{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Rainbow Quickstep 2009

2.003 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linda T
Kvinde | 38 år | Oprettet: 17. jun 2012


Palomino Rainbow Quickstep

Fødselsår:
2009
Højde:
Pt. 158 cm i stg
Temperament
Opmærksom, sensitiv, tillidsfuld
Gangarter
Middel
Stævner
Hun er netop påbegyndt sin stævnekarriere, hvor hun er yderst velvillig og viser overskud
Stamtavle
F: Quando- Quando, M: Legend Arabesque, FF: Quattro B, MF: Legend Arabian Sun, FFF: Qredo De Paulstra, MFF: Plain chant, FMF: Akzent II, MMF: Silver Moonlight.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
En skøn hoppe, der simpelthen er fantastisk arbejde med. Rainbow Quickstep er skøn og omgængelig hoppe med masser af personlighed. Hun er en dejlig hest, som er sød både for hånd, under rytter samt på stald. Hun udviser stort gåpåmod inden for springningen og har en god tilgang til de udfordringer vi stiller hende overfor. Hun er netop påbegyndt sin stævnekarriere, hvor hun er yderst velvillig og viser overskud. Hun er energisk og forsigtig. I den daglige ridning er hun en fornøjelse at ride - hun gør altid sit bedste og er utrolig lærenem. Quickstep er vant til at køre i trailer og gå i skoven. En dejlig hest som stadig er under uddannelse.

Kommentar fra skuet ved hoppekåringen i Vestbirk, 2010: Fremragende ædel feminin og harmonisk hoppeplag. Storrammet. Bevægelsen særdeles god i skridt god i trav og galop.

Type: 9
Rammer: 8
Fundament: 8
Bevægelse: 7
Helhed: 8

Kommentar fra Hoppekåring i PSA, September, 2012, i Fredericia: Passende ædel feminin hoppe af særledes god type, kønt udtryktfuldt hoved, velformet hals, god overlinje dog lidt stram, velformet kryds, god lårmuskulatur. Lange koder for, lange bløde koder bag. Bevægelsen ret god i skridt, på forparten i trav og galop. Bedste palominohoppe i Jylland.

Type: 9
Hoved/hals: 8
Skulder/manke: 7
Overlinie: 7
Forlemmer: 7
Baglemmer: 7
Skridt: 7
Trav: 7
Galop: 7
Farve: 8
Helhed: 8

Kommentér på:
Palomino Rainbow Quickstep
Annonce