{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bøgelunds Zarina [Tidl. hest] 2000

2.812 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Caroline Jein!
Kvinde | 26 år | Oprettet: 13. dec 2008


Anden særlig race Bøgelunds Zarina

Fødselsår:
2000
Højde:
147 med sko
Temperament
Skridt : Stille og rolig
Trav: Også fin
Galop: Hun tænder op hvis der er spring ;-)
Gangarter
Skridt: Fin
Trav: Fin, og også fin at sidde i :-)
Galop: Ligesom en sofa ;-)
Stævner
Har næsten lige fået hende, men vi har startet 2 stævner sammen i Lb, La, som er gået super :-)
Stamtavle
Mor: Cindy
Far: Bøgelunds Zar
Mormor Sissel
Morfar: LL Møllegårdsen Lucky Star
Farmor: Shiva
Farfar: Rex
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg prøvede hende hos Mia Lee, og jeg var helt vild med hende, og vi havde hende også igennem dyrelæge, men hun gik desværre ikke igennem, så nu låner vi hende bare af dem der ejer hende, hvilket jeg er super glad for at vi har fået muligheden for !! :-)

Zarina ankom d. 4. marts 2012, hun er bare en super sød pony, som jeg ser så meget frem til at tilbringe mine næste to ponyår sammen med <3


24/11-2012 *NYT*

Da Zarina er blevet halt på begge forben, pga. af hendes slidgigt, er det derfor blevet konstateret at hun ikke kan holde til at springe, medmindre hun får en i midlertidig behandling som bedøver ledene, jeg har derfor valgt efter mange overvejelser og tåre, at jeg ikke har lyst til at ride på hende velvidende, at hver gang jeg springer, gør jeg bare slidgigten værre og værre.
Min familie og jeg har derfor aftalt sammen med Zarina's ejere, at mit kapitel med Zarina er ved vejs ende. Det har været en fantastisk tid sammen med Zarina som jeg aldrig vil glemme, hun har været fantastisk, og jeg har lært så meget af hende. På lørdag kører vi til Jylland og afleverer hende tilbage til Maiken og hendes familie, hvor Zarina skal stå på en fold og hygge sig sammen med 2 shetlands ponyer, indtil hun måske skal i fol :)
Det har været en meget hård beslutning, men inderst inde ved jeg, at det er den rigtige! Hun kommer til at blive pudset og plejet og passet super godt på hos familien Haunstoft, og jeg kan stadig følge med i Zarinas liv <3

Tak for alt Zarina, du har været en stjerne og jeg er ked af at vores eventyr skulle stoppe så brat... Jeg vil altid tænke tilbage på denne tid.
Kommentér på:
Anden særlig race Bøgelunds Zarina
Annonce