{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Valentino [Himmelhest] 1995

2.601 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Valentino

Fødselsår:
1995
Højde:
Han er ca. 138 :)
Temperament
Han er for det meste stille og rolig, kan godt være lidt frisk på staldgangen. Så snart han kommer ind i hallen, slapper han fuldstændig af :). Han kan både "tændes" og "slukkes" igen :)
Gangarter
Skridt - er blevet mere fremadgående. dog stadig lidt langsom.
Trav - Super lækker, han har fået en større trav, end han har haft :)
Galop - Den er fin, dog mangler han balance.
Stævner
En masse elevstævner før hen, da han var elevpony. Ingen med mig :)
Stamtavle
Nej.
Køn
Vallak :)
Bemærkninger
Valentino er min halvparts pony, som tidligere har været elevpony, men nu er blevet solgt. Jeg deler ham med ejeren, og er super glad for det! :)

I starten da jeg begyndte at ride Valle, kunne han ikke særlig meget. Han var rigtig anspændt, og gik med meget lidt tempo, kom slet ikke ind og bruge sig. Nu slapper han af og er til at arbejde med. Han går stabilt til bidet i skridt og nogenlunde stabilt i trav.

Siden han er blevet privatejet og kun har 2 faste ryttere, er han blevet en helt anden pony! Han er blevet så glad, snakkesaglig og elsker at nusse. Før blev han forskrækket, hvis du smed grimen ved siden af ham, eller hvis du lagde dækkenet ved siden af ham - nu er han ligeglad, man kan nærmest smide det i hovedet på ham, og han reagere ikke :D super lækkert!

Jeg er rigtig glad for Valleballe, han er simpelthen så skøn en pony! : D

Jeg ved godt jeg er for "stor" til ham. Men så længe han er så kraftig bygget, så kan han sagtens holde til mig! :-)

Opdatering - April 2012
Har nu reddet Vallemulle i 4 måneder, og det går så meget fremad! Han har meget mere energi af sig selv, elsker at bruge sig og nyder al opmærksomheden. I starten var han meget bange og utryg ved mange ting - nu kan man smide en pisk lige forbi hans hoved, og han er ligeglad :D (skal lige siges, at jeg tabte pisken mens jeg red, og den ramte lige forbi hans hoved :p). Han er begyndt at være fremad gående, og går rigtig godt! I traven er han begyndt at få bagparten med sig og kan næsten gå stabilt til biddet! :D. han har fået mere balance i galop, end han har haft før :-)

Jeg rider ham 3-4 gange i ugen og bruger næsten ligeså meget tid på, at hygge med ham. Han eeelsker det, min lille baby : D

Opdatering: Maj 2012.
Valleballe kan nu gå stabilt til biddet i skridt og trav, er blevet SÅ let på tøjlen. Hans humør er altid i top, han har aldrig dårlige dage. Vi arbejder pt. på at gå stabilt til biddet i galop og øver schenkelvigning. Han er ved at forstå ved schenkelvigning er, og kan i skridt til den ene volte. Nye billeder kommer snart! :-)

Juni 2012:
Det går stadig fremad med den lækre pony. Min mor kan nu sætte sig op på ham, og ved hjælp af få instrukser fra mig, få ham til bidet i skridt og trav - og hun er ikke dressur rytter. Så fedt! Han elsker at vise sig frem, og kan nu gå med gamacher på alle fire ben, uden at blive bange. Vi arbejder på galoppen, da den stadig mangler balance, og schenkelvigning, som dog også går fremad :D


August 2012:
Har nu haft part på drømmeponyen i 7 måneder. Kan ikke forstå tiden er gået så hurtig, vi er kommet så langt :'). Vores galop er på plads, nu skal vi bare lære at arbejde i den, både med tempo og med hovedet :). Vi skal muligvis snart til ar have lidt undervisning, hvilket vi godt kan trænge til - bassen har fundet ud af, at han har det for godt, så han driller lidt ind i mellem (; .. Vi er startet op efter en lille sommerferie på små 3 uger, hvilket ikke startede ustraffet - bassen skulle da lige hoppe til side, spille smart og vise, at han ihvertfald ikke gad gå SÅ længe på fold :p.. Har for nylig bestilt lilla trense, da han pt. går med lilla gamacher, og sort og lilla underlag, samt lilla grime - så alt skal passe sammen (:

