{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Bellis af Bjørholm 2012

1.433 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Bellis af Bjørholm

Fødselsår:
2012
Højde:
Ikke målt ved fødslen, men forventes at blive godt 1 meter
Temperament
Selvstændig, nysgerig og fuld af ballade
Gangarter
Ser ud til at blive gode, hun bruger sine led rigtig godt når hun bevæger sig
Stævner
Vestbirk føl- og plagskue august 2012:
88787=38 point, nr. 8 af 9, God type med et godt udtryk, veludfyldte rammer, dog noget højtstillede, god overlinie og godt kryds, tilfredsstillende lemmer med lidt lange piber, god taktfast skridt, ret god trav, savner lidt aktion.
Stamtavle
Far: Sønderskovs Diskovery
Mor: Duelunds Lilli Marlen
MF: Højbos Rawell
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Bellis' mor blev købt hjem igen sidste år, og sendt til hingst i håb om at avle min kommende avlshoppe, jeg havde ikke gjort min baggrundsundersøgelse ordentligt, og var sikker på at jeg ikke ville få et rødt føl indtil for en måneds tid siden. Derfor var lykken stor da jeg kom ud og så at der var farve på føllet, og endda brunt som jeg havde ønsket mig aller mest, men ikke turdet håbe på. Lykken var selvfølgelig ikke mindre da det gik op for mig at det var en "lille" hoppe, kun mit 2. shetlænder hoppeføl avlet med stamtavle, hun er selvfølgelig klart en beholder, som jeg glæder mig rigtig meget til at følge.

Da jeg lukkede Lilli ind tirsdag aften, havde jeg godt en fornemmelse af at det var ved at være op over med folingen, der sad en dråbe mælk på patten og yveret var hårdt som stål. Jeg var ude at kigge til hende flere gange i løbet af aftenen, omkring kl otte var der ingenting at se, og Lilli stod og slappede af, da jeg kom ud lidt i ni, stod Lilli op og følle stod ved siden af, og efterbyrden lå i halmen, så det var gået stærkt, selvom det var et stort føl. Inden jeg gik i seng, måtte jeg lige give dem en hånd med at finde ud af det med at følle skulle have fundet patten, da Lilli er meget glad for sit føl, og helst skal have det oppe ved hovedet, men yveret jo som bekendt er i den anden ende. Så Lilli blev bundet og følle skubbet hen til yveret, og så klarede hun resten selv, og jeg kunne roligt lægge mig til at sove.
Kommentér på:
Shetlænder Bellis af Bjørholm
Annonce