{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kaiser [Min buddie] 2005

2.700 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Kaiser [Min buddie]

Fødselsår:
2005
Højde:
147,5 med sko.
Kat 1.
En rigtig godt højde til mig.
Temperament
Han er en dejlig roglig pony, men vil da gerne bestemme selv. Han er sin helt egne fantastiske pony!!
Gangarter
Han har nogle dejlige gangarter. Man kan godt mærke at han har nogle pony gangarter, men de er ikke overdrevet.
Stævner
06/04-2013
Dressur
LC 2 : 65,9% 1. plads
LB 1 : Udgik.

Også andre, kan bare ikke huske resultatet eller datoen.
Stamtavle
ingen.
Han er en blanding mellem en fjordhest og en knapstrubber.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Kaiser er en pony som egentlig hedder Kai, det ved han bare ikke selv. Han bor på Samsø når hans ejer ikke lige tager ham med på efterskole. Han har boet på Øen i godt og vel 4 år... Sådan næsten i hvert fald. Helt præcist har han boet der siden d. 12. Juni 2012. Han har et sindelag man vil kalde idiotsikker. Han finder sig i alt.. Eller så godt som i hvert fald. Det eneste han ikke finder sig i, er de ting han ikke finder sig i. Blandt andet vil han selv bestemme hvem han gider at bære rundt på, og hvis man er en af de uheldige han ikke magter, så kan man nok godt regne med en meget ubehaglig tur som ender med en utidig afstigning.
Hvis man først er blevet venner med Kai, har man en buddie for livet. Han er ikke som alle de andre, hverken i det ydre eller indre lag. Yderst har han et lag af pels der bærer præg af hans afstamning, da han er halv knabstrupper og en halv fjordhest er han nemlig ikke helt ensfarvet. Han er orange om vinteren, men går så over i en mere hvidlig kulør med orange strejf om sommeren.
Inderst har han et sind der passer perfekt til den rytter og ejer der har haft æren af ham de sidste (næsten) 4 år. Det vil sige at han er med på de fleste tossede ideer hun kommer på, men kan stadig finde ud af at sige fra når hun går for langt. Han kender sine egne grænser, men kan godt blive lidt i tvivl om, hvor hendes går. Han er dog altid god til at finde alle andres, men signalet til hendes svigter en gang imellem. Deres samarbejde er dog alligevel blevet rimelig godt efterhånden (jeg mener, der er jo altid plads til forbedring, selvom det efterhånden er bagateller). Kai er en pony der godt kan lide at arbejde, så længe det ikke bliver for hårdt og for seriøst. Han går ind for variation, så hvis hans uge består af lidt dressur, spring og nogle gode ture i terrænet, så er han glad, men han synes det bliver lidt tørt hvis han kun skal gå til dressurridning i flere uger ad gangen.
Nu synes I måske at jeg har fremhævet en anelse negative ting om ham, men det var ikke meningen. Alle disse ting der beskrevet i teksten over er nogle få af de ting der gør Kai til Kai. Det vil sige dette er en beskrivelse af en helt unik pony der har sine egne meninger. Han er en ægte buddie, og han er en af de bedste jeg har haft æren af at lærer at kende.

NB: Kai bor jo som sagt på Samsø for tiden, men da hans ejer har valgt at gå i skole i Roskilde, betyder det at Kai for tiden blevet redet og passet af en part, som er rigtig sød ved ham.
Kommentér på:
Anden særlig race Kaiser [Min buddie]
Annonce