{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Urtop af Hvarre 'Topper' [Himmelhest] 1998

4.599 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tine
Kvinde | 29 år | Oprettet: 19. okt 2006


Oldenborg Urtop af Hvarre 'Topper'

Fødselsår:
1998
Højde:
en stor herre på 175 :)
Temperament
rolig og opmærksom
En meget nem omgængelig hest, dog kan skraldespandene sagtens stå forkert ;)
Gangarter
topper er en herre med 3 fine gangarter over middel og gode store rygsving.

Stævner
Topper har startet nogle stævner med ejer, Anette Søndergaard.

Topper og jeg har været ude og starte:

RVV Klbustævne 25 marts 2012
70 cm - 4 fejl
80 cm - 4 fejl


midtsjællands rideklub 18 november 2012
LC1 - 63.3 %

Midtsjællands rideklub 27 Januar
LC1 - 61 %

Babyjagt i Ølstykke 24-03-2013 - vores første jagt og gennemført :)

Roskildes lette forårs jagt. 21 april 2013 - Gennemført

Roskildes forårs jagt d. 12 maj 2013 -Gennemført

Vestervang rideklub
LD1 - 67,6 %
LD2 - 65,5 %

Roskilde jagt d. 22 september - Gennemført
Stamtavle
F: Urban Af Hvarre
M: Malene
MF: Max Agerbro
Køn
vallak
Bemærkninger
Topper, som han kaldes til daglig, er en utrolig dejlig hest! Topper er god som dagen er lang, og gør meget for sin rytter. Topper er altid eksemplarisk at have med i byen, og kan læsses af en person. de dressur og spring stævner vi har været til, har han været utrolig sød at have med i byen. vi har nu været til to jagter og Topper ELSKER det, han kampsveder inden vi overhoved er kommet ordentligt i gang, af bare begejstring for at komme afsted. jeg var noget nervøs for om han ville springe, da han ved ridebanespringningen hurtigt kan finde farlige ting ved springene, men vi har gennemfør begge jagter, og der kommer absolut mange flere! :-)
Topper er i det hele taget bare en guttermand og jeg er utrolig glad for ham!
Toper er umådelig nem at have med at gøre, uden at han bliver kedelig. Et buk hist og her sker altså, det at tage nummi på rytter sker også ;)
Jeg er umådelig glad for at ride og 'have' topper han fylder en ekstra stor plads i min hverdag og jeg vil ikke være ham foruden :)
sidste stont jeg lavede med Topper var en tur på McD, op igennem ringsted by, studentervogn kørende lige forbi os og en tur i drive in, han tog som sædvanligt det hele i stiv arm og var ualmindelig skøn at have med! :)

Toppers vorter...
Ja Topper har vorter. nej de gør ikke ondt på ham, heller ikke når der går hul på dem. de smitter ikke. ja det er unghestevorter, nej der er ikke noget at gøre ved dem. ja de er blevet smurt med alt muligt, nej de forsvinder ikke af det. ja der er prøvet andet foder, heller ikke det hjælper.
så selvom om folk kigger, fordi bidringene er smurt ind i blod så er det altså ikke fordi jeg voldtager ham i ham i munden, men det kan ikke undgås at der går hun på dem, når de sidder som de gøre. så længe det ikke gør ondt på ham :)

update på toppers vorter:
toppers vorter er blevet MEGET pænere her over sommeren, jeg fik i foråret en del af dem på næseryggen af med elastikker, desværre er de på vej frem igen, selvom de er blevet drypper dagligt med Thuja. dog er dem over mundvigen blevet meget pænere og langt mindre, så det går den rigtige vej :)



Topper er d. 8 november blevet aflivet, efter næsten 1½ måneds sygdom, har han fået fred. Han havde tabt 120 kg. og havde meget tynd mave over flere uger, det viste sig, at være leveren. Der var ikke mere, at gøre for ham, selvom jeg ville ønske at han havde været her mange år endnu.
Kommentér på:
Oldenborg Urtop af Hvarre 'Topper'
Annonce