{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Hjorth's Diamond Boy 2007

7.423 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Julie Maria R
Kvinde | 35 år | Oprettet: 7. jul 2006


Dansk Varmblod Hjorth's Diamond Boy

Fødselsår:
2007
Højde:
175
Temperament
Meget kærlig, egen rådig, og til tider lidt skeptisk men ellers meget cool
Gangarter
Rigtige gode alle 3, men i sær galoppen er i særklasse
Stævner
Okt 14: Sportsrideklubben Skovly - MB0 - 66,9% - 2.pl
Nov 14: Sportsrideklubben Randers - MB0 - 71,8% - 1.pl
Stamtavle
Ud af en af de mest brugte og succesfulde tyske stammer.
D-blod krydset med R-blod

f: Diamond Hit
mf: Rosario (efter Rubinstein)
Køn
vallak
Bemærkninger
Bent som han bliver kaldt i daglig tale, er min nye stjerne.
Han er en virkelig god hest, og han virker til at han gerne vil også.

Jeg købte Bent i dec. 2011 af stutteri hjorth. Han var ikke helt aldersvarende med, men det er hurtigt kommet fordi han har så let ved alting. Han er en hest der er bygget til at kunne bære sig, og jeg tror på at han bliver en stjerne.

Bent er meget sød og kærlig, han ELSKER opmærksomhed, og er sådan en type der bliver sur og fornærmet hvis man bare går forbi ham uden at hilse, hvis han selv byder sig til.
Han er meget vaks og nysgerrig, og skal helst følge med i alting.

Vi fik en lidt uheldig start, da han startede med at skulle have 3 omgange tandregulering. Bagefter stod han med en kæmpe stolpe af et forben, pga af muk. Sidst men ikke mindst, havde vi nogle problemer med at få sadlen til at ligge, hvilket resulterede i at vi endte med at måtte investere i en ny.

Nu er vi så helt kampklar igen, og Bent viser bare så meget vilje og styrke til at ville lære. Og pt sker der bare udvikling fra dag til dag.

Han er en rigtig dejlig hest, og på det halve år jeg har haft ham ind til videre, er jeg kommet til at holde rigtig meget af ham og han er en god makker, selvom han godt kan være lidt irreterende unghest en gang imellem;-)

OPDATERING 7/9-13
Bent er efterhånden ved at være RIGTIG god. vi har arbejdet hårdt hele sommeren med changementerne, da det bare var som om at han ikke helt forstod det. heldigvis er 10-øren faldet nu, efter en masse tålmodighed, og han laver bare rigtig flotte store changementer. Derfor fortjente han også en uges ferie. nu har han været igang i 14 dages tid. vi er nu gået i gang med at forsøge og styrke hans trav lidt bedre, så han bedre og bedre kan bære det i øvelser. og selvom det er en masse (lidt kedelig;)) frem og tilbage ridning, så kan man bare mærke at der sker noget fra dag til dag :-) Elsker den hest - den har simpelthen ubegrænset kapacitet :D
Kommentér på:
Dansk Varmblod Hjorth's Diamond Boy
Annonce