{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Miss Dulle *Stjernepony* 2001

5.670 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Allround team*
Kvinde | 25 år | Oprettet: 3. jul 2012


Anden særlig race Miss Dulle *Stjernepony*

Fødselsår:
2001
Højde:

Dulle er 147,5 cm med sko :-D
Temperament
Fold: Nem og hente fra fold, du laver aldrig ballade, du går bare ved siden af en. men til gengæld er du ikke ponyen der kommer ned til en-

Stald: Utrolig dejlig nem og sadle op, ingen unoder. Du elsker og blive hygget omkring, du elsker opmærksomhed, og en god strigle tur tager aldrig skade.

Dressur: Det udvikler dig hver dag, og gør dit bedste. Du kan lb og de fleste la øvelser.

Spring: Du er fremadgående i springning, du springer som en drøm, springer nemt en 1 m, men bliver lidt usikker når det bliver for højt, hvis rytteren ikke er med mig.

Tur: Dulle er altid klar på en frisk galop ud og markerne, en tur langs stranden, eller bare noget helt tredje, du siger intet til store maskiner, og du er ikke typen der bliver bange for noget.
Gangarter
Dulle har nogen gode gangarter :)

Skridt: Lidt kort, men Dulle har en god skridt :)

Trav: Dulle har en dejlig trav, dejlig takfast!

Galop: Klart Dulles bedste gangart, hun er jo os springponze! :)
Stævner
Dulle og jeg har startet stævner sammen, men kun på hjemmebane :-) men bare vent :-)

Springning:

Debetant klasse - 50 cm 1 præmie

Debetant - 70 cm - fejlfri roset

Debetant - 70 cm - fejlfri roset

LD - 70 cm - fejlfri - 1 præmie

Debetant - 80 cm - fejlfri roset

LC - 80 cm - 1 præmie

Første udestævne!

Ulc - 4 fejl

Lc - 4 fejl

LC - fejlfri = fejlfri roset

LC - fejlfri = Først uplaceret (2 plads)
Dressur:

Lc1 - opgav :-(

Lc1 - 68,33 % - 1 præmie

Lc2 - 65,83% - 5 plads

Lc2 - 66,18% - 3 plads

Lc1 - 66,36% - 4 plads

Lb1 1 - 59, 7 - glemte programmet 2 gannge :(

Lb1 - 65,179 % - 1 plads <3

(Første c-stævne 28/6-13

La1 - 62, 89%

La1 - 63,97%
Stamtavle

Dulle har ingen stamtavle :(
Køn

Ja selvfølgelig er hun køn :-D
-Hun er en smuk hoppe <3
Bemærkninger

Dulle blev min D. 28 februar 2010 verdens bedste dag.
ved ikke hvordan jeg skal takke min mor, og min bonus far, især ikke min bonus far, fordi at han kørte ud og hentede Dulle en uge efter, at han havde været indlagt med en blodprop.

Dulle og jeg var ikke det bedste par, da jeg lige havde fået dig. Jeg var ikke så erfaren, og du var frisk. Du har virkelig været en strid banan mod mig, vi har haft nedture og optur, men flest optur.

Du er drømme ponyen du kan det hele, du gør alt for at rytteren er tilfreds, og du elsker og vise hvad du kan.

Du er så nem og have med at gøre, du har aldrig prøvet på, at stikke af fra mig, du har aldrig bidt eller sparket mig, og ved at du aldrig kunne finde på det. Man kan gøre alt ved dig, man kan stå under maven på dig, uden du reagere.

Men da du os har lidt araber i dig, har du jo os temperament, du elsker at få lov til, at løbe stærkt ud over stubmarkerne. På springbanen er du glad, og fremadgående, du elsker og springe.

Du har virkelig det bedste hoved, så stille og rolig, men samtidig ved du godt hvornår der skal gives gas, og du kan løbe stærkt, tror du ville være en fantastisk væddeløbs pony.

Du betyder alt for mig, og det ville du altid gøre lige meget hvad. Du har virkelig udviklet igennem de 2 et halvt år jeg har haft dig, troede aldrig vi ville nå så langt. <3

_______

Dulle du betyder virkelig så meget for. :()
- Du har været så strid mod mig, og kan godt fortælle dig, at hvis jeg havde haft dig på prøve, var du ikke min nu, du var så strid, du løb dine egne veje, og ignoreret mine signaler. Jeg var ked af det og sur til stort set hver eneste ridetime, fordi der var ingen ting der gav pote.

