{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Willemoes [Tidl. hest] 2012

1.622 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette Borre
Kvinde | 35 år | Oprettet: 26. feb 2011


Anden særlig race Willemoes

Fødselsår:
2012
Højde:
Han er kun 3 uger gammel, så jeg har ikke fået målt ham endnu.
Temperament
Willemoes er verdens dejligste lille dreng. Han er som en lille hund, der altid render i hælene på mig og vil følge med i alt hvad der sker og han "finder" sig i hvad som helst. Han har været i hænder fra dag 1 og det har gjort ham til en meget kærlig hest, der stoler på sine omgivelser.
Gangarter
Willemoes bliver aldrig den store gangmaskine, da han er af udpræget springafstamning.
Stævner
..
Stamtavle
Den kommer ind en anden dag, men der kan nævnes Quidam De Revel, Quattro B, Michelangelo og Wendekreis :)
Køn
En lille hingst
Bemærkninger
Willemoes blev født mandag d 9 april, 2. påskedag.
Om formiddagen havde jeg været oppe og lave lidt bomtræning med Serafina, hans mor, og det var virkelig gået dårligt, men jeg kunne ikke forstå hvorfor. Hun havde selvfølgelig sat yver, men hun havde ingen voksperler eller noget.
Men om eftermiddagen ringede en pige oppe fra stalden og sagde at Serafina var ved at fole ude på folden. Jeg skyndte mig derop og heldigvis nåede jeg derop og kunne sidde ved Serafinas hoved under folingen.
Det var meget meget nervepirrende, men gik heldigvis helt som det skulle. Både lillemanden og Serafina kom godt igennem folingen og Serafina tog sig straks af ham :) <3

Det største problem ved folingen var at Serafina havde valgt at fole aller helvedes langt væk fra stalden oppe på en rimelig stejl bakke og vejret var helt umuligt; det regnede helt vildt og det blæste rigtig meget. Så vi skulle hurtigt have ham ned i den varme tørre stald. Efter mange forsøg på at få ham til at gå selv, blev vi enige om at han måtte bæres ned. Og det blev han så af min far og en venindes far. Vil aldrig glemme dem for det, for jeg kunne først rigtig slappe af da han lå inde i boksen :)


28 april - 2012

Willemoes er nu snart 3 uger og han er bare så fantastisk. Jeg elsker den lille fyr <3 Det er så skønt at gå rundt i boksen eller på folden sammen med ham og Serafina. Han er så glad for livet og vil undersøge alting. Han elsker at løbe, bukke og lege med mor. Hoppe op på hende når hun er kedelig osv :D Men han elsker også at blive kløet og han kan blive helt salig eller stå og rokke helt vildt, hvis man rammer de rigtige steder. Jeg har også ligget sammen med ham inde i boksen og det syntes han også var vældig hyggeligt :)
Han vokser helt vildt meget! Troede ikke at det ville gå så hurtigt! Man kan se det fra dag til dag! Han spiser også både wrap, græs og lidt af mors foder! Han bliver dyr i drift, hehe..
Men jeg nyder virkelig at ha "fået" mit eget føl, det er bare så skønt! <3

5/9 2012
Jeg elsker min lille Willedreng, som i dag bliver hele 5 måneder gammel. Jeg fatter ikke hvor tiden er blevet af. Nu skal han snart sælges og videre, det er ikke til at bære. Men jeg må nyde tiden sammen med ham.
Willemoes er den mest kærligste og mest tillidsfulde hest jeg kender. Han har så meget mod på livet og vil følge med i alting. Han tager alt i stiv arm; der er faktisk ikke det man ikke kan gøre ved ham og han kan både få renset hove, stå bundet, blive trukket med, være alene (næsten) og det næste vi skal til at træne er at gå op i traileren, hvilket jeg ikke tror bliver et problem :) Tror faktisk at han går lige op!
Jeg håber og beder til at jeg kan finde et perfekt hjem til ham, det er så vigtigt at det bliver det rette hjem. Frygten for at jeg ikke kan finde et godt hjem til ham holder mig søvnløs om natten, men han bliver hvor han er elsket indtil det perfekte sted dukker op! <3

19/2 -2013
Det er lang tid siden at jeg har fået opdateret herinde og der er sket en masse siden. Jeg er jo (desværre) kommet af med ham, men han har heldigvis fået den bedste og sødeste ejer, som jeg ved er villig til at gøre alt for ham. Har allerede været oppe og besøge ham og jeg er så glad for at jeg får lov til at følge ham fremover, for han vil altid have en helt speciel plads i mit hjerte <3


Kommentér på:
Anden særlig race Willemoes
Annonce