{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Konik Polski Alec (Min tidligere halvpart) [Himmelhest] 2002

1.445 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team JMF
Kvinde | 25 år | Oprettet: 16. jun 2011


Konik Polski Alec (Min tidligere halvpart)

Fødselsår:
2002
Højde:
han er 137 i stang
Temperament
han gør hvad der bliver sagt. for det meste altså. han elsker at tage på tur. han er helt igennem trafiksikker, man skulle tro han ikke havde lavet andet end at ride med trafik. han er ikke det store nusse hovde,men det er kun rat. hans aller bedste ven er mad. han kan godt være meget stædig,men ikke nok til at man ikke sagtens kan styre ham
Gangarter
han har en fin skridt med lidt gang i.
ï tarv er han også fin og meget nem at holde sig på, hvilket også svare på om han har ryg sving.
i galop må det godt gå stærkt, men når pony er træt så gider man bare heller ikke mere.
Stævner
Det har han sikkert hos tidligere ejer, men ikke her og kan heller ikke nu
Stamtavle
han er ren i racen, og importeret fra polen. stamtavlen er blevet væk da han har været i gennem så mange hænder.
Køn
han er vallak. og en dejlig en af slagsen.
Bemærkninger
han kan både springe og gå dressur. han kan også lidt horsmanship, og som sagt tid liger er han jo trafiksikker. så jeg kan ikke sige andet end allround pony på rigtig mange måder. han minder lidt om en islænder i bygning.
Han har stået stille i ca. 2 måneder. på grund af et uheld på fold. Han har haft dyrelæge på p.g.a at han var blevet hævet på det ene bagben, det var også varmt. Han blev skanet og bøjprøvet, men den dyrlæge var vist ikke for god han sagde at der ikke var noget at se. V skulle bare lade ham stå til hævelsen var forsvundet. og efter to måneder gav vi op vi ringede til dyrlægen igen for at høre om det vikelig kunne være rigtig, men det var det trode han. Vi fik ringet til en anden dyrlæge som gerne ville se rynket billederne, så vi skrev til den første dyrelæge og bad ham sende dem, det gjorde han også. EN UGE EFTER. Når men så fik den anden dyrlæge billederne og vi fik konstateret. at der var et brud på benet. Vi kunne ikke forstå hvordan man kunne overse et brud på benet.

vi = ejeren og mig

D. 4 juli 2012 kl 20 over 12
Den lille søde ponse blev stukket med en nål hvilket han tog meget pænt og under et minut sener var han væltet om kuld. Og dermed død på stedet ude smerter.

Nu er der kommet endu en smuk smuk stjerne på himlen. Hvil i fred på de evig græsmarker hvor du kan bukke og stejle uden smeter. Vil aldrig glemme dig tykke du var bare en super pony. R.I.P Aléc den skønne pony. Du vil altid være plads til dig i mit hjerte. Du betyder bare så meget pony.

Kommentér på:
Konik Polski Alec (Min tidligere halvpart)
Annonce