{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Moonlight 2009

1.213 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MarloekeCH
Kvinde | 27 år | Oprettet: 6. maj 2012


Anden særlig race Moonlight

Fødselsår:
2009
Højde:
Ca. 108 cm.
Temperament
Han er en frisk og sød pony, der elsker at blive nusset med. Han er rigtig nysgerrig og opmærksom på sine omgivelser og nye ting, og kan godt blive lidt skræmt af underlige ting han aldrig har set før, men han er modig og bliver hurtigt vant til ting.
Han er en blanding af Shetlænder og Welsh Mountain pony.
Gangarter
Skridt: Middel
Trav: Middel
Galop: Middel

Han viser pænt alle gangarter på fold og på banen.
Stævner
Ingen, da han ikke er tilredet.
Stamtavle
Ingen.
Faderen har stamtavle, men den er for mit vedkommende ukendt.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
D. 27 maj 2009: Lille Moonlight blev født tidligt om morgenen. Vi nåede slet ikke at opleve fødslen, for da vi stod op om morgenen, stod han sødt ved siden af sin mor. Jeg blev selvfølgelig straks forelsket i ham, og var rigtig ked af, at jeg skulle på tur med skolen i en hel uge, dagen efter han var blevet født. Derfor oplevede jeg slet ikke hans første uge, og det er jo rigtig ærgerligt. Det blev dog hurtigt glemt da jeg kom hjem igen, og kunne nusse med den lille :-)

D. 14. februar 2011: Moonlight er blevet kastreret, så nu er han en fin vallak :-)

Sommeren 2011: Jeg måtte sælge Moonlights mor, Mille, og hendes andet føl, Mikkel. Det var jeg selvfølgelig meget ked af, men jeg havde ikke plads til dem. På den måde blev Moonlight lidt mere selvstændig, og var ikke længere afhængig af sin mor, som stadig plejede at gå rundt og beskytte ham som om han var nyfødt endnu. Han blev også lettere at komme ind til og nusse med, hvilket han var meget glad for, og selvfølgelig stadig er.

D. 27 maj 2012: Moonlight er endelig fyldt 3 år.

D. 28 maj 2012: Moonlight har for første gang haft hovedtøj på. Han tyggede underligt på det, og synes vist det var noget underligt noget, men han tog det rigtig pænt. Han havde ørerne fremme, og tog det med åbent sind :-)

# Billeder vil blive opdateret med tiden.
Kommentér på:
Anden særlig race Moonlight
Annonce