{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Sif fra allinge [Tidl. hest] 2003

1.488 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lotte Lassen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 17. feb 2011


Islænder Sif fra allinge

Fødselsår:
2003
Højde:
sif er ca. 138
Temperament
sif er den dejligste lille hest, hun har det bedste sind, og kan rides af alle. Sif er 110% trafik sikker og viger ikke fra din side en bedse ven for livet !!<3
Gangarter
sif har fire dejlige gangarter, hendes trav er med masser af svæv og fart hvis du ønsker det. hendes skridt er med god overtrædning og hun er rigtig god til at bruge sig gennem hele kroppen. Hendes tølt har altid været hendes svage side, men hun er helt sikker i den og går næsten aller tempier!!
Stævner
sif har gået en del stævner med mig da jeg var yngre, jeg husker specielt et stævne på birkegården hvor vi vandt 4.5 og blev den bedste junior ved stævnet, det var en fantastisk oplevelse §!!!<3

højst opnået karaktere nået i t.8 og 4.5 :
Tølt: 6.0
Trav:6.5
Skridt: 7.5
gallop:7.0

Jeg er sikker på at sif har kapacitet til højere klasser med mere træning, men lige nu er hun mest min lille hygge hest !:-)
Stamtavle
sif har en god afstamning, hun er efter kåret forældre
Køn
hoppe
Bemærkninger
sif er en fantastisk dejlig og smuk hoppe. hun har en meget speciel farve hvilket kun gør hende endnu mere køn. sif elsker at springe, og har fra helt lille vist stor interesse inden for det. Jeg vil tro at hun har sprunget 70-80 cm. og det uden træning, jeg tror faktisk hun ville være en super god military hest, hvis hun blev trænet osv.
Kommentér på:
Islænder Sif fra allinge
Annonce