i hinandens selskab, og det gør vi altid.

Planerne for 2013 må være flere stævner, ikke for at vinde, men for at få noget nyt at arbejde med, og for at vide hvor vi står, og om vi har rykket os. Også er planen for 2013, og få endnu flere fede rideture.
Kommentér på:
Oldenborg Danny Hedegaard
Annonce