{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Polsk Varmblod Gaja "R.I.P" :'( [Himmelhest] 2001

4.422 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara&Domino :)
Kvinde | 26 år | Oprettet: 24. feb 2011


Polsk Varmblod Gaja "R.I.P" :'(

Fødselsår:
2001
Højde:
Hun er ca. 163 fin højde til mig :)
Temperament
Når hun bliver redet er hun helt rolig, hun kigger kun lidt hvis der er noget interresant. I boksen er hun snaksagelig, men kan godt være lidt hoppet over for hendes naboer. På staldgangen står hun for det meste roligt :D
Gangarter
Hende gangarter ligger nok på middel.
Stævner
Ingen med mig endnu, men tror måske at hun har startet kørestævner med tidligere ejer, da jeg har set hende på en startliste til et kørestævne :)
Stamtavle
Vi starter med hendes fars side :)

F: Jantar XX
FF: Wolver Heights XX
FM: Jantra XX
FFF: Wolver Hollow XX
FFM: Mariska XX
FMF: Mehari XX
FMM: Jasiolka

Mors side:

M: Gwara
MF: Gulden
MM: Papryka
MFF: Galop
MFM: Dratwa
MMF: Pekin
MMM: Ukendt
Køn
Ja verdens smukkeste hoppe.
Bemærkninger
Jeg købte Gaja d. 26/2 2012, jeg havde endelig fået lov til at få min egen hest, det var den lykkeligste dag i mit liv :D

d. 26/2 2012
Gaja kom ca. klokken 12:00, hun svedte rigtig meget da hun kom, så vi gav hende et tæppe på og lukkede hende ind i sin nye boks. Hun begyndte at spise med det samme, det var jo et godt tegn :) så lod vi hende være lidt i fred, jeg fik min sidste tur på halvpart Konik. Efter turen på Konik, tog vi gaja med ud på en lille tur rudt på rideskolen, det tog hun rigtig pænt :D

27/2 2012
Jeg red på Gaja for første gang i Roager. Hun kiggede rigtig meget i starten, men efter lidt tid faldt hun til ro og begyndte at gå bedre :D

d. 3/3 2012
Indtil i går har vi lånt en sadel og et hoved tøj, men i går fik vi en sadelmager ud på rideskolen. Hun tog 5 sadler og 2 hovedtøjer med derud. Vi fandt en sadel der både passede hende og jeg, og vi fik købt et hovedtøj til hende.

28/4 2012
Nu er det ved at være lidt tid siden jeg sidst har skrevet. Men siden da er der sket meget. Vi har haft glidetøjler på, fået den af igen. Så har vi skiftet underviser, det går bare super med hende. :)

Juni 2012
Gaja er blevet halt :( hun er halt på venstre forben, det ben hun også har sin gamle skade :( vi har valgt at lade hende stå stille og så se om det ikke heler sig selv.

29/6 2012
Vi flyttede Gaja ud på Lundgård. Hun sotd lidt uroligt i traileren og vrinskede hele tiden, men hun tog det nye sted rigtig pænt. :)

Juli-August 2012
Vi er begyndt at ride med chambon, jeg har fået en undervisningstime med den, og så skulle min underviser på ferie. Vi red med den i starten, men stoppede igen da jeg valgte at vente til min underviser med kom hjem igen.
Min underviser er nu kommet hjem igen, og vi er begyndt at ride med chambonnen igen, og nu går det bare meget bedre, den hjælper Gaja med at opbygge muskler og den hjælper med med at få ro på mine hænder når jeg rider. :D

4/8 2012
Gaja har været oppe og slås ude på marken med Arie. Dem der så det siger at de slåsede i 10 min. Gaja har fået en masse skrammer, men er heldigvis ikke blevet halt af det. Omkring to dage efter gik der betændelse i nogen af sårene, men det fik vi heldigvis hurtigt væk igen :)

6/11 2012
Fordi Gajas arvæv havde revt sig løs, ringede vi efter en dyrlæge som skulle bedømme om vi skulle gøre noget. Hun rev det af, og det begyndte selvfølgelig at bløde en del, så hun lagde en forbinding på Gaja. Hun skal have forbinding på til mandag d. 12/11 2012, og jeg må selvfølgelig ikke ride hende indtil hun har fået den af. Hun må heller ikke komme på mark, da der er meget mudret.

11/11 2012
Vi tog hendes forbinding af i dag, da hun havde fået skubbet den op så den ikke dækkede aret. Vi ville selvfølgelig ikke have taget den af hvis såret ikke var helet, men det var det og der var ikke betændelse i.

8/2 2013
Jeg red tur på Gaja sammen med Anne Katrine og hendes hest Fiona, det var rigtig hyggeligt. Vi red nærmest en stor runde rundt om Stutteri Majlund som er der vores heste står. Turen tog en lille times tid. Det er så dejligt at ride en lang tur en gang imellem :)

25/2 2013
Gaja har fået konstateret spat i begge bagben, så vi skal desværre have hende aflivet :'( Intet han beskrive den store sorg det er at miste sin hest, på den måde :'( Dyrlægen var her ude i dag og fortalte os det, det er dagen før jeg har ejet hende i et år, så vi klarede et år sammen, det er alt for lidt synes jeg. Jeg vil aldrig nogensinde glemme denne hest, både forddi det er min første hest, men også fordi vi har så mange minder sammen, vi har både haf opture og nedture. Dette er tredje gang hun har været halt på bare ét år, så denne gang fik vi af vide at det måske kunne være spat, så vi fik taget røngten billder og det viste sig så desværre at være rigtigt. :'(

d. 9/4 2013 Farvel Gaja :'(
I dag d. 9/4 2013 kl. 16:00 blev Gaja aflivet :'( Gaja du vil altid være elsket og savnet. Det så trist at miste sin første hest på den måde, især når man trods den korte tid sammen, har nået at knytte et meget stærkt bånd til den.. Jeg vil aldrig glemme dig Gaja, du er en fantastisk hest, du har altid været der til at trøste mig når jeg var ked af det. Hvem skal nu trøste mig nu hvor jeg græder hele tiden? min eneste trøst lige nu er at jeg ved at du er kommet et bedre sted hen.
R.I.P Gaja, jeg saver dig allerede så sindssygt meget :'(

Gajas tricks:
Bakke ud jeg rører hende 100%
Smile 100%
Neje 70%
Forpartsvending fra jorden 60%
Spanske Skridt: 60% vi er lige begyndt at lære det :)

Gaja har en gammel skade på venstre forhov, men hun har aldrig været halt af det :)
Gaja er en smuk mørkebrun hoppe, med en skæv stjerne i panden, og en hvid kode på venstre baghov.
Gaja har fødselsdag d. 20/5 :D
Hendes race Wielkopolska betyder Polsk Trakehner :D

Jeg er bare så glad for hende <3

.··..··.
`·.Gaja

.-"-.Sæt denne
.//^ ^\\Hund i din
(/(_?_)\)profil, for
._/''*''\_at vise du
(/_)^(_\)-er imod
dyreplageri...
Kommentér på:
Polsk Varmblod Gaja "R.I.P" :'(
Annonce