{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Sportspony Pandora 2001

1.965 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tysk Sportspony Pandora

Fødselsår:
2001
Højde:
1,46
Temperament
Pandora kan alså finde på og gøre en flue fortræd :-p
ej Pandora er en kærlig hest og er nede på jorden plus så hun knytter hun sig meget til hendes rytter, MEN Hun kan finde på og opføre som en dramaqueen til tider!
Gangarter
Pandoras gangarter er rigtige gode, men der skal finpudset på lidt af hvert.
Stævner
en masse stævner i fremtiden..

16 august - Vestervang
23 august - Holbæk rideklub
6 september - Store hestedag
20 september - Algestrup rideklub
4 oktober - Himmelev rideklub
Stamtavle
Mor :Neja
Far: Playboy
Momor: Nixie
Morfar: Nalder
Farmor: Gini
Farfar: Playback
Osv...... (:
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vi købte Pandora marts 2012.
da jeg var ude og prøve hende kunne jeg ikke finde ud af at ride hende overhovedet hun gik med hovedet op i skyerne og små sov når vi red rundt, men var ekstrem forelskede i denne lille sorte sag.
Vi har rykket os rigtig meget på de her to år jeg nu har haft hende, men det har bogstaveligt talt også krævet sved, blod og en masse tåre.
Lige nu står Pandora hjemme på mine bedsteforældres gård som hedder Lindely, min morfar har tidligere avlet fjordheste, så vi har stadig et par fjordheste hjemme på gården
Pandora er en dramaqueen og sådan er det, men efter hun er begyndt og gå sammen med nogle fjordheste er hun blevet minimalt mere kold i røven.
Hun er 110 % trafik sikker hun siger ik noget til at ride på en landevej hvor der køre traktor, mejetasker, biler osv. Men hun har en frygt overfor bitte små fugle der flyver i skoven :p

Hun er 100% en dressur pony, hun HADER det der med spring og er virkelig bange for spring hun kan godt ride forbi dem osv. men hvis man rider imod springet stopper hun op og rører sig ikke ud af flækken.
På en rigtig god dag kan jeg få hende til at springe over nogle bom der ligger på jorden men det kræver også at jeg skal stå og snakke til hende i 10 minutter og prøve og få hende overtalt til at gå over :D

Kommentér på:
Tysk Sportspony Pandora
Annonce