{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Capiball [Tidl. hest] 2006

3.434 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette Brandt
Kvinde | 29 år | Oprettet: 11. okt 2007


Anden særlig race Capiball

Fødselsår:
2006
Højde:
164-165 ca.
Temperament
Capri er en frisk fremadgående dame, hun er en lidt varm hest, men uden at blive dum! :)
Gangarter
3 rigtig gode gangarter :)
Stævner
D. 4/3-12
1 runde af KBH mesterskabet vallensbæk
LA1;
Kommentar; opgav, da hun kiggede rigtig meget. Synes det var bedre at stoppe. Nu skal vi bare ud og have en masse rutine!

FKR aften c-stævne D. 25/4-2012
LA2: 71,7% og en 3 plads, kun slået af Dufour og troensgaard :D
Kommentar; Super debut i LA2, og så kun til vores andet stævne, der var lige et par småfejl, men alt i alt en super tur! dog var hun rigtig dum på opvarmningen, men det bliver da kun bedre og bedre!

D-stævne KSR:
LA1: 65% og vinder.
hun fik næsten ingen opvarmning da banen var mega dyb, og banen var driv våd så jeg turde det ikke at give det sidste inde på banen.. og så var der nogle dyre kiks, to changemanter i kontra :D men alt i alt en dejlig tur!

Fladså d. 16-17/6-12
Lørdag;
LA1: 68,08% og vinder
Capri var rigtig fin, men hun så spøgelser i det ene hjørne hvilket resulterede i hun blev noget ustabil og spændt :)
LA3: 66,90% og vinder
I denne klasse var hun 100% med mig, indtil sidste del af kontraen, hun changerede og var ikke lige med mig, det resulterede i vi fik 2 og 4 taller ;) bedre held næste gang! Men en super fin debut i LA3 :)
Søndag;
LA2: 69,66% - 2 plads.
Havde et fint travprogram, men i galoppen blev hun lige en tand for tændt af blæsten og en gøende hund! procenten var ALT for høj i forhold til hvad vi fortjente..

SIV C-stævne D. 12/8-12
LA4:58,??%
Hun var rigtig fin i starten af programmet, hun blev så bange for noget efter 5 øvelser og var spændt og slet ik til at få ordenligt rundt :( en rigtig øv debut..

BELS C-stævne d. 26/8-12
Lørdag LA4 Klindt Cup: 62,05%
Havde en ok tur, har slået foden så der kom nogle kiksere pga den vil jeg tro. MEGET hård dommer, men blev nummer 3, vinderen red 62,9 eller sådan noget,så alt kunne ske dagen efter i cuppen :)

Søndag LA4 Klindt Cup: 64,11%
Havde en MEGET bedre tur idag, hun var super fin i formen, der var 3 kiks som gav 4 og 5 taller. Men ellers en super tur! Vandt klassen, og cuppen :)

Sjællandsmesterskab RSR4 d. 15-16/9-12
Søndag LA4: 65,441% - delt 4 plads i Sjællandsmesterskabet for junior 2012 :D
Min hidtil bedste tur, fik så mange ting med ind på banen! og en Capri der ikke kiggede overdrevet meget!
TAK Capri <3 <3
Stamtavle
F: Donnerball
MF: Zardin Firfod
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Capri er en super dejlig dame, som jeg er så heldig at låne af Katja Luffe. Som kontaktede mig herinde, vi tog ud og prøvede hende og bare efter et par runder var jeg bare solgt! Hun har en virkelig dejlig personlighed, og er super velopdragen :)
Hun er en meget frisk og fremadgående hest, i ridningen men jeg synes det er lækkert hun lige har det ekstra gear! :)

Glæder mig rigtig meget til at se hvad fremtiden bringer :)

Mig og Capri har nu fundet en del mere ind til hinanden, jeg synes vi havde nogle opstartsproblemer, og vidste næsten ikke hvad jeg skulle gøre for at ku får en afslappet tur på capri, men stoppede undervisning og trænede selv.. prøvede mig lidt frem. Pludselig gav det pote, og Capri kunne pludselig gå en afslappet træning og uden at glo!
Nu er vi startet undervisning ved John Hvalsøe, hvilket kun er det rigtige! Første gang vi red undervisning gik hun som en drøm og kunne virkelig mærke han var den "rette" for Capri! :) Glæder mig til at få noget mere undervisning af ham, og komme ud og få noget mere rutine :)

Capri er blevet en stjerne! hun har fået så meget styrke i traven, og er nu klar til at prøve kræfter med LA4. Havde ikke så travlt med at komme ud og ride højere end LA3 lige pt. men da sjællandsmesterskabet 'kun' går i LA4, spurgte jeg John om vi kunne.. Yes yes, go for it, aldrig har hun gået bedre, og føler kun hun bliver bedre og bedre for hver ridetur! :D

Kommentér på:
Anden særlig race Capiball
Annonce