{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Brandtoftes Zardiolo 2007

7.168 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria Bachara
Kvinde | 30 år | Oprettet: 3. dec 2006


Dansk Varmblod Brandtoftes Zardiolo

Fødselsår:
2007
Højde:
173 cm - måske er han vokset et par centimeter siden jeg købte ham.
Temperament
Han er vågen og altid opmærksom på alle ting, men dog en meget omgængelig hest, som tager alle ting super cool. Han har det mest perfekte sind, man kunne ønske sig. Han finder sig i stort set alt på stald og generelt i hånden, men er ikke på nogen måde kedelig. Under ridning kan man mærke en hest, der har en viljestyrke og som gør alt, hvad den kan, hvis den vejledes korrekt. En dejlig hest at omgås med.
Gangarter
Zardiolo er meget velgående i alle gangarter, men mangler dog lidt balance, som gør ham mere taktfast med tiden.
Stævner
2012

29.01.2012 - Midtsjællands Rideklub
LC2 - 68,7 % - 1. plads
LC3 - 67,5 % - 2. plads
Spændende at have ham med i byen for første gang. Han er super sød at have med og tager alt meget roligt. Dejlig hest.

15.04.2012 - Køge Sportsrideklub
LC2 - 71,74 % - 1. plads
LC3 - 69,17 % - 1. plads
Zolo var super træt, og højtalerne var utrolig farlige ifølge ham, men vi kom igennem programmerne og endte med et dejligt resultat.

05.06.2012 - Lundby Efterskole (Hyggestævne)
LC3 - 71,6 % - 2. plads
LB1 - 68,5 % - 2. plads
Målet var, at Zolo opførte sig pænt og ikke lavede ballade. Målet var opnået, for trods en lidt spændt hest, opvarmning på ujævn græsplæne eller springbane, resulterede det i en god tur. Havde alt i alt to rigtige gode ture! :D

Så står den på LA1 fra nu af - spændende!!! :D

23.06.2012 - Vindinge Rideklub
LA1 - 68,85 % - 1. plads
Dommer: Charlotte Gluud
Jeg havde ingen ide om, hvordan dette stævne ville forløbe. Det gik dog meget bedre end forventet. På trods af de mest latterlige opvarmningsforhold på en ujævn (meget ujævn) springbane med masser af mudder, så vandt vi da alligevel klassen. Anspring fra skridt og tilbagetrædning er stadig utrolig svært, men altså det går fremad :D

24.06.2012 - Vinding Ridklub (VM for hold)
LA1 - 66,93 % - ingen placering
Dommer: ?
Denne dag gav mig to erfaringer. 1) mine hvide ridebukser bliver gennemsigtige i regnvejr 2) Zolo er ikke synderligt begejstret for vandpytter, hvilket banen var fyldt med! Zolo klarede sig dog fint igennem programmet, men det hele gik meget langsomt og banen var utrolig tung og meget, meget, meget våd! Men det skal vel også prøves! ;) Dygtig hest med et tilfredsstillende resultat.


12.08.2012 - Sportsrideklubben Vallensbæk
5´års LA1 - 7,18 - 10. plads ud af 31 deltagende (desværre kun 8 placeringer).
Resultater:
Trav - 7,6
Skridt - 8,0
Galop - 7,0
Ridelighed - 6,0
Kapacitet - 7,3
I alt: 7,18
Dommer: Charlotte Brostrøm og Jens Holm Kristensen
Jeg havde en rigtig dårlig tur på dyret denne dag. Han var umiddelbart godt gående på opvarmningen, men en god energi og gik godt fremad. Da vi så red ned på opvarmningsbanen tættest på stævnebanen, gik det helt galt! Zolo blev forskrækket over, at man pludselig kunne se alt igennem hullet i hækken. Han hoppede rundt, og det var rent held, at jeg ikke faldt af få min. før jeg skulle på banen. Denne spændthed gik desværre udover programmet, og han var i det hele taget enormt uartig på alle tænkelige måder. En rigtig ærgerlig tur!

26.08.2012 - Møllebakkens Rideklub
5´års LA1 - 7,8 - 6. plads ud af 19 deltagende.
Resultater - kommer senere.
Trav -
Skridt -
Galop -
Ridelighed -
Kapacitet -
I alt: 7,8
Dommer:
I dag havde jeg en rigtig dårlig opvarmning, en rigtig dårlig tur på banen og en fantastisk hest! Vi nåede ikke det rigtig stadie i opvarmningen, men det burde gå "okay" på banen. Det gjorde det så absolut ikke. Zolo blev voldsomt forskrækket over de opstillede højtalere med poser på for regnen. Jeg var igen tæt på at falde af, men blev siddende. Han var tændt og fik ikke slappet nok af til at komme godt igennem programmet. Til gengæld mærkede jeg de største travtrin på ham hidtil, og den var den fedeste følelse. Jeg var en smule skuffet efterfølgende, og red ham derfor en smule mere. Der var han bare den mest fantastiske hest! Typisk, men dejligt! Jeg var alligevel rigtig stolt af ham. Hvilke resultater han alligevel var i stand til at hive hjem på trods af opførslen! Derudover læssede jeg ham alene, da vi skulle hjem. Alt i alt en super dag med ham og sidste tur på ham inden Honduras!