Min ridelære satte et spring op i ridehuset en dag, og pludselig blev du glad, men du var stadig stærk for mig. Selvom jeg havde sagt jeg ikke ville være springrytter, syntes jeg det var sjovt og springe på Dulle, så jeg begyndte til springundervisning. Du var en drøm i springning, men alt for stærk.

Men efter 1 til 1 halv år, begyndte altting og give pote. Efter hård træning, op og nedture, begyndte du at blive samarbejdsvillig på alle punkter. Du accepterede at det var mig der var din leder, du begyndte at lade vær med at kigge stjerner, du begyndte at spring højt.

I dag rider vi La i både spring og dressur, og du er den mest fantastisk pony, jeg nogensinde kunne ønske mig, du gør mig virkelig glad, hverdag jeg ser dig bliver jeg glad, du gør mig tryk. Dine øjne er uimodståelig, de er så bedårende. Du er en pony, som ikke bare kan håndteres af enhver, du er ikke særlig glad for fremmede mennesker. Du er stille og rolig i stalden, og man kan gøre alt ved dig. Men på tur og i springning kræver du en erfaring rytter.

Jeg elsker dig virkelig højt, og du vil altid være min yndling, du har lært mig så meget, og bevist rigtig meget for mig. Du har gået fra at være et stædig æsel, til drømmeponyen.

_____________________

OPDATERING:

30/11 - for ca 2,5 måned siden havde jeg valgt at sætte Dulle tilsalg fordi, at jeg ikke har tiden mere til hende :( men så for 2 måneder siden fik Dulle en seneskade i venstre forben :( dog er den ikke så alvorlig, som den kun havde været.

Vi er begyndt at trave igen, men skal forsætte med genoptræning i et stykke tid endnu. Jeg ved endnu ikke om hvornår hun bliver klar igen, og om det har nogle betydning for hende fremover :(
men jeg har valgt at sætte hende til salg nu, selvom hun stahdig er i gang.

Det har været den sværeste beslutning jeg har skulle træffe i mit liv, og ved hvor meget jeg vil komme til at savne dig, men du fortjener virkelig alt! jeg ville ønske at jeg havde tiden til dig, du er simplehen en fantastisk pony med det bedste hoved! :(
____________________________________________________
11/1- nu er Dulle snart helt klar igen. Hun sprang en hel bane i torsdags, hold da op hvor var hun glad.

24/1-2014 - Dulle og jeg var på Højgaard i dag. Det gik ikke lige, som forventet.
Dyrlægen sagde, at man først kunne svarer på, om hun blev normal ridehest igen om et år. Eftersom at hun skulle være overbelastedet meget, for at se om hun bliver halt igen. Det var jeg godt selv klar over, men med hensyn til salg, så skulle jeg ikke forvente, at kunne komme af med hende, da mange ikke kan bruge en hest, som har haft denne seneskade.

Men der er ikke nogle der kan svarer på om, hun bliver normal ridehest igen, eller hun ville gå hen og blive halt med tiden, også ende som selvskabspony.

22/02 - Dulle har været så god på det sidste, og der har overhovedet ikke været noget med hendes ben! hun er virkelig begyndt at blive super god på springbanen, hun springer stort set alt, hvad jeg styre hende på! så ærlig pony!

Det bliver virkelig hårdt, at skulle skille mig af med hende, tænker på hende hele tiden, og bliver hurtig ked af det. men ved at hun ikke bare fortjener, at stå på en mark, fordi jeg ikke har tiden til Dulle mere, selvom jeg ville ønske, at jeg kunne beholde hende.

22/02 - så blev der i dag besluttet, at Dulle skal ud til nogle fra min halv familie. De prøvede Dulle i dag, det gik rigtig godt. Selvom damen ikke har redet i 20 år, tog Dulle det rigtig godt. En lille pige på 8 år, var oppe og galopere på Dulle, hvilket var rigtig sejt!

men hold da op, hvor bliver det dog hårdt! det bliver mærkeligt, at man ikke skal se sin prinsesse hver dag, og tilbringe sin tid med hende. Jeg vil virkelig savne hende, men min hverdag er for presset til at kunne beholde hende :(

Men heldigvis forbliver hun stadig min hyp, så jeg kan komme og ride hende lige så tit jeg vil, og så bor de ikke så langt fra mig. det bliver rigtig godt.

