{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Zita 2007

1.537 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Zita

Fødselsår:
2007
Højde:
5 år - 160 cm i stang ca.
Temperament
Hun tænder rigtigt meget i springning, og hopper gerne op i luften.
Ellers er hun en rigtig dejlig hest med et dejlig temperament,
Hun er nem at håndtere, og er meget kærlig.

Hun har den rette gnist, til at blive en kanon springhest. Hun er frisk, glad for at arbejde, men vil også gerne lege lidt. Utrolig lærenem!
Gangarter
3 stille og rolige gangarter.
Hun har en dejlig skridt. Super god til ture i skoven.
Svævende trav. På folden er hun en rigtig gummibold.
Dejlig gyngehest galop, som jo er det vigtigste i en springhest Lidt hoppende, men ellers meget behagelig.
Stævner
Hun har gået op til LB** til konkurrance på Klubplan.

- RESULTATER

D. 15-09-2012
BOLLER RIDEKLUB - Klubstævne!
60 cm - 0 fejl - 49.75 sekt. Debut
70 cm - 12 fejl - 50,25 sekt. Debut
Kommatar: Alt i alt et rigtigt godt stævne - Super flink på opvarmningen. Lidt vild på forhindringerne, tæt på at tabe mig fordi den sprang mindst 130 cm i stedet for 70 cm :P En fejlfri første runde og 2 bomme i klasse 2, hvor hun blev lidt for stærk. Og så en volte fordi jeg drejede forkekt/hun var ved at springe hegnet. :P Ellers rigtigt godt tilfreds!

- KOMMENDE STÆVNER
D. 22 September 2012
Ring og rid Stald Mark
80 cm - 0 fejl - roset
90 cm - 4 fejl
Kommatar: Barbie var super dejlig! Hun sprang med at super overskud og energi. Første runde sprang hun lidt forsigtig, og meget stort. Anden runde havde hun fået lidt mere blod på tanden og løb lidt mellem nogle af springene, men hun sprang super dejligt! Vi fik SÅ meget ros med hjem, så jeg er super tilfreds med prinsessen. Vi prøvede at springer en del fyld, som hun ikke rigtig reagerede på, hun sprang bare højere over springet. :) Vi prøvede at springer over en fast mur, det var ikke noget problem. Bagefter kom vi dog lige til at springer over noget af banepynten. ;)
Nu glæder jeg mig til næste stævne ! ;)
Stamtavle
F. Heartbeat
FF. Heartbreaker
M. Hestegårdens Carina DS
MF. Churchill
MMF. Frühling

Hun er stortset en blanding af KWPN og Holstener..
Køn
En smart Hoppe :)
Bemærkninger
Barbie,/Vivi som hun blir kaldt i det daglige, er en fantastisk dejlig hest, som er dejlig nem at håndtere i det daglige.

Det startede med at Jeg skulle ud og prøver hendes Helbror Villy, men så skrev Regitze - Ejeren på daværende tidspunkt, om jeg havde lyst til at prøver Vivi i stedet og så låner hende, men hun var til salg. Jeg sagde at det vil jeg rigtigt gerne.
Jeg prøvede hende så under stævnet i Juni mdr i Boller, hvor hun var temmelig vild. Det viste sig at hun ikke havde været redet i en uge, og ellers kun havde været på fold. Så hun var temmelig spækket af energi. Jeg kunne hverken får hende til at traver eller galoppere ordentligt, og hun eksplodrede ofte i flyvelske spring. Men jeg følte faktisk at her var noget som der var værd at udvikle. Så blev der sat en lodrat op, og jeg følte rent faktisk at jeg fløj.

Herefter var det ikke svært at besluttet at hun skulle hjem i stalden at står.
Vi hentede hende onsdag d. 13/06-2012 på Boller rideklub.

Så har haft hende en uge nu. Hun er en helt fantastisk dejlig hest, som bare er faldet helt vildt meget til ro. Har sprunget 115-120 cm på hende. Og det var med et kæmpe overskud.

Så nu glæder jeg mig bare helt vildt til fremtiden med hende. <3

Opdateringer!

D. 12-07-2012
I dag blev Barbie min egen prinssese! <3

D. 26-04-2013
Barbie er simpelthen min kærlighed! Jeg elsker den hest så meget! Hun har udviklet sig enormt på det lille år jeg har haft hende og hver evig eneste dag lever hun op til min kærlighed. Hun er min tro, mit håb og min kærlighed - kort sagt = Hun er mit liv!

Hun er det bedste der er skete for mig sammen med Happy og Lotte. Det er de 3 heste der virkelig har sat skub i min karriere og jeg glæder mig til hver dag med hende.

Hun er den kærligste hest jeg har haft og jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg har købt hende, selvom hun er hysterisk og vild på en springbane. Jeg VED hun kan, jeg ved hun VIL og jeg ved at VI gør det sammen! Hun er mit livs bedste køb og hun kan slet ikke gøres op i kroner og øre.

Jeg har så mange drømme og håb med den hest og jeg ved at vejen dertil er lang, den er hård og den er sej, men jeg ved at vi to kan gør det sammen! <3

Hver dag med dig min stjerne gør livet værd at lever. Om jeg så skulle lever i laser og pjalter er du min for evigt!

Jeg ved at det lyder sentimentalt, Men hun betyder virkeligt alt for mig og jeg elsker hende over alt på jorden! Er SÅ glad for at hun blev min! <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Zita
Annonce