{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Mea Hayley af Gittesminde [Tidl. hest] 2012

2.240 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto Mea Hayley af Gittesminde

Fødselsår:
2012
Højde:
mor er 136
far er 166

D. 28/5-12 måler hun 113 i stg

D. 30 juni -13 måler hun ca det samme som sin mor på øjemål

forleden målte min nabo meas ben på flere måder (man skulle eftersigende ca kunne regne ud hvor høj hun bliver på den måde?) Han spåede hende til at ca blive 155 - det håber vi så på da det er en passende højde for mit vedkommende ;)

Mea er d. 20/2 2014 målt til ca 141-142 i stg - Som knap to års ;)
Temperament
Nysgerrig, fræk og kærlig i en stor pærevælling

MODIG
Gangarter
Fuld firspring ;o)

De ser ud til at blive ret gode indtil videre..
Elastikben og flyvende trav som sin moar..
Stævner
Nej
Stamtavle
Mor: Trøjka (136 i stg)
Far: Roshøj's Victor (Bedst Bedømte Føl i Danmark år 2008, med en samlet karakter på 44,5) (167 i stg)
Halvsøster: Fontana (findes på hestegalleri)
Oldefar: Sanber
Farmor: Bonte Susan
Farfar: Jasper
Morfar: Kilbees Mr. jingles DAH 41 (MFF til Årets Dartmoor HIngst 2010 - Bergholdt's Balou)
Morfars far: Jentyl
Morfars mor: Red Hall Auriga


Ser ud til at være faldet meget ud efter sin far..
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Min hoppe Trøjka folede i dag et super lækkert pinto hoppeføl efter en barokpinto på 166 i stg (mor er 136 i stg)

Info kommer løbende ..

Nyd hende.. hun er super smuk..

Følle kan ikke blive ved med at blive kaldt pjevse, så nu er hun blevet "døbt" Mea Hayley af Gittesminde.

Hun vokser rigtig fint og er både sød og rar og samtidig fyldt med løjer. Lidt forsigtig omkring os mennesker, men alligevel også enormt nysgerrig.

Hun har mere eller mindre lige så lange forben som sin mor.. Puhh hun er stor!!

Update:

26 april 2012:

Mea er allerede vokset rigtig godt til, og vokser fint både i højde og drøjde. Hun er enormt nysgerrig og vrinsker når jeg kommer ud om morgenen og siger hej.

Mea er godt i gang med at kunne løfte hove ved berøring og ordet "løft". Forhovene kan renses og baghovene kan med en del tålmodighed! - Det er svært at holde balancen på tre ben og samtidig skal nusse mig på ryggen..

Mea følger mig rundt på folden og kommer når jeg kalder. Stopper ved stopsignal.

Er ikke specielt god til at få lagt grime på, men det går selvom det tager lidt tid.. Vi har vist brugt mere tid på hovene end grimen kan jeg se nu.. Men så sætter vi bare ind med lidt ekstra grimetræning.

Hun kan strigles over det hele og pilles mere eller mindre over det hele.

Update d. 11 maj 2012:

Mea er efterhånden ved at blive rigtig stor. Kan sagtens få grime på og følger velvilligt med når man trækker hende.. også væk fra moaar.. Har stået lidt vel højt på forbenene, men det er heldigvis ved at rette sig godt til. Godt det skifter imellem vådt og hård jord, så hovene får forskellig belastning.

Update:

29/5-12

Mea er nu ca. 113 i stg. Vokser godt og trives. Vil virkelig gerne lære og er enormt nem at have med at gøre. Viser sig indimellem frem på folden, og så kan hun sku allerede spadsere... Som hun da kan flyve i trav... WAUUUV!

1 august 2012:

Mea er virkelig ved at blive en super lækker pony.. Er snart lige så høj som hendes mor.. Virkelig godt skruet sammen og for satan hvor hun udvikler sig hele tiden.. Hendes trav er bare himmelsk.. glæder mig til hun en dag skal tilrides.. Vrinsker altid når jeg kalder på hende og løfter pænt ben når jeg bukker mig og siger "løft". Driller de andre heste, og får lov at slippe afsted med det som regel. Absolut meget uafhængig af sin mor allerede. Med den fart hun vokser så kan jeg næsten ikke andet end forestille mig at hun går over og bliver hest.. og tror hun ender på omkring de 155..

Opdatering d. 24/9 -12

Mea er blevet en dejlig guldklump. Har haft smed som hun tog som om hun nærmest havde prøvet det før, blev vænnet fra og var fuldstændig ligeglad. Har været i longen et par gange og gør det bare super godt. Glæder mig til hun en gang bliver min dressurhest - Der er ingen tvivl om hun nok skal blive god!!


Opdatering d. 30 juni 2013
Mea har været på sommergræs et par uger og er ved at have taget godt på igen efter en slem omgang orm + et ordentlig ryk i vejret. Er begyndt at blive pæn igen.
Er blevet fræk ;) - eller ... mere fræk...
Har været på sin første gåtur ud fra matriklen og tog det i stiv arm.

Opdatering d. 1 august 13 :

Mea er kommet hjem igen (ja det er ved at være lidt siden hehe) og er vokset og blevet en del pænere. Måske lidt for tyk... Trængte til lidt opdragelse efter ikke at have været meget i hænder og have fået lov til lige rigeligt af de andre heste.. Efter et par runder efter hende, respektere hun nu mit (vores) rum igen! Bandit.. Starter stille og med træning fra jorden af hende nu, det bliver alle de basale signaler som stå, stop, vige for tryk osv.. Ikke noget voldsomt bare stille og roligt :)


30 januar:

Vokser stadig meget og ligner lidt et fugleskræmsel pt.. Men når så hun bukker nakken, for satan så kan man se hvor godt hun er sat sammen og hvor fint hendes hals "vender" - Bliver virkelig lækker når hun er vokset til :)
Kommentér på:
Pinto Mea Hayley af Gittesminde
Annonce