Med gamle ejer sprang han la2** til stævner med placeringer i spring

Dommer kommentar: "Flot program på velredet pony ;-)"

Lc2 = 70,9 1 plads ud af 18 ryttere
Dommer kommentar: "Endnu et pænt program ;-))"

Klubmesterskab 2012
Lb1 = 68,??
fik en 5. plads efter kun at have været i gang i 2 uger fordi han havde været syg i 3 måneder

La2: 65,6 = 5. plads
Glemte banen i starten af programet så jeg var usikker på det hele...
men var tilfreds med at ride til 65% i forhold til jeg glemte programmet

Københavnsmesterskabet 2013
Lb3
1. kval. gik meget dårligt 65,7 = 7/22
2. kval. 68.214 1.plads
3. kval 67,??
Vi kom til finalen og vandt en samlet 5. plads. til finalen fik 69% og 69% og 66% af den sidste dommer så hun trak ned...

HIS c-stævne 16/11
PRI til 65,250 og en 4. plads. Selvom han var en smuuuule streng!

SLR C-stævne
PRI 66%

BRF C-stævne
LA4 69% 1. Plads - Med otilia som kun havde redet ham få gange.

PRI 66% med en fejlridning. 2. plads ville have fået 1. plads hvis ingen fejlridning
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han blev importeret fra irland da han var 4 år. Han blev brugt som springpony, hvorefter de så solgte ham som dressurpony fordi han egnede sig bedre til dressur. Han har dog alligevel sprunget la2** til stævner. Han elsker at springe og er super god til det.

Jeg fik Dick Turpin hjem mandag d. 13 Februar kl.12:10

TILSALG

Dick Turpin er en utrolig sød og nem pony at have med at gøre. Fantastisk temperament og god i hovedet. Elsker at være til stævner, kigger ikke og giver altid en god tur.
100% trafiksikker. Går direkte i trailer og står pænt.

"tuppe" er B-pony i dressur og rider P-klasser til stævner med placeringer PRI og PRT
Han er en meget øvelsesstærk, stabil, ukompliceret lærenem pony som gør alt, hvad han kan for at tilfredstille sin rytter. ALLE kan ride på ham uden problemer. Man kan på ingen måde mærke han er 15! En pony med massere af gode år endnu som kan føre rytter langt
Er d.6/7-14 blevet B-pony igen med ny rytter i deres kun 2. PRI.
Klubmester i både spring og dressur for hest 2014

Han har en super springteknik og kan lave små hurtige vendinger. Han springer mb. Har med tidligere ejer gået la** til stævner. Han har også placeringer i spring.

Blev handelsundersøgt i oktober 2013 af hørsholm hestepraksis, hvor han gik igennem bøjeprøve og fik af vide, at han har flotte "rene" ben