Ikke flere stævner i år!

2013

14.04.2013 - Køge Sportsrideklub
LA1 - 68,4 % - 2. plads
Så kom vi endelig på stævnebanen igen, hvilket var super skønt og også kun 231 dage siden. Vi startede ud med en LA1, fordi det var så lang tid siden. Dette var vist meget heldigt. Da opvarmningsmulighederne ikke var de bedste, var Zolo allerede godt træt i løbet af sin opvarmning, hvilket jo ikke gav pote på banen. Derudover væltede en bænk midt i mit galopprogram grundet overvægt eller hvad ved jeg. Zolo var i hvert fald tung at få rundt, og jeg var heldig at score de point, som jeg nu engang gjorde. Han var dog sød at have med i byen til trods for den lange pause! :D

11.05.2013 - Holbæk rideklub
LA1 (C-klasse) - 69,8 % - 1. plads
Så red vi endelig vores første distriktstævne, hvilket endte i et super resultat. Målet var at gøre ham lige så hurtig for benene som på hjemmebane, og mere flydende i sit ridt. Han var ikke 100 % på plads, men meget bedre end sidste tur.

12.05.2013 - Holbæk rideklub
LA1 (D-klasse) - 63,? % - 5. plads
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse blev det til i dag. Zolo var godt træt efter dagen forinden, men var alligevel nogenlunde gående. Han mistede så en del af pusten på banen, hvilke resulterede i nogle dyre fejl. Dommerne kunne så samtidig ikke lide os, og slog ned på alt andet end de fejl, jeg ellers ville mene skulle ligge til grund for en lav procent - dog ikke så lav. Men det må man jo også tage med.

26.05.2013 - Horns Herreds rideklub
LA1 (C-klasse) - 66,?? % - 1. plads
Intet mindre end vores bedste stævneridt blev det til i dag. Han var simpelthen helt fantastisk allerede på opvarmning, hvor han løftede og samlede sig på samme måde som på hjemmebane. Dog ikke helt den samme hest på banen, men stadig meget bedre end de forrige ture. Lidt mere fremdrift og så er den der.

05.06.2013 - Lundby Efterskole (Hyggestævne)
LA1 - 69,2 % - 1. plads
På trods af nogle dage med ikke helt reel træning, hvor han ikke har været helt med, en masse støj, spring på opvarmning gik det jo super godt! Han vidste, at det gjalt på banen og var derfor meget selvgående. Dette var dog et hyggestævne, men det vidste han jo ikke noget om. Rigtig sød hest at have med i byen.

10.08.2013 - Hvalsø Rideklub
LA2 - 70,517 - 2. plads
Zolo var helt fantastisk i dag. Det var vores debut i LA2, så jeg var en smule nervøs. Det var der dog ingen grund til. Traven flød nogenlunde, selvom lidt mere bæring kunne have været dejligt. Galoppen bøvler vi stadig en hel del med, og den skal der arbejdes med.

11.08.2013 - Hvalsø Rideklub (Dressurens Venne Cup)
LA2 - 68,707 - 3. plads for holdet
Vi havde spontant sat et hold sammen af tre ungheste, som aldrig havde startet højere end LA1, og en fjordhest. Så det så jo umiddelbart en smule risikabelt ud. Zolo gav en meget bedre tur end den forrige dag. Han svarede meget bedre frem og tilbage. Men holdkammerater gjorde det jo absolut heller ikke skidt, da vi jo endte på en tredjeplads til sidst.

31.08.2013 - Hvalsø Rideklub
LA1 - 72,692 - 1. plads
Havde en okay tur på banen, men stadig ikke helt optimal. Mere styke ønskes helt klart - men helt sikkert udemærket resultat! :D

01.09.2013 - Hvalsø Rideklub
LA2 - 67,069 - 2. plads
Helt klart en bedre tur i dag, men Zolo har desværre svært ved at holde fokus på banen og ikke alt det andet rundt om den. Det udvikler sig uheldigvis til nogle ærgerlige og rimelig dyre fejl.

19.10.2013 - Heslegaards Rideklub
LA2 - 69,483 - første uplaceret :/
Zolo var bare det frækkeste og mest uopdragende dyr, at have med i byen i dag. Den hoppede rundt inde på banen, og meget af mit program blev ødelagt at disse unoder. Han var svær at få både frem og tilbage, og slet ikke til at få rundt på banen. Konkurrenterne gjorde heller ikke klassen nemmere, men man må jo bare øve sig til næste gang.

