{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Nocchio [Tidl. hest] 1996

1.413 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Leten & Sandie<3 .
Kvinde | 26 år | Oprettet: 18. jan 2009


Anden særlig race Nocchio

Fødselsår:
1996
Højde:
162, med sko (:
Temperament
Han er en meget stille & rolig hest, men er dog også meget opmærksom på nye ting & nye omgivelser

- På stalden er han stille & rolig & gør ikke noget som helst andet end at tikke, som han også er rigtig god til. Man kan gøre hvad man vil med ham altså, Men hvis man går forbi ham med noget wrap eller mad så skal han altid prøve at tage noget at det & det lykkes ham stort set hver gang (:

- I boksen gør han ikke andet end & stå & æde sin wrap eller foder & han gør ikke noget som helst andet end & skælde de heste ud ved siden af ham hvis de kommer for tæt på ham (:

- På folden kan man gøre hvad man vil med ham, jeg har siddet oppe på ham en million gange ude på folden & det siger han ikke noget til & han er ikke en af de heste der gider slås, så hvis de andre heste begynder at lave et eller andet går han bare sin vej & hvis de bliver for irriterende sparker han efter dem

- På tur er han meget opmæksom på nye ting & nye omgivelser, & kan dog være bange for de mest mærkeligste ting, Men når han først får lov at jorde så løber han bare, & han kan fanme bare løbe hurtigt når han først får lov (:

- På udendørsridebane er han meget opmærksom men er ikke slemt & gør ikke han ikke kan arbejdes med, Kun lige at konsentrationen ryger nogle gange, men man skal lige drive ham lidt frem så konsentrere han sig fint igen (:

- I ridehus er han helt konsentreret hvis der ikke lige kommer en ny hest ind eller hvis der går en hest igennem, & han arbejder rigtig fint (:
Gangarter
Skridt: Han er meget fremad gående & vil gerne går hurtigt, er bare ikke god ting hvis man rider med en der går langsomt (: Men han arbejder fint i skridten

Trav: Han har en meget stille & rolig trav & rider ikke helt så hurtigt hvis man arbejder med ham, & han er rigtig god til at gå til bidet & samarbejde i de forskellige øvelser vi laver (:
Stævner
Jeg har selv startet en cnc80 & det er sikkert også den eneste jeg kommer til at starte på ham dsv (: Men han har redet konkurrencer med tidliger ejer (:
Stamtavle
Ingen (:
Køn
Verdens dejligste vallak! (:
Bemærkninger
Nocchio er en meget speciel hest, Man kan ikke finde en hest med den samme personlighed som ham. & han er bare en rigtig charmetrold, som kan charmere sig ind på alle, selv folk der er bange for heste, der var en hun var bange for alle heste undtagen Nocchio, & hun kunne gå & nusse med ham hele tiden. Er så glad for at jeg fik ham, for er helt 100 procent på at hvis jeg ikke havde fået ham ville jeg ikke have redet den dag i dag. Som i jo nok kan se så rider mig & Nocchio med Hackamore & vi rider ikke bare hygge, for selvom vi gør det rider vi seriøs ridning, & træner rigtig meget dressur. Men også tricks indtil vidre kan han neje, bakke, løbe efter en i alle gangarter & stejle fra ryg som han er ekstremt god til (:

12.05.2011 :
Nocchio var meget oppe & køre. Han prøvede at løbe med mig et par gange, Men den sidste gang han gjorde det stejlede han næsten helst lodret op med mig, & kunne mærke at vis jeg ikke hev til siden nu ville han falde bag over. Men fik ham til at slappe af, & red vider.

31.05.2011 :
Red Nocchio bidløst i dag for tredje gang! Selv om at det kun tredje gang bidløst kig han som en drøm i dressuren, Han er bare blevet så dygtigt. Plus at lige til sidst trænede vi lidt mere på at stejle fra ryg. Er han også begyndt at blive god til <3<3.

17.06.2011
Spring ca 80 på Nocchio uden sadel & bidløst, Han blev lidt bange fordi Wilox var ved at styrte, & så blev han åbenbart bange for at springe ;S Men vi kom over igen! Er så stolt over min elskede dreng. Han er også blevet bedre til at stejle fra ryg<3 Han er bare så dygtig

09.07.2011
Så kom Nocchio ind fra græs fold & kun ud på jordfold så han ikke er helt rund når vi skal på ridelejr. Red tur på min skat i dag. Gik super godt<3 Han bliver bedre & bedre (-:

18.07.2011
Red Nocchio bidløst igen idag, da han har noget med tænderne. Red dressur på ham i dag, & han gik som en drøm i traven, Han har aldrig gået bedre. Men da vi skulle til at galopere ville han først ikke i galop, Så da jeg fik ham i galop på højre volte synes han at han ville løbe tæt på barieren så jeg fik klemt mit ben/min fod. & så lidt efter ville han ikke dreje så vi er ved at løbe ind i Wilox & Natascha, Men vi nåede lige at stoppe. Så travede jeg lidt på ham, det gik så fint. Så ville jeg galopere igen, Så sætter jeg ham lige i galop så laver han sådan et hop/lile stejl & løber vidre, Så lidt efter det er vi ved at løbe ind i Wilox & Natascha igen.. Fordi han igen ikke ville dreje. på venstre volte gik han hele tiden ned i trav & lavde nogle små hop. & løbt lidt ind i barieren igen. & så stoppede jeg altså til sidst travede lidt & skridtede ham af. Han er blevet rigtig godt til at stejle på komando nu. trænede vi også lidt i dag & han er bare blevet super til det, Den ene gang tabte jeg bøjlerne ;-P Elsker dig sku dreng, du er alt<3

03.09.2011
Nu har Nocchio været oppe på skolen i næsten to uger :-) Han er stadig meget tynd & mangler mange muskler, Men vi begynder så småt at bygge op på ham, han går på græsfold i den her weekend, Så lad os håbe han tager på!?

