{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Suri 2007

1.686 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cherié H
Kvinde | 27 år | Oprettet: 28. sep 2008


Anden særlig race Suri

Fødselsår:
2007
Højde:
Hun er Ca. 155.
Men hun vokser stadig.
Temperament
Suri er en meget stille og rolig, jov hun har Araber gen i sig så kan også være en lille hidsig prop :)
Gangarter
Skridt : stille og rolig går til bidet :)

Trav : Slapper meget af og går til bidet :)

Galop meget frisk og vil meget gerne frem ad. og vil meget gerne vise hvad hun har og byde på.
Stævner
Ingen endnu men håber da vi kommer ud og prøver nogen stykker.
Stamtavle
Stamtavle ukendt.
Vi har så fundet ud af at Suri måske kun er 3½ i stedet for 5 da hun stadig har mælketænder og få 4 års tænder, som sker hos mange der køber hest, hvor de til sidst finder ud af at nogen har lavet fejl i papiren, eller dyrelæges vudering ikke passer eftersom har ikke lave en grundigt tjek.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
--------------------------------1/4-2012-------------------------------- Den dag fik jeg endelig Suri hjem. Hun ankom på Augustenborg Rideskole kl. 15:00 og den dag fik hun lov til og stå inde hele dagen og fat hurtig ud af hvordan fodre atumaterne fungerende, hun begyndte allerede og falde godt til.

-------------------------------d. 7-4-2012-----------------------------
Har vi været inde i ridehuset og øve os lidt det gik rigtig godt hun var rigtig sød og stille og rolig ingen ting der men efter vi havde redet og skulle til og skridte af blev hun bange og løb løbsk med mig, jeg blev ved med og dreje hende ind på små voltere og fik hende stoppet til sidst og så var hun stille og rolig igen..

--------------------------------d. 28-05-2012--------------------------
Idag. har jeg været ude hos Suri, sammen med min forlovede, har være ud og træne lidt horse manship og derefter stået og snakket lidt med hende inden jeg sadlede hende op så vi kunne komme ind og skridte lidt det gik rigtig godt, hun ville ikke stå stille da min forlovede skulle holde hende men så gik han over og satte sig også kom jeg op for første gang selv, vi var også ude og skridte en lille tur og det var hun rigtig god til.

Suri blev d. 27/6-12 flyttet fra AUG, til privat gård i Ø. Sottrup, Hvor hun er faldet rigtig godt til og er blevet meget mere stille og rolig ikke så vild som hun plejer, hun er til at rigtig kunne omgås og er blevet mere åben, slapper mere af når man omgås hende.

S-uri er en sej skimmel hest :)
U-forglemmlig:)
R-igtig dejlig hest:)
I-nteressant

S
Su
Sur
Suri
Sur
Su
S

Suri er min lille prinsesse, jeg vil virkelig gøre alt for hun har det godt.
Hun havde en masse problemer der hvor hun stod før hun kom ud til det sted hvor hun står nu, hun var skør i hovedet, tror måske det kan være deres ud luknings metoder, hun er jo en hest der kraver og komme ud flere timer om dagen og der hvor hun står nu er hun ude flere timer om dagen og hun nyder det virkelig.

Lørdag d. 23-02-2013

Fik 3 af hestene lige lyst til at komme ud og gå en lille tur og den tog de selv, Min forlovede og jeg kom kørende med han's moster hvor jeg ser der er nogen damer der står på en mark med 3 heste også kunne jeg bare kende Suri, spurgte om hun ikke ville stoppe også skyndte jeg mig ellers over og fik min lille hest, jeg fik så afvide senere på aftnen af de 2 som havde lukket dem ud, fik afvide af hende der med ejer af stalden havde sagt til dem at hvis de skulle lukke dem ud SKULLE de blive der men gør de det nej, de vælger da at køre så de 3 heste vælger da at bryde gennem hegnet, og jeg forstår dem så sandelig godt, dette sys jeg er utilgiveligt, eller er jeg den eneste der sys det. Men Suri kom heldigvis ikke noget til, så det kan jeg kun være glad over, men de to der lukkede dem ud skal aldrig og jeg mener aldrig, skifte dækken, eller lukke min hest ud og ind igen.

--------5/3-2014----------

Ville da lige ind og opdatere min profil herinde. Vi er kommet rigtig langt nu, både i dressuren og springen, det er virkelig alle tiders, Suri er virkelig glad for at være i den stald hun er nu, der har hun været i snart et år kunne slet ikke finde på at flytte hende igen :D

Er der noget i mangler at få af vide om Suri så skriv endelig :D
Kommentér på:
Anden særlig race Suri
Annonce