Januar 2013
Et helt år med Valle er nu gået. Forandringerne er utrolige. Han er simpelthén bare den bedste, der gang på gang udviser tillid.
Siden September-oktober har Valle været halt. Han har været helt slap i højre bagben, helt eksende og ikke rigtig ville træde igennem. Efter en del dyrlæge tjek, fandt vi endelig i December en mulig grund til haltheden - et låst knæ. Dyrlægen havde fat i knæet, og siden da, er det gået fremad. Vi kan skridte i 30+ min., uden han halter på nogen punkter. Vi er lige begyndt med at trave lidt, og indtil videre går det også rigtig fint. I løbet af sygdoms perioden har jeg brugt rigtig meget tid på at strigle, nusse og bare hygge med Valle, hvilket har resulteret i, at jeg er kommet "endnu tættere" på denne skøre pony. Han har blandt andet lært, at når man åbner døren til boksen, skal man ikke fare ud - boksen må godt være åben, indtil nogen sider "værsgo". Det er ikke altid han lige husker det, men oftest gør han. I hallen følger han mig stadig som en hund, og elsker at gå og hygge derinde.
Det hele er på vej i den rigtige retning. :)

Februar 2013
Det hele går stærkt nu. Vi er tilbage til at ride i ca. en time, han er overhovedet ikke halt mere, og kan nu endelig galoppere. Da han ingen muskler har, og jeg er lidt i tvivl om balancen, er vi startet så langsomt ud med galoppen, at vi kun tager en langside af gangen - endnu! :) Han har aldrig været gladere samt mere "tændt" under ridningen. Har de sidste par dage haft en hidsigprop så det vil noget, hvilket er suuper lækkert! Vi havde alle odds imod os, men vi klarede det :').

April 2013:
Vi er nu helt 200% over skaden. I mellem tiden er Valle blevet flyttet. Eftersom han er tidligere elevpony, og nok aldrig har været alene på tur, valgte vi alligevel at han skulle rides hjem til hans ejer - som heldigvis bor 2 minutter fra mig af. Turen var på en 6-7 km., og gik over alle forventninger! Han var ikke bange for særlig meget, tog det hele i stiv arm - én gang måtte jeg lige stige af og trække ham, da han var rigtig angst for en masse plastisk. Ligeså snart vi havde trukket ham forbi, var han helt rolig igen. Han nyder nu endelig at gå på en fold med græs, og er så utrolig afslappet og glad. Vi har været på tur oppe på den ridebane vi skal til at bruge, og også der var han så let at have med at gøre. Vi troede han ville være meget mere nervøs, men slet ikke! :)

Juni 2013 :
Da jeg har haft en del eksamener at se til, har jeg ikke haft så meget tid til at ride Valle, dog er han stadig blevet nusset, striglet, gået med og redet lidt. Han har vidst nyt sin ferie, og skal så i gang nu her til juli igen. Jeg blev student den 25., hvor Valle stod i haven, flot pyntet med blå huer,da jeg kom hjem! Fuldstændig fantastik overraskelse, det var SÅ sødt af ejeren!

Min fantastiske bedste ven blev sendt på de evige græsmarker den 17. juli. Hans skade i benet som vi bøvlede med i vinter, kom tilbage igen. Desværre var det slitage, muligvis spat, og selvom vi kunne "træne" det væk, ville det nok komme tilbage igen. Han begyndte at vise tegn på smerter, når han gik på marken. Det bedste var at give ham fred, mens han stadig var glad. Jeg var med hele vejen igennem, nussede hans hoved og mule mens han sov ind. Savnet er stort, intet vil kunne erstatte den fantastiske pony. <3
Kommentér på:
Anden særlig race Valentino
Annonce