{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Quinton [Tidl. part] 2003

2.713 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Schmølz
Kvinde | 31 år | Oprettet: 21. jan 2007


Dansk Varmblod Quinton

Fødselsår:
2003
Højde:
Ved ikke hans præcise højde, men vil skyde på 168-170 cm. Han er dog den langbenede type, så jeg ser ikke så galt lille ud på ham ;)
Temperament
Hans temperament kan nok bedst beskrives som en gadedreng med ADHD. Der er gang i ham og sker der ikke noget hele tiden keder han sig. Han er dog aldrig sur og tvær men altid frisk og positiv . Han er en intelligent hest der elsker at lave noget og hans selvtillid fejler bestemt intet ;)
Gangarter
Han har store meget fyldige gangarter med massere luft. Han er dog ikke så stærk og kan derfor have svært ved at styre det, men beder man ham om at samle gør han alt hvad han kan og strammer sig virkeligt an.
Stævner
Han har som 5 års gået nogle LAer.

han har de seneste på år ikke rigtigt været så meget til stævne andet end i klubben med elever. Jeg har her det seneste halve år haft ham lidt med ud og vi har senest startet nogle LB** til Mors. Har også vundet et par LCer på ham på klubplan dog. I dressur har jeg startet en enkelt LB2 til lidt over 60 %
Stamtavle
Han er efter Quatro med Thy´s La Tia til mor og morfar Calido I
Køn
Vallak
Bemærkninger
En af vores dejlige elevheste hvor jeg arbejder. Quinton bliver mest brugt til elever med interesse for springningen, da han er en meget ukompliceret springhest.

Jeg nyder dog at ride Quinton i min fritid og låner ham også med til lidt stævner :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Quinton
Annonce