27.10.2013 - Midtsjællands Rideklub
LA2 - 71,?? - 3. plads
Først og fremmeste skal det jo nævnes, at vi bedst kan lide den røde farve, og blå lige kan accepteres - så at vi ender med en grøn var ikke helt tilfredsstillende. Jeg havde dog en helt udemærket tur på banen, og rider mit indtil da bedste galopprogram, da en dreng åbner en dør idet vi kommer forbi, hvilket resultere i at Zolo bliver meget ufokuseret, og jeg bliver nødt til at lave en volte for at få den stoppet. Dette trækker selvfølgelig en hel del ned i både øvelsen og lydighed. Men alt i alt, var jeg godt tilfreds med den lille dreng! :D

23-24.11.2013 - Nyskovens Sportsrideklub
LA2 - 71,5 % - 2. plads
LA4 - 67,2 % - 2. plads (debut)
Dette stævne havde jeg set enormt meget frem til, da Zolo rykker sig enormt for tiden. Jeg har være mentalt meget opsat på dette stævne og var mere en klar til at gøre mit allerbedste. Da det jo også var vores debut i la4, skabte dette også spænding på trods af den meget spontane beslutning. I lørdagens la2 kiggede han en hel del, og var derfor forholdsvis svær at komme rundt på. Det lykkedes dog og slæbte da også en roset med hjem. Da han om søndagen jo havde set, hvad der skulle ses, kiggede han knapt så meget - dette gjorde det jo en smule lettere. Han var dog stadig en del bag mine schenkler og søgte ikke frem af sig selv. Der var dog nogle meget tilfredsstillende momenter heriblandt den ene skridtpiruette og vores skridtovergang op ad midten. Jeg var meget tilfreds med min tur og min egen indsats. Zolo synes at la4 var en smule hårdt med det lange galop program! :D
Stamtavle
Far: Zardin Firfod
Morfar: Dolomit
Køn
Vallak
Bemærkninger
07.11.2011
D. 7. nov. 2011 blev jeg den heldige ejer af Brandtoftes Zardiolo. Han er min fremtidige stævnehest, som jeg håber på at nå rigtig langt sammen med. Han har et enormt dressurpotentiale, som bliver spændende samt lærrigt at arbejde med fremover.
Han er købt af Kirsten Bruun fra Stutteri Brandtofte i Skævinge, hvor han både er avlet og opvokset.

01.04.2012
I dag er Zardiolo oven på to dages hård undervisning til kursus v. Jan Møller Christensen, flyttet til Lykkesholm/Hvalsø Rideklub. Han tager det hele i stiv arm og finder allerede sin boks meget behagelig.

07.04.2012
Det er i dag præcis 5 mdr. siden, at jeg blev den heldige ejer af lille Zolo. Han er bare dejlig! Derudover har vi nu stået på Lykkesholm et par dage, og det er bare livet. Foldforholdene, ridefaciliteterne og staldmiljøet er mere end i orden, og Zardiolo trives rigtig godt. Han og jeg selv udvikler os enormt under en motiveret ridning, som bliver bedre for hver dag der går. Han er mit kæreste eje.

06.08.2012
Så er Zolo og jeg godt ind i LA-rytmen. De to først forsøg i LA1 gik forrygende. Så har der været en stævnepause på et par uger grundet studentereksamen. Nu har vi forsøgt os to gange igen, som desværre ikke er gået så godt. Varmen har virkelig taget hårdt på drengen, og han har ikke haft meget energi. Men efter en forholdsvis lang lidt trist rideperiode, er han så småt ved at komme på dupperne igen. Nu træner vi op til 5´års på søndag og må håbe på det bedste.

26.08.2012
Træningen her på det sidste har været fantastisk. Zolo bliver bare bedre og bedre for hver dag der går, og jeg føler virkelig, at jeg er kommet ind på livet af ham, og at vi nu fungere meget bedre som equipage. Jeg tager dog 2,5 mdr. til udlandet, hvor han i mellemtiden bliver redet af min underviser. Jeg kan næsten ikke bærer tanken om at skulle være væk fra ham i så enormt lang tid, men jeg ved at han er i gode hænder. Da han samtidig er blevet presset en del på det seneste, bliver det godt for ham at holde en lille pause fra stævnebanerne! :D Dejlige hest.

30.08.2012
Jeg er nu taget til Honduras (Mellemamerika), hvor jeg skal bo de næste 2,5 mdr. Zolo bliver i mellemtiden redet af min veninde det første stykke tid og derefter min underviser.
Jeg savner ham allerede enormt meget! Kan ikke vente til jeg kommer hjem og skal ride ham igen!

