{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Primas Hope 1998

1.962 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Primas Hope

Fødselsår:
1998
Højde:
Hun er lige omkring de 168 vil jeg tro. Har ikke målt hende endnu.
Temperament
Hope har den helt rette sammensætning af at være indbegrebet af cool, men også meget eksplosiv.
Meget svært at forklare, men det korrekte ord for hendes temperament må være utilregnelig.

Gangarter
Hope er ikke en hest der er særlig stort gående, begrænset rygsving og inderundergribenhed,. Men hun er alligevel meget taktfast og kan alligevel præstere at se ud som om hun har en km. lang fin afstemning. Vilde benspjæt
Stævner
Hope har gået mange stævner med tidligere ejer Stine. Hun er reg. konkurrencehest. Sammen høstede de mange rosetter, både på klub og distriktsplan.
Hope er en rutineret stævnehest, dette er dog mange år siden.

06.07.2012:

LC1 til 56,25%

LC3 til 58,75%

Dommerens kommentar: mere kontakt med biddet ønskes, momentvis uro fortil.
Min kommentar: Havde fået den forkerte trense med, så Hope gik på et andet bid end vanligt og tværede lidt, red hende meget lang og uden den store kontakt.

25.08.2012:

LC1 til 55,83%

LC3 til 58,75%

Dommerens kommentar: Mangler en smule rummelighed, kort gang.
Min kommentar: Vi red i øsende regnvejr, så Hope gik versade og travers i en del af øvelserne for at putte sig. Hvilket jo trak lidt ned og jeg red forkert flere gange.
Er dog ovenud tilfreds, Hope og jeg lykkedes rigtig godt sammen, første gang det er gået så godt :-) Vi fik mange 7 taller. Var meget tilfreds med vores fælles præstation.
Hope har altid været småt gående, så hun bliver ikke den store gangmaskine, men en skøn lærehest.
Stamtavle
Det er der ikke på hende.

Mor, far og morfar kendes dog.

Paw og Mon Ami X - den sidste har jeg glemt. Måske var det noget med mon cheval.
Køn
Hun er en hoppe og en vilig en af slagsen, hun bakker gerne til og bliver meget fornærmet hvis han ikke har tænkt sig at hoppe på.
Bemærkninger
Hope er en meget speciel hest som jeg har haft opstaldet i nogle år nu, ejer har måttet indse at hun ikke har den fornødne tid til hende mere efter de har fået barn.
De havde egentlig besluttet at Hope skulle til de evige græsmarker fordi hun er så speciel på mange punkter.
Efter aftale med ejer begyndte jeg at longere Hope lidt og ride lidt småture, løsspringe hendes osv. for at bygge lidt muskler på hende - efter hun havde stået stille i 2 år ca. så hun ikke for godt ud. Manglede muskler og fedt, og har været syg nogle gange.
En dag spurgte ejer mig om jeg var interesseret i Hope da hun vidste jeg manglede en stævnehest efter min egen hoppe døde - for så havde de talt om at jeg ville være det perfekte hjem til Hope.
Hope og jeg skulle lige have testet kemien til et stævne og drog afsted efter blot et par måneder med let træning fra jorden og ja jeg var SOLGT. Har derfor sagt ja tak til denne dejlige dame og hun bliver min på papiret til 1 sept.
Er dog så heldig at Hope allerede er i min stald.
Hope er en skøn hest med et meget blandet temperament som jeg godt kan lide det.
Hun elsker at blive kløet under mavsen og bakker gerne rundt efter dig ude på folden - mange tror hun er sur og vil sparke, men hun vil bare kløes.
Hope er ikke 100% trafiksikker - den ene dag japper hun afsted uden problemer og næste dag er hun livsfarlig.
Hope har fået et føl for 6 år siden.
Når vi kender hinanden bedre skal jeg nok skrive noget mere.

På nogle af billederne ser Hope ike så godt ud, men hun skal forhåbentlig nok blive fin igen.

27.10.12:
Nu har jeg haft Hope i 2 mdr. og hun har taget rigtig flot på og sat lidt muskler. Hun ser meget bedre ud og har fået glimtet i øjet tilbage. hope er meget speciel, nogle dage er hun 25 og har set alt og andre dage er hun kun 4 og har intet prøvet :-) Så man skal lige lure hende an.

Hope er ridemæssigt og kropsmæssigt LANGT fra hvad jer er vant til og hun er enormt svær at være på - men mon ikke jeg lære det. Til trods for Hope er så langt fra alt jeg kender ridemæssigt og er en middel hest, så har hun vundet mit hjerte 100%. Hun er så dejlig en hest og man kan intet andet end at holde af hende. Jeg stoler 100% på at hun vil mig det godt og sammen kan vi det hele.
Der er intet ondt i Hope.
Har ikke fortrudt at jeg har taget chancen med Hope selvom det nok bliver en dyr omgang.

Vi har været i skoven sammen og for første gang siden jeg mistede min hoppe Mirelle, følte jeg mig så godt tilpas og tryg i sadlen. Stor tak til Stine fordi hun overlod Hope i min varetægt.
Kommentér på:
Anden særlig race Primas Hope
Annonce