{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Blind-Date 1994

1.421 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie West
Kvinde | 26 år | Oprettet: 25. mar 2012


Tysk Sportspony Blind-Date

Fødselsår:
1994
Højde:
1,49 med for-sko. Så en stor 1'er pony
Temperament
Rolig i stalden, tålmodig og som regel opmærksom under ridning. Til tider nem at ophidse. Meget sød på folden efter han er kommet sammen med nogle heste, der kan sætte ham på plads
Gangarter
God skridt, flot trav og en meget behagelig galop
Stævner
Ingen med mig som rytter...
Stamtavle
Far:
Boss
Farfar:
Brillant
Farmor:
Top star
Farmors far:
Nixen
Farmors mor:
Gay tzarina
Mor:
Loreley
Morfar:
Regent
Morfars far:
Graig fach roving star
Morfars mor:
Bolgoed (s) biddy


Køn
Vallak - En rigtig køn én
Bemærkninger
Ponyen her har været vidt omkring i både Tyskland og Danmark. Han har tidligere været oppe at springe 1.45, men pga. en mindre skade, hvor han blev tvunget til at springe med smerter, blev han sky for at springe. Jeg kunne dog hurtigt springe op til 1.20 på ham uden problemer. Men efter nogen tid, vendte gamle skader tilbage, og han gik halt en måneds tid. Da det skete 2. gang på 1 år, besluttede jeg, at jeg ikke længere ville springe. I hvert fald ikke særlig højt.

Blind-Date blev kastreret i 2010 - noget man ikke mærker noget videre til længere. I starten var han meget dominerende og hingstet overfor de andre vallakker, men det ændrede sig, da han skiftede foldkammerat. Jeg har haft ham siden sommeren 2011 (:

Da jeg købte ham, stod han på en rideskole i løsdrift med alle elevponyerne. Han var meget tynd efter at blive jaget rundt af de andre og pga. forkert foder. Ejer havde også bare sat rideskolen til at sælge ham for ham/hende/dem. Min far og jeg følte, at det var en mulighed for et rigtigt billigt køb (5000 kr.) af en fin pony med nogle gode år tilbage. Jeg så det også som en redning af den slidte fyr. Først ca. 9 måneder efter, jeg fik ham hjem, så han bare super godt ud - både mht. foderstand og ridning!

Blind-Date er nu 23 år, men det synes jeg virkelig ikke, man mærker. Han er stadig til at ride og er meget dygtig. Desværre har dyrelægen sagt, at han vil have tilbøjelighed til gigt.

11/12-2017 - Efter en lang pause på over 1 år har jeg nu fundet tid, lyst og overskud til igen at starte min gamle dreng op. Jeg glæder mig til at se hans udvikling. De første dage har været en succes, og det er tydeligt at mærke, at han nyder at få opmærksomhed og at arbejde igen

13/12-2017 - Jeg slog for sjovs skyld Blind-Dates far op på nettet og fandt fuld stambog på tysk. Det viser sig, at min pony, Blind Date Mister med sports-/pasnavnet Blind-Date, har 10 afkom og 48 halvsøskende (fars side) + 7 halvsøskende (mors side). Det er meget overvældende og spændende at finde ud af!
Kommentér på:
Tysk Sportspony Blind-Date
Annonce