{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Silver Moon - *Delle* <3 [Tidl. part] 2001

2.025 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helena L. Futtrup
Kvinde | 25 år | Oprettet: 2. aug 2011


Anden særlig race Silver Moon - *Delle* <3

Fødselsår:
2001
Højde:
ca. 1.39 :D
Temperament
Silver Moon, også kaldt Delle, er en super charmerende, legesyg pony, som har et hjerte af guld, og de mest bedårende babyøjne. Han giver altid en kysser, og når han bliver rigtigt glad (fx. til spring engang imellem) skal det da lige fejres med et bette bukkespring..! Ej, han er simpelthen bare så dejlig! - stille og rolig, kunne ikke køre en flue fortræd :)
Gangarter
Skridt: Middel
Trav: Middel
Galop: Middel
Stævner

3/2 2012:
LC1 - uplaceret
ULC - devsærre med 4 fejl.


Midtjysk Cup - afd. 1

17/3:
LC1 - uplaceret

18/3:
ULC - 0 fejl, bedste tid <3

20/4:
LC1 - 1. plads, 70,42%

1/9:
LD B3:
Disket, da jeg glemte et spring i omspringningen, men kom nr. 3. :)

11/11:
LD B3:
Delt 1. plads! :)

17/12
LC1: 1. plads - 68,33%
Vandt også Elev DM (DM for elevrytterne på Skanderborg Rideskole).
Er så stolt af ham!
Stamtavle

Ved jeg desværre ikke noget om :)
Køn

Dejlig vallak :D
Bemærkninger

Silver Moon er en helt speciel pony!
Man kan simpelthen kun elske ham!
Han har de sødeste babyøjne, så man kan næsten ikke blive sur på ham altså! <3

Jeg har egentligt altid kendt Silver Moon, da han altid har været elevhest (; - det er bare først nu jeg har fået øjnene op for ham <3 (:

Vi startede sammen d. 14 januar, fordi Belucca var blevet halt, så red ham her i stedet for (: - og det blev jeg jo så egentligt bare ved med (:

Tilbage til Silver Moon :D

Silver Moon åbnede mine øjne for at være springrytter :D <3
Vi bliver bedre og bedre sammen, og jeg glæder mig til at vi skal begynde at springe endnu højere (:

Herfra vil jeg skrive "dagbog" om hvordan det går med ham :)

_________________________________________________

2012:

27/2:
Delle har været halt i en uges tid ca. men nu er han på benene igen, og vi trænede udenfor i det dejlige vejr for første gang i år, han nød det vidst! :D <3 - jeg er allerede begyndt at være så glad for ham, han er så søøød <3
Der er midtjysk cup, og regner med at starte LC1 eller LC3 på ham i dressur og ULC i spring :)
Nu må vi se, jeg glæder mig ihvertfald, og han er så dyyygtig <3

3/2:
Springundervisning :D - gik super godt, men underviseren stod med en longepisk, så Silver Moon blev lidt vild og begyndte at bukke, så var tæt på at falde af (Men jeg blev på!!) og så løb han også af med mig, men efter det var der ingenting... vi sprang rekordhøjde... jeg ved ikke lige hvor højt det var, men det var ihvertald to cavalettier ovenpå hinanden hvor den øverste var i mellemhøjde, så vil nok gætte på en 70 stykker eller deromkring... han fløj bare over, det var så fedt! :)

4. marts:
Dressurundervisning, det gik godt, jeg skulle ride uden stigbøjler, så havde en lille smule ondt i benene dagen efter, men det var næsten ingenting :) - Vi lavede de vildeste fri traver. :) - Versader og schenkelvigninger skal vi begynde at arbejde på, men lige nu fokusere vi på LC1 programmet, selvom jeg egentligt ikke forventer at vinde noget... Vi er jo trods alt springere :D - ej, man har jo altid lov at håbe på en roset :)

9 marts:
Vi skulle springe, og kan allerede mærke han ikke bliver helt så hurtigt træt som i starten, han er så glad og elsker det bare! :D - det er så fedt med en glad pony! :) Vi skal starte ULC til klubstævnet, og jeg glæder mig rigtigt meget! :D

17. marts - STÆVNE (Dressur)
Vi skulle ride LC1, og jeg synes selv at programmet blev godt :) - det syntes dommeren bare ikke lige.. :p

18. marts - STÆVNE! (Spring)
Vi skulle ride ULC, og jeg var start nr. 6! - Vi klarede os MEGA godt, Dellehesten vidste godt hvad det her drejede sig om, han sprang simpelthen alt! - han lavede dog nogle pænt små vendinger, og kom skævt ind på springene og jeg ved ikke hvad, men hva' faen! :D - vi kom fejlffrit igennem og fik den bedste tid! :D - tydeligt bevis på at han IKKE er dressurpony :D

20/4: - STÆVNE (dressur)
der var et træningsstævne for alle klubbens medlemmer (: - jeg skulle ride imod mine 3 gode veninder + en udefra (som vidst startede LA til det sidste stævne vi afholdte..) så var ret nervøs.. han var ok på opvarmningsbanen, og jeg var nr. 4. - da stævnet lå på en fredag, kommer jeg først til at springe på ham næste fredag, så har redet ret meget dressur, og han har bare været så god på det sidste!! - så tænkte jeg ville starte, selvom der ikke var spring.. :)
Nå, men jeg kom ind og red programmet, og det gik super godt! runde volter, gode anspring, alt gik bare rigtigt godt!
Men jeg skulle jo stadig ride imod hende udefra... og ponyen og rytteren var bare super dygtige!
men....

VI ENDTE MED EN 1. PLADS!! :D - jeg er såååå stolt af min bette påwni <3<3 - vi kan jo godt <3

1/9:
Det er nu ved at være et godt stykke tid siden jeg har lavet en lille update på Silver Moons profil, så her kommer der lige en. :)
Vi var til stævne idag, og det gik bare såååå godt! - Delle var bare frisk og glad og ville så gerne på banen! - vi havde fået en 2. plads hvis ikke jeg havde glemt et spring i omspringningen og var blevet disket (POKKERS OGSÅ!) men vi kom så til at ligge nr. 3! - jeg er selvfølgelig rigtigt ærgelig over at have ventet og glædet mig i et halvt år, og så kikser jeg øv øv øv! - men jeg er også glad for at han var så god, glad, frisk og samarbejdsvillig! :) - der er stævne igen om 2 måneder og en uges tid, så vi giver den fuld hammer der!

16/12:
Så har jeg lige været til "elev DM" hvor jeg vandt både LC1'en og selve elev DM'et, er SÅ stolt af både ham og mig <3 Vi fik redet hele 2 æresrunder, men i nr. 2 (efter han havde fået dm båndet på, skulle han da lige bukke i æresrunden, fjollede pony, men så ved man at det altså ER Silver Moon! Søde ponse <3 :D - masser af ros og guf og mad til ham bagefter <3

- som nogen af jer måske ved, søger jeg en lånepony, så dette var nok vores sidste stævne sammen, og man må sige at vi har sluttet af med et BRAG! Jeg elsker den pony så utroligt højt, han har gjort så meget for mig og lært mig så meget. Vi har været et makkerpar siden 14/1 2012! Det er snart et helt år <3 Jeg elsker den pony overalt på hele jorden, han er min babypony, min springstjerne og nu - min danmarksmester <3 Jeg får helt tårer i øjnene af at tænke på at det snart er forbi, men hold fast hvor har han givet mig meget. jeg elsker dig Silver Moon, mit held&lykke<3
Kommentér på:
Anden særlig race Silver Moon - *Delle* <3
Annonce