6/3 - Dulle og jeg skal springe for sidste gang sammen i dag, det bliver virkelig hårdt. Dulle har haft besøg af sine nye ejer et par gange, og det går fremad. Er helt sikker på, at Dulle får et fantastisk hjem. Dulle og jeg havde et perfekt sidste stævne sammen. Vi red første runde (LC) fejlfrit = fejlfri roset. Anden runde (LC) var på tid, og vi red fejlfrit i tiden 44,06 sekunder, og blev først uplaceret (anden plads)

16/2 - I dag kørte vi ud med Dulle til hendes nye ejer, dog er jeg stadig ejer af hende. Det var virkelig et fedt sted, virkelig lækre bokse! Er helt sikker på at hun blive behandlet, så godt! skal ud til hende på onsdag, savner hende allerede :)

14/04 -2014 - Jeg savner Dulle hver eneste evig dag, det gør virklig ondt, at jeg blev nødt til at skille mig af med hende :( Jeg har været ude og besøg hende 1 gang om ugen, første gang jeg var derude, var hun virkelig ikke den samme pony, hun stod og stejlede op af mig, og hun var vild. Hun var begyndt at bide den anden pony, og havde ødelagt sit dækken. Anden gang jeg var der ude var hun stadig sådan. men de sidste par gange hvor jeg har været derude, har hun været sød, og meget mere ned på jorden, så jeg håber, at det bare fordi hun skulle falde til.

Hun har nu stået stille i 1 måned, og vi håber snart på, at påbegynde genoptræning stille og roligt, men hendes ben er stadig rigtig hævet og varmt, desværre :( men håber virkelig hun bliver klar igen...

28/4 - Jeg savner virkelig Dulle, det gør så ondt, at hun ikke er hos mig mere, selvom du stadig er min, er det bare ikke det samme længere. Savner at kunne cykle ned til dig hver dag, det bånd vi havde til hinanden savner jeg virkelig. Du gjorde mig altid glad med alt den charme du havde i dig.. Vil ønske, at du stadig stod på folden, savner dig så meget :`(
Men jeg er glad for, at du er i trygge hænder, og at du har det super godt, og du bliver behandlet fantastisk!
Dulle er gået i gang med genoptræning, men det går ikke super godt :(
Dulles genoptræning program er meget stramt, synes vi, derfor har vi valgt at lave lidt om på det, så Dulle kommer stille og roligt i gang igen. Jeg var oppe og sidde på hende forleden dag, men hun vil ikke gå frem af, men vi tror det er fordi, at hun ikke hr haft rytter på i lang tid, og fordi hun har så stive ben, at det gjorde lidt ondt at have rytter på igen, derfor besluttede vi os for at lave genoptræningsporgrammet om, så det hele bare foregår fra jorden af de næste par uger.

10/6 - Det er ved, at være lang tid siden, at jeg har opdateret på Dulles profil :I
Jeg har været ude, at besøge Dulle et par gange siden, jeg opdateret.

Jeg var der ude en dag, hvor jeg fik ejeren til at ride Dulle, da jeg havde rigtig ondt i ryggen. Hun startede med at trække hende et par runder, hvorefter hun så satte sig op, da hun så havde skridtet nogle runder, begynder Dulle lige pludselig at stejle 5 gange i træk med hende på.

Hun skynder sig selvfølgelig at hoppe af hende, men Dulle bliver ved at stejle.. Dulle har aldrig nogensinde stejlet sådan med mig, og har aldrig haft den opførelse hun har fået efter hun er kommet derud.

Men jeg tjekkede, så om hun var halt eller om hun havde ondt nogle steder. Men det havde hun ikke udfra hvad jeg kunne se. Hun fik så dyrlæge et par dage efter. Dyrlægen sagde, at der intet var i vejen.

Hun havde så redet hende efterfølgende og der var intet. ¨

Så var jeg derude en dag igen, hvor jeg arbejdede med hende, og travede et par runder, og hvor var det bare fantastisk at ride hende ordentlig igen. Hun var virkelig en stjerne den dag, hun var hverken stiv eller noget!

13/10 - det er rigtig lang tid siden, at jeg har opdateret på siden. Jeg var langt om længe ude at besøge Dulle i onsdags. Det var virkelig dejligt, at besøge Dulle mulle igen, men hun er blevet en bandit. Hun stejlede med mig, hvilket Dulle aldrig nogensinde kunne få på, dengang jeg havde hende. Hun stak også af med med flere gange. Men jeg tror, at det er fordi, at hun ikke bliver brugt særlig meget mere, men hun har jo også trods alt sin skade, så derfor kan hun ikke bruges særlig meget, og Dulle skal holdes igang.

Min stjernehest, jeg savner dig så meget, vil ønske du stadig var min.. :I Uanset hvad, så elsker jeg dig... :(
Kommentér på:
Anden særlig race Miss Dulle *Stjernepony*
Annonce