14.10.2011
Skridtede den første tur på Nocchio i en månede i går, Han var meget oppe & køre. Men han har jo været syg i et godt stykke tid, Så her kommer hvad det var med min lille dreng - Det startede med at i uge 31 var jeg på ridelejr med ham, det var gået super godt & vi kom hjem, Da vi kom hjem fandt vi ud at at han havde tabt sig rigtig meget, & han tabte sig mere & mere, Så fik vi ordnet hans tænder (Skal så siges at vi også fik ordnet han tænder før, men det blev ikke gjort ordenligt, så vi måtte have en ud igen) Så blev det ordnet, Men han tog ikke på efter, så fik han noget speciel foder, & han tog en lille smule på, & så han op på min efterskole, Han tog stadig på men så tabte han sig igen, Vi fik dyrelæge ud & fik taget blod prøver på ham, & der var taget ormeprøve før det & der var ikke noget, så fik vi svar på blødprøven om han havde bændelorm & han havde kun en lille smule, som ikke skulle gøre at han tabte sig så hurtigt (Det skal så også lige siges at han tabte ALLE sine muskler & MEGET væg på en uge!) Så vi fik taget flere blod prøver, Dyrelæger var bange for at han havde en sygdom der gjorde at han's emunforsvar ikke var så godt så han regedere meget kraftigt på sygdomme, & at han skulle have medicin resten af hans liv & speciel foder, som ville gøre at vi måtte aflive ham, da vi ikke ville have råd til at have ham, Men det havde han heldigvis ikke. Så han fik lidt medicin mod bændelorm & jeg overtog ALT fodringen af ham, & han tog på, så nu har han taget godt nok på igen & jeg skal til at træne ham stille & roligt op igen. Elsker dig mindreng!

09.01.2012
Var ude & ride Nocchio for første gang i 2012, gik dsv ikke som jeg havde forventet, Han startede med at være helt oppe at køre i ridehuset & så stejlede han med mig først syv gange hvor han stod lodrat med mig & når han gik ned sprang han to meter frem ca, Så gik der to minutter & han gjorde det igen fem gange, så fik jeg travet ham i fem minutter & han gjorde det igen otte gange, travede en rundte & så skridtede jeg ham af, for havde mange rygsmerter i forvejen så var ikke lige det bedste der kunne ske den dag, men blev siddene & fik også ros af hende der ejer ridehuset vi red i, & da vi så havde skridet af red vi hjem, elsker dig lige meget hvad skat!

10.01.2012
Snakkede med min mor om Nocchio & om at jeg godt ville starte stævner igen, & så snakker vi om at Nocchio bliver stresset over at køre heste trailer, Så han kan ikke blive min stævne hest, Men kommer stadig til at ride ham indtil vi finder ud af noget, Elsker dig lige meget hvad der ser skat!<3

22.02.2012
I dag var mig & Nicoll ude & ride tur. En af de bedste ture ever!<3 Var ude & galopere på stranden, & vi gik en smule ud i vandet selv om der stadig var is på, men var sku en hyggelig tur!<3

23.02.2012
Så var mig & Nicoll ude & ride tur igen, bare sammen med Maja. Men Nicoll faldt at & hendes hest var ved at blive kørt ned men løb ned på stranden igen & løb væk fra os i galop & jeg galoperede efter hende på Nocchio, fik hende ned trav, men hun begynde at galopere igen, & så vrinskede Nocchio til hende for holdte mig lidt i baggrunden så hun ikke tænkte at hun bare kunne løbe men stadig så jeg kunne følge efter hende bare i langsom galop, Men hun stoppede, men hendes skridttæppe var sat sig fast i hendes venstre bagben, & da jeg kom tæt på hende med Nocchio ville hun galopere igen men fik stoppet ham lige ved siden af hende, & sprang ned af Nocchio & fik fat i hende tøjle, & fik det af hendes ben & vi red hjem af efter vi havde hentet Maja & fundet Nicolls stigebøjle, da den var faldet af fordi hun sad fast!<3 Godt jeg havde Nocchio med, min dejlige dreng!<3

05.03.2012
Styrtede på nocchio i dag :-( vi kom travene i et sving & så ved jeg ikke hvorfor, men han gled med bagparten & hvis han ikke havde haft så god en balance ville vi ha gledet hen af vejen. Men han har fået fem sår, to på højre bagben & tre på venstre bagben. Men han bliver nok klar til at ride på torsdag <3

01.04.2012
Den 09.04 skal vi nok op & se hvor Nocchio så skal stå, & så får jeg nok en sidste uge med ham :-( Men er glad for at jeg stadig kan se ham når jeg er der hjemme, Men bliver trist at han ikke skal være min mere. Men det er bedre for ham når han ikke kan blive min nye konkurrence hest alligevel. Kommer sku til at savne at have ham i min hver dag, men er glad for at det er min svigerinde der skal have ham. Det er også bedst for ham at han bliver flyttet fra min skole, da forholdene der oppe er lort rent ud sagt! De går stort set kun i lort! & der bliver ikke sørget ordenligt for hestene der oppe i weekenderne :-( Så bliver godt for ham at komme væk der fra, selvom jeg fanme kommer til at savne ham ;-( Men til sommerferien skal jeg have en ny hest!!!! :-D Bare en låne hest, Men den kan fanme ikke erstatte Nocchio! :-D Vil altid elske dig min prins lige meget hvad der sker!!!! Love you...
Kommentér på:
Anden særlig race Nocchio
Annonce