24.10.2012
Det er så hårdt at være væk for ham den dejlige dreng. Du er der heldigvis under en mdr. til, at jeg sidder på ryggen af ham igen, og jeg glæder mig som et lille barn!

10.12.2012
Så er jeg kommet hjem fra Honduras i dag, og jeg glæder mig som et lille barn til at se og ride Zolo i morgen. Min lille baby! :D

12.12.2012
Så har jeg været ude på dyret to gange. Det var godt nok underligt at sidde i sadlen igen, men han er jo bare dejlig! Jeg kan tydeligt mærke en forskel i hans ridning og reaktion på hjælper. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme ind i rytmen igen, og vi kan komme videre sammen igen. Jeg er henrykt over det arbejde, som min underviser Stine har lagt i ham i de mdr., som jeg har været væk. Resten af verden er ligegyldig - jeg har Zolo! Han er det bedste i verden!

01.02.2013
Nu er Zolo og jeg så småt inde i rytmen igen efter Hondurastur og en forstuvet fod. Zolo og jeg tager det stille og roligt disse dage og rider meget løsgørende. Efter min skitur i næste uge, skulle vi gerne snart være på stævnebanerne igen! :D

13.03.2013
Zolo er helt fantastisk under rytter for tiden. Det går simpelthen fremad hver eneste dag. Han er begyndt at reagerer hurtigere og mere tydeligt for hjælperne, og han er simpelthen en drøm at ride rundt på til hverdag. Efter en masse mdr. væk fra stævnebanerne, glæder jeg mig til at vise ham frem igen.

07.04.2013
Zolo og jeg har en helt igennem fantastisk periode. Han holder topformen og rykker sig kraftig fra dag til dag. Han er simpelthen så dejligt at være på. Han har fået mere afskub, en større samling og forstår efterhånden, hvad det vil sige at være selvbærende!

10.05.2013
Zolo er simpelthen flyvende for tiden. Han rykker sig mere og mere for hver dag, der går. Sanne har været op på ham to gange inden for et par dage, og har kunnet mærke tydelige fremskridt. Han bruger ryggen bedre, og er blevet en del mere selvgående. Men bliver båret igennem ridningen i langt større grad end førhen, og kan ride ham mere op ad bakke i stedet for, at han selv bliver lidt snæver fortil og lægger sig lidt for højt! Han er en drøm! Vi er vist mere end klar til stævnet i morgen. Lad os håbe, det lykkedes os, at ride et fejlfrit ridt! :D

22.05.2013
Stævnet gik jo halvt om halvt! Den første tur resulterede jo i en placering, og så endda en rød en - hvilket gav blod på tanden. Den anden dag var så en anden sag, men det gik. Zolo har dog være lidt halvstiv disse dage, og skal snart have tjekket på tænder og sadel. Det skulle jo nødigt være en af disse to faktorer. Vi tager chancen med et stævne på lørdag alligevel.

06.06.2013
Nu har Zolo og jeg redet nogle distriktstævner, og det går jo meget godt! Vi træner og træner og træner lidt mere. Han er kommet meget mere ind i stævnerytmen, og er ikke helt på samme måde to forskellige heste til stævne og på hjemmebane - dejligt. I dag har vi haft tandtjek, og det var som det skulle være. I morgen står den på sadelmager, og så måske noget kiropraktisk undersøgelse for at tjekke, om han er helt i top. Planen er en LA1 med på C-plan og derefter videre i la´erne!

29.08.2013
Zolo rykker sig simpelthen hurtigere end nogensinde for tiden. Ridningen i hverdagen er blevet meget mere koncentreret og det har da en vis for ikke at sige stor effekt på resultatet. Traven bliver styrket mere og mere, hvor bæring og fremadridning efterhånden kan ske samtidig og ikke forskudt af hinanden. Galoppen er også blevet meget bedre. Han samler sig bedre, har en bedre holdning i nakke og hals og svarer bedre både frem og tilbage for hjælperne. Galoppen er også blevet mere rummelig, og han er i det hele taget blevet en smule lettere at være på. Det er en fornøjelse at sidde i sadlen på det dyr - og i samarbejde med Sanne kan intet gå galt! :D

28.10.2013
Det går bare fremad med dyret. Han er så dejlig at være på for tiden, og ikke mindst galoppen bliver ved med at blive bedre. Vi øver os på nuværende tidspunkt ihærdigt på at få kontragalop og skridtovergange på plads, så vi forhåbentlig snart kunne komme ud og starte noget LA4. Det bliver rigtig spændende, men er lidt hårdt for den lille basse - med Sannes hjælp skal vi dog nok lære det! :D
Kommentér på:
Dansk Varmblod Brandtoftes Zardiolo
Annonce